tofik 1,131 Report post Posted June 25, 2016 Tak więc pojedynek najlepszych snajperów z europy przed nami,moim zdaniem Portugalia jest bardziej wygodna dla naszych,ale to nas może zgubić niestety........obym się mylił............ Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 25, 2016 Super. Kosci zostały rzucone. Pora na pepeka i ceeerka. Gramy o medal ! A ja trafiłem 3 na 3, jak dotąd :) Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted June 25, 2016 Szkoda, wolalbym zebysmy grali z Chorwatami Wszystko jedno . Nie wiem jaki będzie wynik ale i tak już nasi dobrze wypadli :P ;) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 25, 2016 Wszystko jedno . Nie wiem jaki będzie wynik ale i tak już nasi dobrze wypadli :P ;) Pewnie ze super wypadli :) Jeden plus taki ze moze Portugalia nas zlekcewazy a tu bedzie bum i niespodzianka :D Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted June 25, 2016 Super. Kosci zostały rzucone. Pora na pepeka i ceeerka. Gramy o medal ! A ja trafiłem 3 na 3, jak dotąd :) REALnie nieREALne :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 25, 2016 (edited) Bardzo dobrze, bałem się, że zagramy z Chorwatami a tak z Portugalią nic nie grającą będzie łatwiej :) P.S. bardzo dobrze,że była dogrywka ;) Edited June 25, 2016 by Tomek1988 Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted June 25, 2016 może i nasi nie graja pięknej dla oka piłki, ale najważniejsze, to być mistrzem swojego stylu - przezabawne powiedzenie mojego kolegi gdy gramy w tenisa. Wierze, że "Nasi" pokonają Portugalię. Share this post Link to post Share on other sites
chlodnica 2,824 Report post Posted June 26, 2016 A po Portugalii Madziarzy i już tylko Francuzi... ;) Share this post Link to post Share on other sites
osiemnastak 2,814 Report post Posted June 26, 2016 Emocje to ja miałem ,kiedy zaczynali karne nadeszła burza i prąd szlag trafił.Mało nie wybuchłem, ale udało się ze Szwajcarami (bo ponoć i tacy tam grają) Milika fakt nie bardzo jest kim zastąpić, szczęście że to Błaszczykowski dostał taką piłkę ,bo Arek by znowu miał głupią minę po strzale. Skuteczność jego jest katastrofalna ,ewidentnie podczas euro zmarnował najwięcej 100et ze wszystkich drużyn. :( Ważne że jest awans :) ,a Portugalia jest do przejścia. Share this post Link to post Share on other sites
maroni26 177 Report post Posted June 26, 2016 Pazdan skutecznie utrudni życie na boisku Ronaldo i jesteśmy dalej w grze :) Share this post Link to post Share on other sites
coloumb 1,621 Report post Posted June 26, 2016 Oby mu sie kung-fu Pazdan nie wlaczylo Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted June 26, 2016 (edited) Wystarczy, że Pazdan nauczy się krótkiego zdania po portugalsku ;) O que está acontecendo em Marrocos lub O que há em Morocco` Edited June 26, 2016 by janusz.walaszewski Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted June 26, 2016 Pomysł z zagajeniem Krysi przedni. Wprowadziłbym drobną korektę i do zagajenia wysłał Arkadiusza. Jako największe ciacho w zespole wywoła u rozmówcy nawał kudłatych myśli. Półfinał w kieszeni. Milik ze złamanym nosem. I tak był nieskuteczny. Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted June 26, 2016 Pomysł w sumie nie mój, przypomniało mi się jak zareagował Zizu na podszepty Materazzi'ego [attachment=330483:Zidane_vs_Materazzi.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
coloumb 1,621 Report post Posted June 26, 2016 (edited) To byl piekny byk...i piekne, wloskie aktorstwo! Dzis juz takich artystow nie ma, padl jak razony piorunem Edited June 26, 2016 by coloumb Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 26, 2016 Ale poczatek meczu :D Share this post Link to post Share on other sites
pawlica 99 Report post Posted June 26, 2016 Ale poczatek meczu :D Mi pasuje :) Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted June 26, 2016 Oj, chyba zemsta będzie sroga. Melku, bierz ponton i uciekaj na ryby. Lepiej tego nie oglądać, a na wodzie pusto. Swoją droga szykuje się wreszcie żywy mecz. Share this post Link to post Share on other sites
coloumb 1,621 Report post Posted June 26, 2016 Raczej tak sie nie skonczy. Bedzie sie dzialo! Share this post Link to post Share on other sites
pawlica 99 Report post Posted June 26, 2016 Ja się nastawiam na mecz o 18 ! Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted June 26, 2016 Irlandczycy zaczęli fantastycznie. Ich odwaga granicząca z brawurą zbiła z pantałyku Francuzów. Patrząc na potencjał obu drużyn atakowanie Francji graniczy z samobójstwem, ale na razie jest skuteczne. Pełen szacunek. Nie wierzę żeby O'Neill nie wspomniał przed meczem o ręce Henry w barażach MŚ. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 26, 2016 Nie wierzę żeby O'Neill nie wspomniał przed meczem o ręce Henry w barażach MŚ. Celnie Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted June 26, 2016 W studio Polsatu dyskusję prowadzi wyjątkowy gamoń. Właśnie powiedział, że przyczyną kłopotów Francuzów jest dłuższa przerwa między meczami. Wczoraj jego kolega biadolił nad tym, że Polacy mieli dwa dni przerwy mniej. Dziennikarstwo co się zowie. Share this post Link to post Share on other sites
coloumb 1,621 Report post Posted June 26, 2016 Nooo...bede domagal sie obnizenia oplaty, place za obraz z dzwiekiem, a nie radio. Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted June 26, 2016 Mateusz Borek mógłby darować sobie odzywek "zobaczmy to raz jeszcze", "popatrzcie państwo", "zwróćmy uwagę"...Od 10 minut mamy kontrolny obraz. Griezmann strzelił dwa gole. Tak powiedzieli. Share this post Link to post Share on other sites