Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Emilo

Ojro 2016

Recommended Posts

Pewnie będą karne.Mecz tak nudny że nawet ten kibic na murawie co go nie pokazali był ciekawszy.

Pewnie będą karne.Mecz tak nudny że nawet ten kibic na murawie co go nie pokazali był ciekawszy.

A był jakiś na murawie? :O

Guest Piokowal

Czyżbyśmy odpadli z mistrzami Europy ?! ;)  Piłka nie jest sprawiedliwa,niestety :unsure:

Czyżbyśmy odpadli z mistrzami Europy ?! ;)  Piłka nie jest sprawiedliwa,niestety :unsure:

Sport z reguły nie jest sprawiedliwy.

Nie zawsze lepsza drużyna wygrywa i nie dotyczy to tylko piłki.

Portugalia zagrala to samo co grali caly turniej, Francja mega slaby mecz, chyba mysleli ze wygraja samym wyjsciem na boisko.

Tak czy siak, duza niespodzianka

Portugalia zagrala to samo co grali caly turniej, 

Zagrać g.... ale wygrać wszystko to jest sztuka :D

Guest Piokowal

Tak jak kiedyś Grecja...

Taki mieli plan i sie jego trzymali.

Dla przykladu Angole cale eliminacje grali 442 a na Ojro zmienili ustawienie na 433, gdzie wiekszosc ich pilkarzy w takim ustawieniu nawet w klubach nie gra ;)  Nie mowiac juz ze sztab szkoleniowy nie mial pojecia, kto tak naprawde powinien grac w tym ich pierwszym skladzie  :D

przynajmniej Portugalia pokazała że zespół to nie tylko Kryśka

A mogłem za te sto złotych kupić sobie plećkę albo kilka wobków...Festiwal defensywnego antyfutbolu kontra bezradna, słaniająca się na nogach ofensywa. W finale i podczas całego turnieju. Jak najszybciej zapomnieć. Żeby się nie zrazić do piłki.

ja jestem mega zadowolony,meczu nie oglądałem,bo zdrowie ważniejsze. A,no i wiem że Polacy,nawet gdyby przeszli Portugalię ............. pucharu  by nie powąchali. Zastanawia tylko fakt, czy Griezman tańczył cwaniacko.................buahahhaha?

przynajmniej Portugalia pokazała że zespół to nie tylko Kryśka

...chociaż Kryśka pokazywał przez trzy tygodnie, że Portugalia to wyłącznie ON. Dzisiajszą noc ma nieprzespaną. Przed lustrem.

SIIIIII!!!!!! Haha brawo Portugalia. Defensywa na medal i to im dało zwyciestwo. CR-wracaj do zdrowia!

...chociaż Kryśka pokazywał przez trzy tygodnie, że Portugalia to wyłącznie ON. Dzisiajszą noc ma nieprzespaną. Przed lustrem.

Fakt do pucharu to był pierwszy i do zdjęć, chociaż w meczu nie zagrał.... a dla odmiany temu murzynkowi co strzelił gola to chyba nawet nie dali pomacać... żenujące to było

Panowie, gdy juz osiagniecie setna czesc tego co Ronaldo, dostaniecie papier upowazniajacy do wysmiewania. Poki co nieprofesjonalnie wyglada krytykowanie jednego z najwybitniejszych pilkarzy w historii przez niedolowionych wedkarzy Edited by coloumb

columb właściwie mnie uprzedziłeś, znaleźli się eksperci .Jeden z największych piłkarzy w historii ,mecz nudny ale kogo to obchodzi,ważne że moją tytuł.Raczej złotą piłkę dostanie Ronaldo ,bo niby kto ?

Edited by osiemnastak

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...