marckus 376 Report post Posted July 6, 2016 Jeszcze trochę czasu jest ... Share this post Link to post Share on other sites
osiemnastak 2,814 Report post Posted July 6, 2016 Brawo Portugalia lać wyspiarzy, Ronaldo nieźle radzi sobie jak na gościa bez formy.Dosiężny ma konkretny. Share this post Link to post Share on other sites
coloumb 1,621 Report post Posted July 6, 2016 Bysmy dzis Walie jak walec rozjechali... Share this post Link to post Share on other sites
marckus 376 Report post Posted July 6, 2016 (edited) Nie ma to jak wielkie g.... zagrać przez całe ojro i dostać się do finału :( Edited July 6, 2016 by marckus Share this post Link to post Share on other sites
Guest Piokowal Report post Posted July 6, 2016 (edited) Podwójna szkoda. Z taką Walią to byśmy byli w finale mistrzostw... Tak niewiele brakowało. Liczę na to,że Niemcy (?) pokażą Portugalii gdzie jest ich miejsce. Edited July 6, 2016 by Piokowal Share this post Link to post Share on other sites
osiemnastak 2,814 Report post Posted July 6, 2016 Nie ma to jak wielkie g.... zagrać przez ojro i dostać się do finału :( haha a Walia to co grała . Takie g.. grali a nas odprawili.Bądźmy szczerzy drabinkę mieliśmy wymarzoną, pewnie prędko się nie powtórzy . Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted July 6, 2016 No i trudno. Nawiasem mówiąc dzisiejsza kopana coraz mnie mi się podoba? Dlaczego?: - faule taktyczne. Jak dla mnie to głupota. Za celowe zatrzymanie zawodnika bez piłki w celu osiągnięcia wstrzymania gry powinna być bezwzględna czerwień. - za dużo gry rękami - za symulowanie a tego jest za dużo żółta od razu - przy zmianie zawodnika za dużo jest celebracji. Ma zapierdalać do linii jakby miał motorek w dupie. Share this post Link to post Share on other sites
marckus 376 Report post Posted July 6, 2016 Szczerze nie powinno wychodzić się z 3 miejsca, Portugalia prześlizgnęła się do finału. Dużo lepsze drużyny odpadały, niestety piłka jest niesprawiedliwa :) Share this post Link to post Share on other sites
Tom@son 494 Report post Posted July 6, 2016 Reguły były znane wszystkim wcześniej i nie można do nikogo mieć pretensji. Sport ogólnie nie jest sprawiedliwy i nigdy nie bedzie. Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted July 6, 2016 Bodajże Paul Breitner skrytykował ME za fatalny poziom. Argumentował swoje zdanie niepodważalnymi argumentami. Powiększenie ilości uczestników i wydłużenie turnieju o tydzień zajeździło dokumentnie zawodników klasowych. Stąd powszechny pogląd, że poziom drużyn się wyrównał. Tylko, że mocno w dół. Czy Islandia, Walia, Albania olśniły nas tak jak powiedzmy Dania, gdy wygrywała ME? Nie. Oni biegali i walczyli. Wystarczyło na zużytych Anglików czy Belgów. Wszystkie "reformy" UEFA oczywiście służą zwiększeniu wpływów z transmisji, biletów itd, itd. Poziom jest sprawą drugorzędną. Na turnieju w Polsce i na Ukrainie UEFA zbiła niezłą kasę na inwestycjach w infrastrukturę. We Francji wszystko było w zasadzie gotowe. No to wydłużono rozgrywki. Poziom siadł. Ja nie zapamiętam z tych mistrzostw jednego naprawdę pasjonującego meczu. Emocjonowanie się występami Polaków to jedno, a poziom to drugie. Spoglądając obiektywnie dostosowaliśmy się do poziomu. I dlatego mogliśmy z palcem w nosie dojść do finału. Wystarczyło rzucić się na Portugalczyków po pierwszym golu. Ryzykowaliśmy bramką z kontry, a i tak ją dostaliśmy. A teraz z dnia na dzień upewniamy się, jaka okazja nam przeszła koło nosa. Share this post Link to post Share on other sites
coloumb 1,621 Report post Posted July 6, 2016 Spokojnie, rzucimy sie na Brazylijczykow. MS za dwa lata, bedzie okazja potwierdzic jakosc i zadoscuczynic oczekiwaniom Share this post Link to post Share on other sites
maicke82 4,759 Report post Posted July 7, 2016 Oglądając te mecz zastanawiałem się czy to półfinał Mistrzostw Europy czy Ekstraklasa się zaczęła. Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted July 7, 2016 (edited) Oglądając te mecz zastanawiałem się czy to półfinał Mistrzostw Europy czy Ekstraklasa się zaczęła.Oczywiście, że półfinał ME. Gdy gra Ekstraklasa mam wyłączony telewizor. Tu przysnąłem przy włączonym. Wszystkich, którzy nie mogą się doczekać naszych popisów na MŚ zapraszam do przestudiowania składów grup eliminacyjnych i "zasad rekrutacji". Eliminacje będą dużo cięższe niż kończące się ME. Edited July 7, 2016 by Maciej W. Share this post Link to post Share on other sites
seiken 4,676 Report post Posted July 7, 2016 (edited) :lol: Trza by aktualizacje pod Euro zrobić :-) Edited July 7, 2016 by seiken Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted July 7, 2016 :lol: Trza by aktualizacje pod Euro zrobić :-) Dzisiaj na Ojro Francja gra z Niemcami ... Share this post Link to post Share on other sites
Marioo 202 Report post Posted July 7, 2016 Mnie tylko jedno bardzo zdziwiło,że taka PORTUGALIA przebujała się i gra w finale Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 7, 2016 Mnie tylko jedno bardzo zdziwiło,że taka PORTUGALIA przebujała się i gra w finale Wina Islandczykow :D :D :D Jakby nie strzelili tej bramki Austrii w ostatniej minucie, to Portugalia by miala drabinke: Anglia, Francja, Niemcy, no i Nas w finale B) Share this post Link to post Share on other sites
marckus 376 Report post Posted July 7, 2016 (edited) Ciekawe co dziś zrobi Joachim Loew ? :D tfuuu znaczy ciekawe kto wygra ten mecz, mam dylemat komu kibicować :D Dla Francji 2:1 Edited July 7, 2016 by marckus Share this post Link to post Share on other sites
suhhar 210 Report post Posted July 7, 2016 francja w natarciu a do 90 minuty daleko. Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted July 7, 2016 Wina Islandczykow :D :D :D Jakby nie strzelili tej bramki Austrii w ostatniej minucie, to Portugalia by miala drabinke: Anglia, Francja, Niemcy, no i Nas w finale B) Tych szczęśliwych zbiegów okoliczności u Portugalczyków jest całe mnóstwo. Gol Islandii z Austrią chyba faktycznie nr 1, ale... Słupek Węgrów przy 3:3. Karny Ramosa i wygrana Chorwatów z Hiszpanią, wrzuconą do drugiej połówki. Główka Arkadiusza, która prawdopodobnie nadziałaby Portugalię na Niemcy. Kuriozalna porażka Belgów z Walią, przy jednoczesnym wykartkowaniu Ramseya. Zabawa w "Co by było gdyby babcia miała wąsy?" przyjemna, choć nie na miejcu, bo oczywiście awans do finału jest autoskim projektem Wyżelowanego Fircyka. Share this post Link to post Share on other sites
marckus 376 Report post Posted July 7, 2016 francja w natarciu a do 90 minuty daleko. Mogą zadyszkę złapać... Share this post Link to post Share on other sites
Arwanii 59 Report post Posted July 7, 2016 Mogą zadyszkę złapać... A skąd, płynie w nich dużo afrykańskiej krwi a tam duzo biegają ;) Share this post Link to post Share on other sites
Marioo 202 Report post Posted July 7, 2016 I tak zawsze wygrywają NIEMCY zobaczycie koledzy))) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 7, 2016 Mogą zadyszkę złapać... Juz chyba zlapali :D Teraz to tylko Niemcow widze w natarciu Share this post Link to post Share on other sites
marckus 376 Report post Posted July 7, 2016 Juz chyba zlapali :D Teraz to tylko Niemcow widze w natarciu Chociaż 15 min pobiegali :D Share this post Link to post Share on other sites