Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Emilo

Ojro 2016

Recommended Posts

Francja dmucha
..a balonik rosnie i rosnie :)

Ale Niemcy nie od dzis produkują szpilki ;)

Myślałem że będzie lepsze widowisko,a tu lipa(((serce do walki to nie wszystko,jeszcze pieniążki potrzebne na dobrego trenera.Chyba finał Francja-Walia)))Idę spajku 4.20 pobudka.Dobranoc. Edited by Marioo

A miało być tak pięknie :(

Żabojady mają szczęście do rywali.

Szczęście trzeba umieć wykorzystać. Raczej nie możemy narzekać na drabinkę naszych :) 

Prawdziwy czarny koń odpocznie w drugiej połowie. Nie będzie męczącej dogrywki, eliminacji kartkami, czy kontuzji. Krzyżacy wypełniają szorty. Mają szeroką ławkę, ale bez Gomeza, Khediry i Hummelsa... Może być gorąco w półfinale.

Afrykańczyki z Francji zabiegają Niemców w półfinale

Wszyscy moi ulubieńcy dali dupala. Polska odpadła nie dając dupala ( no może minimalnie). Walii nie daję szans. Oby nie zagrała w półfinale jak dziś Islandia. Jestem zmuszony szukać mniejszego zła. Z bólem serca stawiam na All Blacks. Islandia i Walia są jedynymi drużynami, które w każdym meczu strzelały gola. Dziwne ME. 5:1 Pogrom.

Należą się brawa dla Islandii. Nawet i za te 2 gole. Ale charakter mają nie ma co gadać...

Tak ale to wszystko bez znaczenia bo najpierw dali się ograć jak  zwykłe San Marino. Nie można ich nie doceniać za to czego dokonali, ale kiedyś musiało to nastąpić. Mi sie wydaje, że żadna z drużyn z ćwierćfinału nie dałaby sobie wbić tylu bramek w tak krótkim czasie. Przynajmniej nie było partii szachów czyli 1:1 dogrywka i karne. Ale podziw, że im się chciało przy stanie 4.0 cisnęli bez kompleksów i tak do końca, każda inna drużyna by odpuściła. 

Było widać jak się wkurzali na swoje złe podania ale po chwili pyk pyk i akcja im szła. Fajny mecz, mysle ze gdyby po 1 połowie było 2-0 t w drugiej połowie francuzi by trzęśli tyłkami. Mój czarny koń odpadł ale pokazali że mają charakter.

Zaczyna się pierwszy półfinał, trzymamy kciuki za Walię.

...a mogliśmy dzisiaj z nimi grać ;)

W sumie fajnie by bylo zeby Walia wygrala. Z drugiej strony, jak wygraja, to moje zadowolenie z wystepu Polski troche zostanie sprowadzone na ziemie... troszke wiecej umiejetnosc i szczescia, i moglismy grac w finale ;)

...a mogliśmy dzisiaj z nimi grać ;)

Zagramy.....na MŚ 2018 u Ruskich.

Śmiesznie będzie jak dzisiejszy mecz skończy się na karnych i Portugalia wygra :D Trzymam kciuki za Walię  :clappinghands:

Edited by marckus

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...