Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Emilo

Ojro 2016

Recommended Posts

Zdecydowanie przedwczesny finał,ale widowisko koi ból i czekam na trofeum w rękach Niemiec.

Pewni bramkarze sieją strach:o

Niestety Fabiana sie nie bali ... :(

Niemcy moim typem na miszcza.

Finał powinien być pomiędzy rewelacjami Euro Islandią a Walią.

A Niemcy (i Włosi)  niech się nauczą strzelać karne, bo to nie poważne by do tak gigantycznej bramki nie umieć trafić!

A Niemcy (i Włosi) niech się nauczą strzelać karne, bo to nie poważne by do tak gigantycznej bramki nie umieć trafić!

Tylko fakt, ze byles zawodowym piłkarzem świetnie strzelającym karne usprawiedliwia takie błędy ortograficzne.
Inaczej byloby to cokolwiek niepoważne:)

Stałem przed bramką wielokrotnie i pomimo fatalnej ortografii potrafiłem w bramkę trafić.

Stałem przed bramką wielokrotnie i pomimo fatalnej ortografii potrafiłem w bramkę trafić.

Wiadomo, ze na przeciwko siebie poza wysoka trawa miales Neuera lub Buffona.
A bywalo, ze ich obu:)
Domyślam sie, ze w ramach rozgrzewki przebiegałes w zmiennym tempie 12-13 km przed strzałem.
Krótko:
Szacun :)

Oczywiście to tylko takie kwaśne zarciki o poranku :)
Bez urazy :)

Pozdrawiam

Bynajmniej urazu do Kolegi nie żywię  ;)

A Neuer czy Bufon nie robią na mnie wrażenia - po prostu bramkarze - ich rolą jest obronić karnego (i wywiązali się z tego bardzo dobrze).

Natomiast rolą strzelającego jest TRAFIĆ W ŚWIATŁO BRAMKI. A piłkarz (który nie jest bynajmniej amatorem) nie ma prawa nie trafić w bramkę.

A ten który przestrzela to ....pierdoła.

I zdania nie zmienię :P

A dla piłkarza zawodowca przebiec w 90 minut 12-13km, to jak dla mnie łowić non stop przez 8-10 godzin (a uwierz daję radę i jestem czujny jak .... głodny niedźwiedź :D )

Pozdrawiam

Jacek

Ps.Trzymam kciuki za Islandię i Walię :lol:

Hmm...abstrachujmy od potencjalnej możliwości doszukiwania się w moim przesłaniu śladowych pejoratywnych przesłanek. 

Idąc tym tonem kolego Jacku, grałeś kiedyś w piłkę?

A Niemcy (i Włosi)  niech się nauczą strzelać karne, bo to nie poważne by do tak gigantycznej bramki nie umieć trafić!

Nie , finał ma być rozgrywany przez najlepszych a kto w nim się znajdzie dowiemy się za kilka dni

ja obstawiam ,że Niemcy będą mistrzami  a to ,że nie strzelali karnych nie świadczy o ich grze , tylko o błędzie tego który karny wykonywał  Niemcy to drużyna konsekwentna i typowo turniejowa powoli się rozkręcają

Jeśli Niemcy trafią na Portugalię w finale to może zostać skrzywdzona kilka bramek do jaja jak ostatnio Brazylia.

Jeśli Niemcy trafią na Portugalię w finale to może zostać skrzywdzona kilka bramek do jaja jak ostatnio Brazylia.

Tam bylo...
7 : 1

Tam bylo...
7 : 1

Fakt, jednak krzywda jest krzywdą nadal.

Ten był najlepszy  :lol:  :lol:  :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q0LXjLq5VvU[/youtube]

Idąc tym tropem to Messi który ostatnio przestrzelil karnego to też pierdola! :) i R.Baggio też.....

Idąc tym tropem to Messi który ostatnio przestrzelil karnego to też pierdola! :) i R.Baggio też.....

No tak :p

[attachment=331816:img_megarcia_20160703-123714_imagenes_md_otras_fuentes_kry-kAmG-U402937741711RWD-980x554@MundoDeportivo-Web.jpg]

Powodzenia Grzesiu

Według terminologii starego wojaka Szwejka to zarówno oni jak i Muller, Oezil, Schwainsteiger , Kuba i wielu innych to co najwyżej vicepierdoły ( do całego pierdoły brak im odpowiedniego wieku) :P

Dziś będzie prawdziwa wojna Islandia czarny koñ ,a Francja walka o honor,tylko i tak zawsze wygrywają Niemcy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...