Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Emilo

Ojro 2016

Recommended Posts

Według mnie najpiękniejsza nasza akcja, Portugalczycy nie wiedzieli co się dzieje:

fc8dfc7c9effacf25fcda8d21baa4481-full.gi

Ostatnie podanie jak by było strzałem na bramkę to dzisiaj pewnie jeszcze w grze ☺

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

Ostatnie podanie jak by było strzałem na bramkę to dzisiaj pewnie jeszcze w grze ☺

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

Wlasnie, szkoda ze nie strzelil tylko szukal Lewego w polu karnym.

Ale cos, optymizm jest na przyszlosc :)

Najwyższa pora jednoznacznie wskazać winnego tej porażki:

jest nim......... Milupa!!!!!

Przed  meczem ze Szwajcarią  przewidział że po remisie 1:1 wygramy w karnych,

teraz milczał i nasi nie wiedzieli że mają wygrać!!! :rolleyes:

Biorę to na klatę, wczoraj nie trafiłem z wynikiem bo obstawiłem 1:2 dlatego nie pisałem publicznie żeby nie być zlinczowanym.

Biorę to na klatę, wczoraj nie trafiłem z wynikiem bo obstawiłem 1:2 dlatego nie pisałem publicznie żeby nie być zlinczowanym.

a żeby Ci aero zaczęły ząbkować ! ;)

murzyny to murzyny końcówka się nie liczy, a przez te ojro to mi się dzień o 14stej skończył.....w lille od 15 do 2 zakaz jazdy :P jedno trzeba przyznać :D tutaj co drugie auto czy belgus czy żaba obwieszony flagami , maski, lusterka itd. itp, u Nas tego nie ma :)

murzyny to murzyny końcówka się nie liczy, a przez te ojro to mi się dzień o 14stej skończył.....w lille od 15 do 2 zakaz jazdy :P jedno trzeba przyznać :D tutaj co drugie auto czy belgus czy żaba obwieszony flagami , maski, lusterka itd. itp, u Nas tego nie ma :)

Chyba dawno w kraju nie byłeś :)

Edited by Pumba

To kto dzisiaj? Walia czy Belgia?

W obu druzynach pojawily sie problemy z w obronie (kontuzje). Z tym ze w belgiskiej powazniejsze.

Edited by Del Toro

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U-5l6BwZH9U[/youtube]

Ponieważ w narodzie zapanowała niekłamana euforia granicząca z kultem naszej jedenastki chciałbym kilka niepoprawnych zdań napisać. Są w naszym kraju ludzie, którzy w imię czy to kosmopolityzmu czy postępowych poglądów na słowa naród, patriotyzm, tradycja cynicznie się uśmiechają lub reagują otwartą złością. Z ich ust przeważnie słychać zdanie o tym, że Polacy są specjalistami od świętowania swych porażek. Uwielbienie do zadręczania. Nie przepadam za takimi typami, choć nie mogę nie przyznać im racji. Przykłady każdy znajdzie. Ale do rzeczy. Może krytykom polskiego wymachiwania szabelką i obnoszenia się z narodową dumą nie dawać kolejnego pretekstu. Przypominam, że nasze orły, co prawda wykazując wielką ambicję i wkładając w swoją pracę masę serca, jednak przegrały turniej ME. Pewnie zaraz skoczycie mi do gardła, że niewykonalne, że i tak rewelacja, że dla nas wracają jako zwycięzcy. Nic z tego. Polska drużyna w piłce nożnej (jakakolwiek) ostatnio wygrała rozgrywki na poziomie mistrzowskim w 1972 roku zdobywając złoto IO w Monachium. Były potem okazje, przegrane finały, ocieranie się o zwycięstwo, pech, zbiegi okoliczności...Zwycięstw brak. Najpierw komuniści, a potem przyzwyczajenia nauczyły nas cieszyć się z porażek. Stworzono nawet nowy rodzaj sukcesu. Historyczne zwycięstwa FC Porto Młynarczyka, Juventusu Bońka, Liverpoolu i Realu Dudka, Sevilli Krychowiaka czy Bayernu Lewandowskiego zostały przeze mnie pominięte, bo związki tych drużyn z Polską są żadne. Podobnie jak Leicester Wasyla, który to nabawił się odleżyn na tyłku grzejąc ławę. Mistrz Anglii!  Jak mawia T. Hajto, co się rozchodzi o występy Polaków i Portugalczyków to pierwsi nie przegrali żadnego meczu na ME, a drudzy żadnego nie wygrali. Fenomen dedukcji. Czego się nie robi, żeby mniej rozumnym wcisnąć trochę kitu. A oni nadymani jak wielki balon sięgną zaraz stratosfery. Porażka, przypominam. Trochę umiaru. Czekamy dalej.

No to mamy czarnego konia turnieju!!!!!!! Walia w polfinale  ;)

Szkoda ze Ramsey dostal ta zolta i nie zagra w nastepnym meczu, bo naprawde maja szanse zeby ograc Portugalczykow.

Daj szanse, za chwile walczymy o MS, zweryfikuje boisko

Z Walonami i tak bysmy nie grali, a Walijczycy pokazali lekkosc, ktorej takze musimy sie nieco nauczyc

No to mamy czarnego konia turnieju!!!!!

Zaczekaj , może być ich dwa  :D  Islandia rules , a co  B) 

Macie filmik ode mnie. Mało brakowało i Krystyna by była umoczona :lol:

https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=-o0l8AwEHAU

Dawać finał Walia -Islandia i niech się dzieje,jak się bawić to się bawić :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...