Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Emilo

Ojro 2016

Recommended Posts

Tak więc pojedynek najlepszych snajperów z europy przed nami,moim zdaniem Portugalia jest bardziej wygodna dla naszych,ale to nas może zgubić niestety........obym się mylił............

Super.
Kosci zostały rzucone.
Pora na pepeka i ceeerka.

Gramy o medal !

A ja trafiłem 3 na 3, jak dotąd :)

Szkoda, wolalbym zebysmy grali z Chorwatami

Wszystko jedno . Nie wiem jaki będzie wynik ale i tak już nasi dobrze wypadli :P ;)

Wszystko jedno . Nie wiem jaki będzie wynik ale i tak już nasi dobrze wypadli :P ;)

Pewnie ze super wypadli :)

Jeden plus taki ze moze Portugalia nas zlekcewazy a tu bedzie bum i niespodzianka  :D

Super.
Kosci zostały rzucone.
Pora na pepeka i ceeerka.

Gramy o medal !

A ja trafiłem 3 na 3, jak dotąd :)

REALnie nieREALne :lol:

Bardzo dobrze, bałem się, że zagramy z Chorwatami a tak z Portugalią nic nie grającą będzie łatwiej :)

P.S. bardzo dobrze,że była dogrywka ;)

Edited by Tomek1988

może i nasi nie graja pięknej dla oka piłki, ale najważniejsze, to być mistrzem swojego stylu - przezabawne powiedzenie mojego kolegi gdy gramy w tenisa. Wierze, że "Nasi" pokonają Portugalię.

Emocje to ja miałem ,kiedy zaczynali karne nadeszła burza i prąd szlag trafił.Mało nie wybuchłem, ale udało się ze Szwajcarami (bo ponoć i tacy tam grają)

Milika fakt nie bardzo jest kim zastąpić, szczęście że to Błaszczykowski dostał taką piłkę ,bo Arek by znowu miał głupią minę po strzale.

Skuteczność jego jest katastrofalna ,ewidentnie podczas euro zmarnował najwięcej 100et ze wszystkich drużyn. :(

Ważne że jest awans :)  ,a Portugalia jest do przejścia.

Wystarczy, że Pazdan nauczy się krótkiego zdania po portugalsku  ;)

O que está acontecendo em Marrocos

lub

O que há em Morocco`

Edited by janusz.walaszewski

Pomysł z zagajeniem Krysi przedni. Wprowadziłbym drobną korektę i do zagajenia wysłał Arkadiusza. Jako największe ciacho w zespole wywoła u rozmówcy nawał kudłatych myśli. Półfinał w kieszeni. Milik ze złamanym nosem. I tak był nieskuteczny.

To byl piekny byk...i piekne, wloskie aktorstwo! Dzis juz takich artystow nie ma, padl jak razony piorunem Edited by coloumb

Oj, chyba zemsta będzie sroga. Melku, bierz ponton i uciekaj na ryby. Lepiej tego nie oglądać, a na wodzie pusto. Swoją droga szykuje się wreszcie żywy mecz.

Irlandczycy zaczęli fantastycznie. Ich odwaga granicząca z brawurą zbiła z pantałyku Francuzów. Patrząc na potencjał obu drużyn atakowanie Francji graniczy z samobójstwem, ale na razie jest skuteczne. Pełen szacunek. Nie wierzę żeby O'Neill nie wspomniał przed meczem o ręce Henry w barażach MŚ.

Nie wierzę żeby O'Neill nie wspomniał przed meczem o ręce Henry w barażach MŚ.

Celnie

W studio Polsatu dyskusję prowadzi wyjątkowy gamoń. Właśnie powiedział, że przyczyną kłopotów Francuzów jest dłuższa przerwa między meczami. Wczoraj jego kolega biadolił nad tym, że Polacy mieli dwa dni przerwy mniej. Dziennikarstwo co się zowie.

Mateusz Borek mógłby darować sobie odzywek "zobaczmy to raz jeszcze", "popatrzcie państwo", "zwróćmy uwagę"...Od 10 minut mamy kontrolny obraz. Griezmann strzelił dwa gole. Tak powiedzieli.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...