MATIG 1,464 Report post Posted June 16, 2016 Nie ma co gadać czy ten czy tamten do wymiany. W końcu mamy świetną reprezentację :). Oby tak dalej. Share this post Link to post Share on other sites
Sławek77 637 Report post Posted June 16, 2016 Bravo.Dziś obrona perfekto. Share this post Link to post Share on other sites
Emilo 56 Report post Posted June 16, 2016 Racja ten człowiek jest do wymiany. Dlaczego, umie się ustawić i jest gdzie potrzeba, gorąca głową jedynie stanowi problem, Lewy w Borussii w pierwszym sezonie nazywany był "lwandoofski" = "doof" beznadziejny, głupi lub durny, a teraz...? Share this post Link to post Share on other sites
Rodu 723 Report post Posted June 16, 2016 Wreszcie gramy , a to najważniejsze i nie słychać już od komentatorów po 30 minutach meczu , że odczuwamy zmęczenie. Share this post Link to post Share on other sites
osiemnastak 2,814 Report post Posted June 16, 2016 Nie ma co gadać czy ten czy tamten do wymiany. W końcu mamy świetną reprezentację :). Oby tak dalej. Właśnie jest o czym gadać widzę ,że całkiem dobry mecz rozegrał dla niektórych.Gość w 1ym meczu też najpierw z..ł sete z 5m.Dziś to co pokazał to kabaret.Ewidentnie zgubił formę strzelecką,Dalej to nie będzie z taką skutecznością, bo trzeba strzelać bramki jeśli ktoś zapomniał. Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted June 16, 2016 Jedna, wielka zaleta, Wybiegane kilometry. Niemal każdy pociągnął 10 kilo i wytrzymali kondycyjnie, to dla mnie nowość. Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted June 16, 2016 a ja psioczyłem na Pazdana... http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/zdjecia/galeria/10255/od-dzisiaj-mowcie-mi-pazdannaro-memy-po-meczu-polska-niemcy/16 w pełni zasłużony mem :D Share this post Link to post Share on other sites
Emilo 56 Report post Posted June 16, 2016 Właśnie jest o czym gadać widzę ,że całkiem dobry mecz rozegrał dla niektórych.Gość w 1ym meczu też najpierw z..ł sete z 5m.Dziś to co pokazał to kabaret.Ewidentnie zgubił formę strzelecką,Dalej to nie będzie z taką skutecznością, bo trzeba strzelać bramki jeśli ktoś zapomniał. W gwoli przypomnienia....graliśmy z mistrzami świata;) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 16, 2016 Swietny wynik, robimy jakis maly krok do przodu, wlasciwie zapewnilismy sobie wyjscie z grupy. Wiec nie ma na co narzekac, bo przez ostatnie prawie 30 lat bylismy chlopcami do obijania, a tu prosze... :) Share this post Link to post Share on other sites
asafa 229 Report post Posted June 16, 2016 Graliśmy jak równy z równym a w dodarku mieliśmy świetną okazję Arka Milika. Szkoda, ze skuteczniść u niego tak szwankuje (nie trafił w piłkę przy innej sytuacji, analogiczna sytuacja była z Irlandią) ale coś mi się wydaje, że on się jeszcze rozkręci. Lewy na razie nie ma wielu okazji, dostaje mało podań z których mógłby coś wyczarować. Jesteśmy o krok od wyjścia z grupy a potem to już naprawdę wszystko jest możliwe! Polska! Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted June 16, 2016 z grupy to już wyszliśmy ... :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 16, 2016 [attachment=328490:13432376_10208420220096638_3469306184495679908_n.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted June 16, 2016 Graliśmy jak równy z równym a w dodarku mieliśmy świetną okazję Arka Milika. Szkoda, ze skuteczniść u niego tak szwankuje (nie trafił w piłkę przy innej sytuacji, analogiczna sytuacja była z Irlandią) ale coś mi się wydaje, że on się jeszcze rozkręci. Lewy na razie nie ma wielu okazji, dostaje mało podań z których mógłby coś wyczarować. Jesteśmy o krok od wyjścia z grupy a potem to już naprawdę wszystko jest możliwe! Polska! Dwie setki Milika były. Niekoniecznie chyba wychodzimy. My i Niemcy przegrywamy. I co wtedy? Bilans bramek. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 16, 2016 Dwie setki Milika były. Niekoniecznie chyba wychodzimy. My i Niemcy przegrywamy. I co wtedy? Bilans bramek. A ktos wierzy ze niemcy przegraja z irlandia? :D o juz bylby szczyt optymizmu :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 16, 2016 [attachment=328491:1.JPG] Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 16, 2016 (edited) Dwie setki Milika były. Niekoniecznie chyba wychodzimy. My i Niemcy przegrywamy. I co wtedy? Bilans bramek. Wychodzimy z trzeciego miejsca,4 zespoły z 6 z najlepszym dorobkiem grają dalej.Tylko nie fart może to o spowodować ,raczej wyjdziemy z 2 . http://www.flashscore.pl/tabela/GKIiqWpN/27qZfR4C/#table Edited June 16, 2016 by Sebalos Share this post Link to post Share on other sites
Krisu23 6,436 Report post Posted June 17, 2016 Mi się nie podobało. Ale to była dobra próba sił kto kogo w naszej grupie. Wynik chyba sprawiedliwy a Milik lewa ciota i tyle. Dobrze, że Ukraina zagra tylko o honor. Share this post Link to post Share on other sites
radek_u 334 Report post Posted June 17, 2016 Wynik chyba sprawiedliwy a Milik lewa ciota i tyle. Do Twojej wypowiedzi pasuje mi kawał o Brutusie Igrzyska w Rzymie już się ludziom powoli zaczynają nudzić, więc Brutus przychodzi do Cezara i tako rzecze: - Cezarze, mój władco lud się nudzi, nie chcą już oglądać dziewic zabijanych przez lwy, to już im się znudziło Na to Cezar: - Brutusie, widzę że masz jakiś pomysł, mów zatem! - Cezarze, proponuję by zamiast pokazywać 100 dziewic pożeranych przez lwy znależć śmiałka, który je przeleci - Tylko gdzie my znajdziemy takiego śmiałka? - Tak się składa, że ja się na ochotnika zgłaszam. Cezar sie zgodził i następnego dnia wszystko było przygotowane. Do Koloseum wchodzi Brutus i patrzy na 100 nagich dziewic na piasku. Tłum skanduje: - Brutus! Brutus!! Brutus zabiera się do rzeczy: pierwsza dziewica, druga , trzecia, dziesiąta, dwudziesta , czterdziesta - pierwsza kropla potu pojawila się na jego czole...Tłum skanduje: - Brutus! Brutus!! Sześćdziesiąta , siedemdziesiąta - druga kropla potu pojawiła się na czole Brutusa.Tłum skanduje: - Brutus! Brutus!! Dziewięćdziesiąta... Brutus zmęczony, ale brnie dalej.Tłum skanduje: - Brutus! Brutus!! Dziewięćdziesiątapierwsza, dziewięćdziesiątapiąta, dziewięćdziesiątasiódma, dziewięćdziesiątaósma, już nie może ale.. dziewięćdziesiątadziewiąta i......... Pada na arenę. Leży bez sił... Tłum skanduje: - Brutus pedał !!! Brutus pedał!!! Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 17, 2016 Koleś dostaje miliony za strzelanie bramek, za grę w piłkę nożną. Gra w turnieju Mistrzostw Europy. Ma na wyciągnięcie strzelenie bramki Mistrzom Świata i zwycięstwo raptem drugie w historii z Niemcami. Kilka metrów od bramki w zasadzie sam na sam dostaję piłkę do nogi. TEGO NIE MOŻNA SPIEPRZYĆ. A spieprzył. Dobrze, że wynik sam w sobie satysfakcjonujący, ale wczoraj graliśmy na ogranie Niemców 2:0 albo lepiej. Kapitalna obrona. Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted June 17, 2016 (edited) To jest mecz... Tam każdy gra jak potrafi najlepiej I nikt specjalnie nie pierd....i sytuacji. Nie wyszło... trudno gramy dalej, do końca Remis z Niemcami to przed meczem brali byśmy w ciemno.Nie przegraliśmy i gramy dalej. Wkur...a mnie tylko pier.....e ludzi którzy się na piłce nie znają a mają najwięcej do powiedzenia. Chłopaki wiedzą po co pojechali na euro i robią co mogą. Co z tego wyjdzie zobaczymy Mam nadzieje ze jeszcze nie jednemu buzię zamkną. To tyle co mam do powiedzenia Edited June 17, 2016 by tony1983 Share this post Link to post Share on other sites
Marioo 202 Report post Posted June 17, 2016 Dla mnie super zagrali,to była walka o honor cieszy mnie to ,że pracuje z Niemcami wczoraj śmiali się,Polska przegra 4-0,a tu lipa.Dziś mówią Polska-Niemcy super mecz. Share this post Link to post Share on other sites
tomasxt 968 Report post Posted June 17, 2016 (edited) Nie psioczcie już na tego Milika, każdy z nas ma lepsze a także i gorsze dni. Dla niego był to widocznie ten drugi. Chyba każdy z nas ma tak, że niekiedy wszystko układa się i idzie po naszej myśli, ale są też takie dni ,że nawet człowiek jakby miał się z....ć to i tak wszystko idzie na przekór... Najważniejsze, że poziom między nami się po woli zaciera i gramy jak równy z równym, a nie jak do niedawana... Edited June 17, 2016 by tomasxt Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 17, 2016 Milik nie trafia nie trafia, az przyjdzie taki moment ze zacznie, oby od drugiej rundy ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 17, 2016 (edited) A co Wy macie do Milika? Spieprzył to trudno, wcale to dośrodkowanie nie było takie łatwe do uderzenia głową (radzę obejrzeć dokładnie powtórkę) piłka leciała na niskim pułapie gdyby leciała trochę wyżej to byłaby o wiele lepsza sytuacja. W oczach wielu Niemcy już przed meczem mogli dopisywać kolejne 3 pkt. dopisali? A taki ......dopisali. Ten remis daje nam praktycznie awans no ale dopóki piłka w grze. Cieszmy się z tego co mamy, przez ostatnie lata to my w 3 meczu gralismy o honor a teraz o 1 miejsce w grupie :) Edited June 17, 2016 by Tomek1988 Share this post Link to post Share on other sites