Mirosław Pieślak 728 Report post Posted October 13, 2016 Witam wszystkich po przerwie. Sprawę absencji zapewne wyjaśni Remek, bo to problem wielowątkowy. Kolejny step lada chwila. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted October 13, 2016 bartkano - Szkoła Jerkbait nie jest i nie była "interesem". Takiego założenia nie miał nikt z organizatorów, ale chyba nie muszę tego tłumaczyć. Oczywiście, jak każdy masz prawo do swojego zdania w tej sprawie. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted October 13, 2016 pisarz - widzę, że cały czas rozwijasz umiejętności i robisz postępy. To cieszy jak cholera. Tak trzymaj. A ta pomarańczowa pupa - bomba! Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted October 15, 2016 (edited) Próbowałem ukręcić według tego wzoru . Do końca nie jestem zadowolony :( , ale będę poprawiał :) . http://www.theflyfisher.com/reports/hatch-chart.cfm October Caddis Edited October 15, 2016 by pisarz Share this post Link to post Share on other sites
Tomek.M 5,665 Report post Posted October 15, 2016 I co to koniec szkółki? Upadło? Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted October 15, 2016 Tomek , tak wyglądało :( . W wątku " Pytania do Mirka i Joanny" , jest wpis Mirka że lada chwila będzie reaktywacja :) .Myślę że wiele osób ta wiadomość ucieszyła. :good: Mamy odkurzać imadła :D , ja tam swoje mam odkurzone , mogę ewentualnie naoliwić :lol: . Share this post Link to post Share on other sites
Tomek.M 5,665 Report post Posted October 15, 2016 Wygotuj narzędzia, przetrzyj nitki świeczką :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted October 16, 2016 Dalej kombinuję ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sicu 423 Report post Posted October 16, 2016 Dawać, dawać, bo od następnego etapu też chcę uczestniczyć:D Share this post Link to post Share on other sites
daniel. 335 Report post Posted October 16, 2016 Dawać, dawać, bo od następnego etapu też chcę uczestniczyć :D No a kto zaliczy pierwszy semestr??? ;) Piotr masz jakiś film poglądowy jak umotać takie cudo?? Bardzo fajnie Ci wyszły te muchi...pzdr Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted October 16, 2016 Jak zwykle niezawodny Davie; https://www.youtube.com/watch?v=zRT0OryiLyQ https://www.youtube.com/watch?v=Sy7LOGLsv70 Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted October 16, 2016 Jak zwykle niezawodny Davie; Jak zwykle niezawodny Janusz :D ;) . Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted January 26, 2017 A ja myślę, że to miał być dobry interes, ale nie wypaliło. I tyle w temacie pozdrawiam Kolego Bartkano, Zwykle nie komentuję takich wpisów ale tym razem sobie pozwolę. Jeśli myślisz, że wszystko co ludzie robią musi być związane z "interesem" to współczuję. Share this post Link to post Share on other sites
siatkaz 752 Report post Posted March 10, 2017 Myślałem, że Goddard to będzie najtrudniejszy step ale tutaj widzę, że to liga wyżej. Dziś tylko jedną mi się udało ale wstawiam bo Remek straszył że to już koniec :( Znowu na Pande. Share this post Link to post Share on other sites
daniel. 335 Report post Posted March 13, 2017 Trzeba coś motać bo pudełka puste... [attachment=396819:DSC02091.JPG] [attachment=396820:DSC02099.JPG] [attachment=396822:DSC02098.JPG] Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted March 14, 2017 siatkaz - smakowity. Niestety, na chruścikowe łowy trzeba jeszcze ze dwa miesiące zaczekać. Ładnie, estetycznie zawiązana mucha. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted March 14, 2017 daniel. - fajna pupa. Te oczy buzeranckie. Z żyłki? Share this post Link to post Share on other sites
daniel. 335 Report post Posted March 15, 2017 daniel. - fajna pupa. Te oczy buzeranckie. Z żyłki? Tak to z żyłki, w sumie z żyły, bo na pewno gruba około 1mm. pzdr Share this post Link to post Share on other sites