jjedrzejczyk 37 Report post Posted July 18, 2018 Orvis to marka typowo wędkarska więc to raczej nie ich szkła. fotki podeślę Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted July 18, 2018 Orvis to marka typowo wędkarska więc to raczej nie ich szkła. fotki podeślę Orvisa znam bardzo dobrze chociaż fanem nie jestem i nawet przez myśl mi nie przeszło że szkła szlifują :) Share this post Link to post Share on other sites
jjedrzejczyk 37 Report post Posted July 18, 2018 [url=https://naforum.zapodaj.net/02b954de1bc5.jpg.html][/url] [url=https://naforum.zapodaj.net/e00b44350407.jpg.html][/url] [url=https://naforum.zapodaj.net/b914b455181a.jpg.html][/url] Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted July 18, 2018 Wyglądają bardziej na czerwone, chociaż pewnie w temacie jaki to kolor trzeba by się zapytać Kobiet, Chłopy w temacie kolorów za dobrzy nie są ;) W każdym razie nie znam producenta który robił by coś takiego ale...jesienią targi optyczne pozwolą mi na pogłębienie wiedzy. Share this post Link to post Share on other sites
jjedrzejczyk 37 Report post Posted July 18, 2018 Z pewnością są różowe :) (no takie buraczane Share this post Link to post Share on other sites
koval75 143 Report post Posted July 26, 2018 Witam, czy da się wstawić nowe szkła do oprawek marki Brenda ?, typowe na wodę, słońce z polaryzacją, bez korkekcji. Pytam bo bardzo mi się dobrze je nosiło ale szukla już porysowane a tych modeli już chyba nie produkują... Pozdrawiam Szymon Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted July 26, 2018 Witam, czy da się wstawić nowe szkła do oprawek marki Brenda ?, typowe na wodę, słońce z polaryzacją, bez korkekcji. Pytam bo bardzo mi się dobrze je nosiło ale szukla już porysowane a tych modeli już chyba nie produkują... Pozdrawiam Szymon Najprawdopodobniej się da ale to zawsze muszę ocenić trzymając oprawki w ręce. Share this post Link to post Share on other sites
koval75 143 Report post Posted July 26, 2018 Najprawdopodobniej się da ale to zawsze muszę ocenić trzymając oprawki w ręce. Super, proszę na priv adres do wysyłki i ustalimy resztę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
SkiDivPL 488 Report post Posted August 11, 2018 (edited) Cześć, Czy można zamówić u Ciebie takie okulary: Marka: Wiley X Model: WX Rogue Edited August 11, 2018 by SkiDivPL Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted August 13, 2018 Cześć, Czy można zamówić u Ciebie takie okulary: Marka: Wiley X Model: WX Rogue Hej Ja nie jestem dystrybutorem marki WileyX Mam trochę opraw tej firmy u siebie ale tego modelu nie mam bo nie ma możliwości wstawić w to korekcji. Mam tylko modele w których można wstawić korekcję. Pozdrawiam Wiktor Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 2 Report post Posted August 22, 2018 Wiktor przeczytaj PW Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted August 29, 2018 Wszystkich zainteresowanych zobaczeniem na żywo opraw i szkieł polaryzacyjnych zapraszam w tą sobotę na Garage Sale!! http://jerkbait.pl/topic/112431-garage-sale-v4-warszawa-1-wrze%C5%9Bnia-2018-r/page-1 Share this post Link to post Share on other sites
Maxer 27 Report post Posted August 29, 2018 Masz może Omegi czarne z Wiley X wstawisz w to korekcje ? Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted September 3, 2018 Masz może Omegi czarne z Wiley X wstawisz w to korekcje ? Hej Niestety nie mam, mam jeszcze może dwie trzy oprawy WX i raczej kończę przygodę z tą marką. Sa zwyczajnie za drogie ta samą jakość oprawki można kupić 50% taniej bez żadnego problemu. Pozdrawiam W. Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted September 3, 2018 NIby kolejne okulary ale...no właśnie. Komuś się chciało i przysłał oprawki z Hiszpanii :D Teraz rozpoczeły podróż powrotną. To jak narazie najodleglejsze zlecenie :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Robert 1,436 Report post Posted September 22, 2018 Muszę i ja sobie kupić okulary bo kolega ma, widzi więcej i łowi więcej, a tak dłużej być nie może :lol: Ile będą kosztować 2 na minusie? Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted September 26, 2018 Muszę i ja sobie kupić okulary bo kolega ma, widzi więcej i łowi więcej, a tak dłużej być nie może :lol: Ile będą kosztować 2 na minusie? Hej :) Napisz mi na PW kontakt telefoniczny. Zadzwonię, pogadamy co jest potrzebne i będziemy wyceniać ;) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted September 26, 2018 Okulary WX po tuningu Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted September 26, 2018 (edited) Okulary progresywne z polaryzacją i fotochromem. Kolor szary wyjściowy 40% na słońcu ciemnieje do 80%. W komplecie z antyrefleksem, powłoką hydrofobową i oleofobową. Nic bardziej uniwersalnego wymyślić się nie da :) Edited September 26, 2018 by Wiktor Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted October 3, 2018 ...właśnie odebrałem od kuriera zamówione na Garage Sale Peaki'i WileyX - wyglądają super, dzięki !! W weekend podobno ma być pogoda więc zabiore na zlot jerkbaita na Siemianówce :) Share this post Link to post Share on other sites
malinabar 9,476 Report post Posted October 3, 2018 Peak to jedyny model Willey-a , który jest dla mnie idealny niemalże . Mam blue mirror i jakoś szkoda mi przerabiać na korekcję tym bardziej , że wymyśliłem sobie Oakleya Two Faces jako dawcę oprawki . Tylko wykończenia akcji brakuje , bo i wada niezbyt wielka ... Ale kusi ;) . Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted October 4, 2018 Ja na bogatości .... wziałem polarki bez korekcji bo nie potrzebuję ... niech kurła somsiad widzi jak sie powodzi Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted October 4, 2018 ...właśnie odebrałem od kuriera zamówione na Garage Sale Peaki'i WileyX - wyglądają super, dzięki !! W weekend podobno ma być pogoda więc zabiore na zlot jerkbaita na Siemianówce :) Niech służą i cieszą!! I żeby ryby było widać Share this post Link to post Share on other sites
Viking 135 Report post Posted November 4, 2018 Panowie pytanie moze nie ew odpowiednim miejscu ale jest tu nas tylu ze moze znajdzie sie jakis kierwowca zawodowy -praktyk , ew optyk ktory poradzi mi w kwesti doboru odpowiednich okularow do jazdy noca ,Na co zwrocic uwage przed zakupem Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted November 4, 2018 Panowie pytanie moze nie ew odpowiednim miejscu ale jest tu nas tylu ze moze znajdzie sie jakis kierwowca zawodowy -praktyk , ew optyk ktory poradzi mi w kwesti doboru odpowiednich okularow do jazdy noca ,Na co zwrocic uwage przed zakupem Pisałem już na PW ale może przydać się jeszcze komuś Najlepsze do nocnej jazdy jakie znam to szkła blue blocker. Nie da się w tym jeździć w dzień ale w nocy rewelacja ;) Dla zobrazowania http://www.spragnienizdrowia.pl/tir-blue-blocker-okulary-noc-dzie%C5%83-dla-kierowc%D0%B8%D0%BEw-odcienie-%C5%BC%C3%B3%C5%82tego-i-z%C5%82ota/p_2650/ Ps. powyższy link wziąłem z googli, nie znam ludzi ;) Share this post Link to post Share on other sites