Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Wiktor

Okulary Polaryzacyjne z korekcją

Recommended Posts

Orvis to marka typowo wędkarska więc to raczej nie ich szkła. fotki podeślę

Orvisa znam bardzo dobrze chociaż fanem nie jestem i nawet przez myśl mi nie przeszło że szkła szlifują :) 

[url=https://naforum.zapodaj.net/02b954de1bc5.jpg.html]02b954de1bc5.jpg[/url] 

[url=https://naforum.zapodaj.net/e00b44350407.jpg.html]e00b44350407.jpg[/url]

[url=https://naforum.zapodaj.net/b914b455181a.jpg.html]b914b455181a.jpg[/url]

Wyglądają bardziej na czerwone, chociaż pewnie w temacie jaki to kolor trzeba by się zapytać Kobiet, Chłopy w temacie kolorów za dobrzy nie są ;) 

W każdym razie nie znam producenta który robił by coś takiego ale...jesienią targi optyczne pozwolą mi na pogłębienie wiedzy. 

Witam, czy da się wstawić nowe szkła do oprawek marki Brenda ?, typowe na wodę, słońce z polaryzacją, bez korkekcji. Pytam bo bardzo mi się dobrze je nosiło ale szukla już porysowane a tych modeli już chyba nie produkują...

Pozdrawiam
Szymon

Witam, czy da się wstawić nowe szkła do oprawek marki Brenda ?, typowe na wodę, słońce z polaryzacją, bez korkekcji. Pytam bo bardzo mi się dobrze je nosiło ale szukla już porysowane a tych modeli już chyba nie produkują...

Pozdrawiam
Szymon

Najprawdopodobniej się da ale to zawsze muszę ocenić trzymając oprawki w ręce.

Najprawdopodobniej się da ale to zawsze muszę ocenić trzymając oprawki w ręce.

Super, proszę na priv adres do wysyłki i ustalimy resztę

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Cześć,
Czy można zamówić u Ciebie takie okulary:
Marka: Wiley X
Model: WX Rogue

Hej
Ja nie jestem dystrybutorem marki WileyX
Mam trochę opraw tej firmy u siebie ale tego modelu nie mam bo nie ma możliwości wstawić w to korekcji.
Mam tylko modele w których można wstawić korekcję.
Pozdrawiam
Wiktor

Masz może Omegi czarne z Wiley X wstawisz w to korekcje ?

Masz może Omegi czarne z Wiley X wstawisz w to korekcje ?

Hej

Niestety nie mam, mam jeszcze może dwie trzy oprawy WX i raczej kończę przygodę z tą marką.

Sa zwyczajnie za drogie ta samą jakość oprawki można kupić 50% taniej bez żadnego problemu. 

Pozdrawiam

W.

NIby kolejne okulary ale...no właśnie. Komuś się chciało i przysłał oprawki z Hiszpanii  :D

Teraz rozpoczeły podróż powrotną. 

To jak narazie najodleglejsze zlecenie  :lol:

40606998_916851495175934_837286926414249

Muszę i ja sobie kupić okulary bo kolega ma, widzi więcej i łowi więcej, a tak dłużej być nie może :lol:  Ile będą kosztować 2 na minusie?

Muszę i ja sobie kupić okulary bo kolega ma, widzi więcej i łowi więcej, a tak dłużej być nie może :lol:  Ile będą kosztować 2 na minusie?

Hej :)

Napisz mi na PW kontakt telefoniczny. Zadzwonię, pogadamy co jest potrzebne i będziemy wyceniać ;)

Pozdrawiam

Okulary progresywne z polaryzacją i fotochromem. Kolor szary wyjściowy 40% na słońcu ciemnieje do 80%.

W komplecie z antyrefleksem, powłoką hydrofobową i oleofobową.

Nic bardziej uniwersalnego wymyślić się nie da  :) 

42207949_925757290952021_83453317205469442142803_925754827618934_658425032436455

42232681_925754867618930_873481635013381

Edited by Wiktor

...właśnie odebrałem od kuriera zamówione na Garage Sale Peaki'i WileyX - wyglądają super, dzięki !! W weekend podobno ma być pogoda więc zabiore na zlot jerkbaita na Siemianówce :)

Peak to jedyny model Willey-a , który jest dla mnie idealny niemalże . Mam blue mirror i jakoś szkoda mi przerabiać na korekcję tym bardziej , że wymyśliłem sobie Oakleya Two Faces jako dawcę oprawki . Tylko wykończenia akcji brakuje , bo i wada niezbyt wielka ... Ale kusi  ;) .

Ja na bogatości .... wziałem polarki bez korekcji bo nie potrzebuję ... niech kurła somsiad widzi jak sie powodzi

...właśnie odebrałem od kuriera zamówione na Garage Sale Peaki'i WileyX - wyglądają super, dzięki !! W weekend podobno ma być pogoda więc zabiore na zlot jerkbaita na Siemianówce :)

Niech służą i cieszą!! I żeby ryby było widać

Panowie pytanie moze nie ew odpowiednim miejscu ale  jest tu nas tylu ze moze znajdzie sie  jakis kierwowca zawodowy -praktyk ,  ew optyk ktory   poradzi mi w kwesti  doboru odpowiednich okularow  do  jazdy noca ,Na co zwrocic uwage przed  zakupem 

Panowie pytanie moze nie ew odpowiednim miejscu ale  jest tu nas tylu ze moze znajdzie sie  jakis kierwowca zawodowy -praktyk ,  ew optyk ktory   poradzi mi w kwesti  doboru odpowiednich okularow  do  jazdy noca ,Na co zwrocic uwage przed  zakupem 

Pisałem już na PW ale może przydać się jeszcze komuś

Najlepsze do nocnej jazdy jakie znam to szkła blue blocker. Nie da się w tym jeździć w dzień ale w nocy rewelacja ;)

Dla zobrazowania 

http://www.spragnienizdrowia.pl/tir-blue-blocker-okulary-noc-dzie%C5%83-dla-kierowc%D0%B8%D0%BEw-odcienie-%C5%BC%C3%B3%C5%82tego-i-z%C5%82ota/p_2650/

Ps. powyższy link wziąłem z googli, nie znam ludzi ;) 

• Create New...