bober 122 Report post Posted June 29, 2016 wysłałem zamówienie na priv Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted June 29, 2016 wysłałem zamówienie na priv zarejestrowano :) Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted July 4, 2016 Kolejne ciekawe realizacje :D [attachment=332182:IMG_0670.JPG] [attachment=332183:IMG_0672.JPG] Share this post Link to post Share on other sites
krisspin 554 Report post Posted July 6, 2016 Dotarło i moje zamówienie. Polaryzacja z korekcją wzroku super sprawa. Kontakt, doradztwo i wykonanie na najwyższym pozionie. Nie pozostało mi nic innego jak serdecznie polecić twórcę i jeszcze raz podziękować za pełen profesjonalizm. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted July 7, 2016 Bardzo się cieszę ze się podobają i funkcjonują jak trzeba Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted August 1, 2016 Ostatnia produkcja. Bardzo ciężkie do wykonania. Niestety cenę tak wygiętych opraw ustalamy indywidualnie.... Ale jestem bardzo zadowolony z efektu....niestety tanio nie jest Share this post Link to post Share on other sites
Robert22 25 Report post Posted August 29, 2016 Witam Czy są dostępne szkła - 9,5 i -9. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
pejcz 30 Report post Posted August 30, 2016 Dzisiaj dotarła i moja para polarów. Na sucho wyglądają bajecznie, nie mogę się doczekać aż wypróbujję je w boju tj. na rybkach albo podczas podróży autem! Wiktor - bardzo uprzejmy i pomocny, super kontakt i super robota. Niezdecydowanym - polecam! Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted August 30, 2016 Witam Czy są dostępne szkła - 9,5 i -9. Pozdrawiam Jak najbardziej są możliwe w indeksie 1.6 Dzisiaj dotarła i moja para polarów. Na sucho wyglądają bajecznie, nie mogę się doczekać aż wypróbujję je w boju tj. na rybkach albo podczas podróży autem! Wiktor - bardzo uprzejmy i pomocny, super kontakt i super robota. Nie zdecydowanym - polecam! Bardzo sie ciesze :) Zrobilem im zdjecia i postaram sie wkleic wieczorem bo naprawde fajnie wyszły :) Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted August 30, 2016 Obiecane fotki....realizacja takiego zamówienia to sama przyjemność :D [attachment=343762:IMG_1153.jpg] [attachment=343763:IMG_1155.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Robert22 25 Report post Posted September 5, 2016 Witam Prosiłbym o kontakt chciałem zapytać o szczegóły. Pozdrawiam Adam Share this post Link to post Share on other sites
platynowłosy 737 Report post Posted September 16, 2016 Witaj Kolego Dostalem na chwile do ponoszenia okulary, jakie dostaje pacjent podczas zabiegu z laseroterapii. Szkla moooocno granatowe...spojrzalem na slonce..bajka..nawet powieka mi nie drgnela. Na wode...hmmm...ryb nie zobaczylem. Ale oprawka to jakas masakra...nie do noszenia na dluzej. Mimo znakomitych oslon boczny h i policzkowych... I pytanie. Kolego, co to za szkla? Da sie je wstawic do normalnych opraw? Pozdrawiam Alek Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted September 21, 2016 Nigdy nie miałem kontaktu z tymi szkłami chyba że na rehabilitacji :) Share this post Link to post Share on other sites
jedrekCF 520 Report post Posted October 5, 2016 Hej, ile wyniosły te okularki? Pozdrawiam :) Obiecane fotki....realizacja takiego zamówienia to sama przyjemność :DIMG_1153.jpgIMG_1155.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted October 5, 2016 Hej, ile wyniosły te okularki? Pozdrawiam :) Te akurat nie mam pojecia bo byly w pakiecie z drugą parą. Tak na szybko to wychodzi okolo 680 zł max 800 zł w zaleznosci od mocy szkieł Share this post Link to post Share on other sites
dobskip 42 Report post Posted October 5, 2016 Hej, ile wyniosły te okularki? Pozdrawiam :) Podpinam się pod pytanie Share this post Link to post Share on other sites
Maciek. 345 Report post Posted October 5, 2016 Co oznacza progresywność szkieł i czy jest jeszcze opcja pośrednia pomiędzy 40% i 80%? Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted October 5, 2016 (edited) Podpinam się pod pytanie Wczesniej odpowiedziałem :) Co oznacza progresywność szkieł i czy jest jeszcze opcja pośrednia pomiędzy 40% i 80%? Nie mam pojecia co oznacza "progresywność szkieł" nie znam takiego pojęcia. Czy chodzi o szkła progresywne? Istnieje tylko 40% i tylko dla szarego 80% dla szarego,szarozielonego i brązowego. Po nałożeniu antyrefleksu szkła stają się jaśniejsze ale nie jestem w stanie ocenić wartosci procentowych Edited October 5, 2016 by Wiktor Share this post Link to post Share on other sites
Maciek. 345 Report post Posted October 5, 2016 Tak chodziło mi o szkła progresywne. Share this post Link to post Share on other sites
jedrekCF 520 Report post Posted October 5, 2016 800 + oprawki czy juz całość? :) Te akurat nie mam pojecia bo byly w pakiecie z drugą parą. Tak na szybko to wychodzi okolo 680 zł max 800 zł w zaleznosci od mocy szkieł Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted October 5, 2016 800 + oprawki czy juz całość? :) Pytałeś o okulary wiec całość :) Share this post Link to post Share on other sites
jedrekCF 520 Report post Posted October 5, 2016 W sumie racja. Dzięki! Zbieram fundusze i mam nadzieje ze na styczeń będę miał :) Share this post Link to post Share on other sites
peryskop 74 Report post Posted October 16, 2016 Podziękowania dla Wiktora za wykonanie dla mnie 2 par jedne z polaryzacją i drugie z białymi szkłami .Ze względu na moja dużą wade nie było to łatwe ale się udało.Polecam usługi Wiktora ,fachowo,bardzo atrakcyjnie cenowo ,solidnie. Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted November 12, 2016 Podziękowania dla Wiktora za wykonanie dla mnie 2 par jedne z polaryzacją i drugie z białymi szkłami .Ze względu na moja dużą wade nie było to łatwe ale się udało.Polecam usługi Wiktora ,fachowo,bardzo atrakcyjnie cenowo ,solidnie. Bardzo dziękuję za miłą opinię :) Share this post Link to post Share on other sites
Bryzers 49 Report post Posted December 19, 2016 Wiktor - wysłałem priv. Share this post Link to post Share on other sites