Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Wiktor

Okulary Polaryzacyjne z korekcją

Recommended Posts

Pisałem już na PW ale może przydać się jeszcze komuś

Najlepsze do nocnej jazdy jakie znam to szkła blue blocker. Nie da się w tym jeździć w dzień ale w nocy rewelacja ;)

Dla zobrazowania 

http://www.spragnienizdrowia.pl/tir-blue-blocker-okulary-noc-dzie%C5%83-dla-kierowc%D0%B8%D0%BEw-odcienie-%C5%BC%C3%B3%C5%82tego-i-z%C5%82ota/p_2650/

Ps. powyższy link wziąłem z googli, nie znam ludzi ;)

Czy te okularki nadają się na wieczór na rower ? Ochrona przed fruwającymi robalami potrzebna.

Pisałem już na PW ale może przydać się jeszcze komuś

Najlepsze do nocnej jazdy jakie znam to szkła blue blocker. Nie da się w tym jeździć w dzień ale w nocy rewelacja ;)

Dla zobrazowania 

http://www.spragnienizdrowia.pl/tir-blue-blocker-okulary-noc-dzie%C5%83-dla-kierowc%D0%B8%D0%BEw-odcienie-%C5%BC%C3%B3%C5%82tego-i-z%C5%82ota/p_2650/

Ps. powyższy link wziąłem z googli, nie znam ludzi ;)

Dzieki za info ,musze je miec do soboty ,-a ten sklep to chyba jest  zagramaniczny 

Czy te okularki nadają się na wieczór na rower ? Ochrona przed fruwającymi robalami potrzebna.

z całą pewnością 

Witam. Okulary z korekcja astygmatyznu można jak najbardziej wykonać z szkła i z polaryzacja. Droga sprawa to kwestia oprawy nie we wszystkie można wstawić ale w większości się udaje. Bardzo fajnym rozwiązaniem są gotowe oprawy z nakładka i polaryzacyjny i marki solano. Pytanie co kto woli...

Wiktor zrobił mi już kilka par okularów i na pewno do niego wkrótce wrócę po kolejne, polecam wszystkim!

Trafiłam tu z Forum Subaru, całkiem przypadkiem ;)

Pozdrawiam

Aga

Moje pierwsze od Wiktora :)

Kto ma -3,75 i -4,5 do tego astygmatyzm, ten zrozumie moją radość :D
Stosowałem do tej pory różne substytuty, w formie nakładek, oprawek na oprawki, dedykowanych okularów korekcyjnych z oprawą posiadająca nakładkę... wszystko jakoś tam spełnia swoją funkcję, ale dopiero dedykowane okulary to jest pełnia szczęścia :)

Dzięki Wiktor za sprawny proces zakupu okularów na odległość, a mimo to z przymierzaniem opraw i merytorycznym doradztwem ;)88dce67f9b3d72d3e7a905036e765da9.jpg

Gorąco polecam Wiktora.

Okulary świetnie wykonane, doskonały kontakt i profesjonalne podejście do doboru okularów.

Przez cały proces Wiktor służył radą i był zawsze bardzo pomocny.

Jak widać jestem kolejnym zadowolonym klientem :)

Serdeczne pozdrowienia

Jacek

Wielu nas,tych zadowolonych klientów oczywiście .

Żona także bardzo zadowolona , co przy zakupach na odległość trudne jest do osiągnięcia dla płci przeciwnej . :D

WileyX Legend plus szkła z korekcja ,wykonanie perfekcyjne;) polecam

Bardzo mi się podobają :)

Czekam na relacje z terenu i życzę od pierwszego dnia sezonu samych 50+ :)

48223763_983195948541488_117091712981427

48391165_983178625209887_218265324969630

47575183_983178655209884_591178918891041

47575233_983178661876550_569879089013954

Wiktor zrobił mi już kilka par okularów i na pewno do niego wkrótce wrócę po kolejne, polecam wszystkim!

Trafiłam tu z Forum Subaru, całkiem przypadkiem ;)

Pozdrawiam

Aga

Bardzo dziękuję :)

Bardzo dziękuje za dobre opinie :) to mnie dopinguje do cięższej pracy i udoskonalania szkieł :)

Nawet na studia kolejne poszedłem żeby temat bardziej zgłębić! :)

Na nowy 2019 szykują się nowości :)

Pozdrawiam Wszystkich 

Wiktor

Edited by Wiktor

Również użytkuję okulary od Wiktora i to jeden z lepszych zakupów z całego roku 2018 :).

Potwierdzam, moje mają już za sobą 3 sezony i uważam, że to najlepiej wydane pieniądze a kontakt, doradztwo i podejście do klienta rewelacja.

Polecam kolegę Wiktora super kontakt doradztwo i wykonanie . Kto chcial zrobic sobie takie okularki wie ile wołają za same szkła. Dlugo używałem soczewek i zwykłych okularów słonecznych jednak komfort pozostawiał dużo do życzenia. To jeden z moich lepszych zakupów .

Wiktor to solidna firma nawet jeżeli chodzi o okulary korekcyjne jakich używam.Polecam nie tylko polaryzacyjne ale i zwykłe korekcyjne zrobić .

Pytanie: nie chce polaroidow (echosonda ;), ale za to chcialbym okulary zaslaniajace swiatlo padajace z boku i gory (nawet chetniej moglbym tez kupic same "oslony boczne" jak do okularow bhp szczegolnie jesli beda lekko "przydymione") Da rade takie cudo zalatwic? na razie zrobilem sobie takie postapo z 2 kawalkow detki rowerowej znitowanych razem.. ;)

Konkretnie który producent wypuścił takiego bubla?
Miałem echo Humminbird, Lowrance, Garmin i nigdy nie było problemu.

• Create New...