godski 7,011 Report post Posted November 5, 2018 Pisałem już na PW ale może przydać się jeszcze komuś Najlepsze do nocnej jazdy jakie znam to szkła blue blocker. Nie da się w tym jeździć w dzień ale w nocy rewelacja ;) Dla zobrazowania http://www.spragnienizdrowia.pl/tir-blue-blocker-okulary-noc-dzie%C5%83-dla-kierowc%D0%B8%D0%BEw-odcienie-%C5%BC%C3%B3%C5%82tego-i-z%C5%82ota/p_2650/ Ps. powyższy link wziąłem z googli, nie znam ludzi ;) Czy te okularki nadają się na wieczór na rower ? Ochrona przed fruwającymi robalami potrzebna. Share this post Link to post Share on other sites
Viking 135 Report post Posted November 5, 2018 Pisałem już na PW ale może przydać się jeszcze komuś Najlepsze do nocnej jazdy jakie znam to szkła blue blocker. Nie da się w tym jeździć w dzień ale w nocy rewelacja ;) Dla zobrazowania http://www.spragnienizdrowia.pl/tir-blue-blocker-okulary-noc-dzie%C5%83-dla-kierowc%D0%B8%D0%BEw-odcienie-%C5%BC%C3%B3%C5%82tego-i-z%C5%82ota/p_2650/ Ps. powyższy link wziąłem z googli, nie znam ludzi ;) Dzieki za info ,musze je miec do soboty ,-a ten sklep to chyba jest zagramaniczny Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted November 6, 2018 Czy te okularki nadają się na wieczór na rower ? Ochrona przed fruwającymi robalami potrzebna. z całą pewnością Share this post Link to post Share on other sites
Spinningista 115 26 Report post Posted November 9, 2018 Witam. Okulary z korekcja astygmatyznu można jak najbardziej wykonać z szkła i z polaryzacja. Droga sprawa to kwestia oprawy nie we wszystkie można wstawić ale w większości się udaje. Bardzo fajnym rozwiązaniem są gotowe oprawy z nakładka i polaryzacyjny i marki solano. Pytanie co kto woli... Share this post Link to post Share on other sites
Segna 2 Report post Posted November 15, 2018 Wiktor zrobił mi już kilka par okularów i na pewno do niego wkrótce wrócę po kolejne, polecam wszystkim! Trafiłam tu z Forum Subaru, całkiem przypadkiem ;) Pozdrawiam Aga Share this post Link to post Share on other sites
pomelo (maciekd) 403 Report post Posted November 22, 2018 Moje pierwsze od Wiktora :) Kto ma -3,75 i -4,5 do tego astygmatyzm, ten zrozumie moją radość :D Stosowałem do tej pory różne substytuty, w formie nakładek, oprawek na oprawki, dedykowanych okularów korekcyjnych z oprawą posiadająca nakładkę... wszystko jakoś tam spełnia swoją funkcję, ale dopiero dedykowane okulary to jest pełnia szczęścia :) Dzięki Wiktor za sprawny proces zakupu okularów na odległość, a mimo to z przymierzaniem opraw i merytorycznym doradztwem ;) Share this post Link to post Share on other sites
Bharanek 19 Report post Posted November 28, 2018 Gorąco polecam Wiktora. Okulary świetnie wykonane, doskonały kontakt i profesjonalne podejście do doboru okularów. Przez cały proces Wiktor służył radą i był zawsze bardzo pomocny. Jak widać jestem kolejnym zadowolonym klientem :) Serdeczne pozdrowienia Jacek Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted November 29, 2018 (edited) Bardzo dziekuje :) Edited November 29, 2018 by Wiktor Share this post Link to post Share on other sites
Rodu 723 Report post Posted November 29, 2018 Wielu nas,tych zadowolonych klientów oczywiście . Żona także bardzo zadowolona , co przy zakupach na odległość trudne jest do osiągnięcia dla płci przeciwnej . :D Share this post Link to post Share on other sites
fafka90 569 Report post Posted December 17, 2018 WileyX Legend plus szkła z korekcja ,wykonanie perfekcyjne;) polecam Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted December 17, 2018 WileyX Legend plus szkła z korekcja ,wykonanie perfekcyjne;) polecam Bardzo mi się podobają :) Czekam na relacje z terenu i życzę od pierwszego dnia sezonu samych 50+ :) Share this post Link to post Share on other sites
pomelo (maciekd) 403 Report post Posted December 18, 2018 Z ciekawości, jaki jest poziom przyciemnienia w tych szkłach? Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted December 18, 2018 Z ciekawości, jaki jest poziom przyciemnienia w tych szkłach? Około 40% Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted December 22, 2018 Wiktor zrobił mi już kilka par okularów i na pewno do niego wkrótce wrócę po kolejne, polecam wszystkim! Trafiłam tu z Forum Subaru, całkiem przypadkiem ;) Pozdrawiam Aga Bardzo dziękuję :) Share this post Link to post Share on other sites
rower26 642 Report post Posted December 28, 2018 Również użytkuję okulary od Wiktora i to jeden z lepszych zakupów z całego roku 2018 :). Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 1,644 Report post Posted December 28, 2018 (edited) Bardzo dziękuje za dobre opinie :) to mnie dopinguje do cięższej pracy i udoskonalania szkieł :) Nawet na studia kolejne poszedłem żeby temat bardziej zgłębić! :) Na nowy 2019 szykują się nowości :) Pozdrawiam Wszystkich Wiktor Edited December 28, 2018 by Wiktor Share this post Link to post Share on other sites
krisspin 554 Report post Posted December 28, 2018 Również użytkuję okulary od Wiktora i to jeden z lepszych zakupów z całego roku 2018 :). Potwierdzam, moje mają już za sobą 3 sezony i uważam, że to najlepiej wydane pieniądze a kontakt, doradztwo i podejście do klienta rewelacja. Share this post Link to post Share on other sites
Dziedzic777 4 Report post Posted January 1, 2019 Poproszę o jakiś katalog i kontakt.Gdzie jest Pana zakład? Share this post Link to post Share on other sites
Cezary.Łoskot 9 Report post Posted January 2, 2019 Wiktor, priv. Share this post Link to post Share on other sites
Robert.B 206 Report post Posted January 15, 2019 Polecam kolegę Wiktora super kontakt doradztwo i wykonanie . Kto chcial zrobic sobie takie okularki wie ile wołają za same szkła. Dlugo używałem soczewek i zwykłych okularów słonecznych jednak komfort pozostawiał dużo do życzenia. To jeden z moich lepszych zakupów . Share this post Link to post Share on other sites
peryskop 74 Report post Posted January 26, 2019 Wiktor to solidna firma nawet jeżeli chodzi o okulary korekcyjne jakich używam.Polecam nie tylko polaryzacyjne ale i zwykłe korekcyjne zrobić . Share this post Link to post Share on other sites
gooral 273 Report post Posted March 3, 2019 Pytanie: nie chce polaroidow (echosonda ;), ale za to chcialbym okulary zaslaniajace swiatlo padajace z boku i gory (nawet chetniej moglbym tez kupic same "oslony boczne" jak do okularow bhp szczegolnie jesli beda lekko "przydymione") Da rade takie cudo zalatwic? na razie zrobilem sobie takie postapo z 2 kawalkow detki rowerowej znitowanych razem.. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tom Rob 3,405 Report post Posted March 4, 2019 A co mają okulary polaryzacyjne do echosondy? Share this post Link to post Share on other sites
Sławek77 637 Report post Posted March 4, 2019 A co mają okulary polaryzacyjne do echosondy? Przez polaryzację niektóre ekrany są niewidoczne. Share this post Link to post Share on other sites
Tom Rob 3,405 Report post Posted March 4, 2019 Konkretnie który producent wypuścił takiego bubla? Miałem echo Humminbird, Lowrance, Garmin i nigdy nie było problemu. Share this post Link to post Share on other sites