Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Wiktor

Okulary Polaryzacyjne z korekcją

Recommended Posts

Kolejne ciekawe realizacje  :D

[attachment=332182:IMG_0670.JPG]

[attachment=332183:IMG_0672.JPG]

Dotarło i moje zamówienie. Polaryzacja z korekcją wzroku super sprawa. Kontakt, doradztwo i wykonanie na najwyższym pozionie. Nie pozostało mi nic innego jak serdecznie polecić twórcę i jeszcze raz podziękować za pełen profesjonalizm. Pozdrawiam.

Ostatnia produkcja. Bardzo ciężkie do wykonania. Niestety cenę tak wygiętych opraw ustalamy indywidualnie....
Ale jestem bardzo zadowolony z efektu....niestety tanio nie jest

Dzisiaj dotarła i moja para polarów. Na sucho wyglądają bajecznie, nie mogę się doczekać aż wypróbujję je w boju tj. na rybkach albo podczas podróży autem!

Wiktor - bardzo uprzejmy i pomocny, super kontakt i super robota. Niezdecydowanym - polecam! 

Witam

Czy są dostępne szkła - 9,5 i -9.

Pozdrawiam

Jak najbardziej są możliwe w indeksie 1.6 

Dzisiaj dotarła i moja para polarów. Na sucho wyglądają bajecznie, nie mogę się doczekać aż wypróbujję je w boju tj. na rybkach albo podczas podróży autem!

Wiktor - bardzo uprzejmy i pomocny, super kontakt i super robota. Nie zdecydowanym - polecam! 

Bardzo sie ciesze :)

Zrobilem im zdjecia i postaram sie wkleic wieczorem bo naprawde fajnie wyszły :)

Obiecane fotki....realizacja takiego zamówienia to sama przyjemność  :D

[attachment=343762:IMG_1153.jpg]

[attachment=343763:IMG_1155.jpg]

Witaj Kolego
Dostalem na chwile do ponoszenia okulary, jakie dostaje pacjent podczas zabiegu z laseroterapii. Szkla moooocno granatowe...spojrzalem na slonce..bajka..nawet powieka mi nie drgnela. Na wode...hmmm...ryb nie zobaczylem.
Ale oprawka to jakas masakra...nie do noszenia na dluzej. Mimo znakomitych oslon boczny h i policzkowych...
I pytanie. Kolego, co to za szkla? Da sie je wstawic do normalnych opraw?
Pozdrawiam
Alek

Hej, ile wyniosły te okularki? Pozdrawiam :)

Te akurat nie mam pojecia bo byly w pakiecie z drugą parą. 

Tak na szybko to wychodzi okolo 680 zł max 800 zł w zaleznosci od mocy szkieł 

Podpinam się pod pytanie

Wczesniej odpowiedziałem :)

Co oznacza progresywność szkieł i czy jest jeszcze opcja pośrednia pomiędzy 40% i 80%?

Nie mam pojecia co oznacza "progresywność szkieł" nie znam takiego pojęcia. Czy chodzi o szkła progresywne?

Istnieje tylko 40% i tylko dla szarego 80% dla szarego,szarozielonego i brązowego. 

Po nałożeniu antyrefleksu szkła stają się jaśniejsze ale nie jestem w stanie ocenić wartosci procentowych

Edited by Wiktor

800 + oprawki czy juz całość? :)

Te akurat nie mam pojecia bo byly w pakiecie z drugą parą.
Tak na szybko to wychodzi okolo 680 zł max 800 zł w zaleznosci od mocy szkieł

Podziękowania dla Wiktora za wykonanie dla mnie 2 par jedne z polaryzacją i drugie z białymi szkłami .Ze względu na moja dużą wade nie było to łatwe ale się udało.Polecam usługi Wiktora ,fachowo,bardzo atrakcyjnie cenowo ,solidnie.

Podziękowania dla Wiktora za wykonanie dla mnie 2 par jedne z polaryzacją i drugie z białymi szkłami .Ze względu na moja dużą wade nie było to łatwe ale się udało.Polecam usługi Wiktora ,fachowo,bardzo atrakcyjnie cenowo ,solidnie.

Bardzo dziękuję za miłą opinię :) 

• Create New...