Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
matusiak

WOBLERY MATUSIAK

Recommended Posts

kolorystyka jaziowych wobkow

[attachment=154425:IMAG1632.jpg]

[attachment=154426:IMAG1633.jpg]

[attachment=154427:IMAG1635.jpg]

[attachment=154428:IMAG1636.jpg]

[attachment=154429:IMAG1637.jpg]

następne kolorki

[attachment=154430:IMAG1638.jpg]

[attachment=154431:IMAG1639.jpg]

[attachment=154432:IMAG1640.jpg]

[attachment=154433:IMAG1641.jpg]

:D

Ale pomysł!

Wszyscy (teraz widzę nowy post - wszyscy i Ty też) starają się pokazać jak najdokładniej swoje woblerki. Cudują z oświetleniem, aranżacją, by wszystko było widać. A tu masz babo placek - woblerki w foliowych woreczkach :D To takie świeże, nowatorskie.

Cyba następnym razem postaram się to przebić. Zapakuję w kartonowe pudełko :P

;)  ;)  ;)

:D

Ale pomysł!

Wszyscy (teraz widzę nowy post - wszyscy i Ty też) starają się pokazać jak najdokładniej swoje woblerki. Cudują z oświetleniem, aranżacją, by wszystko było widać. A tu masz babo placek - woblerki w foliowych woreczkach :D To takie świeże, nowatorskie.

Cyba następnym razem postaram się to przebić. Zapakuję w kartonowe pudełko :P

;)  ;)  ;)

aleś złośliwy,jak mniej widac to lepiej bo bedzie miłe zaskoczenie jak sie zobaczy na zywo 

Swiezaki pod kijany

[attachment=154437:IMAG1615.jpg]

[attachment=154438:IMAG1616.jpg]

[attachment=154439:IMAG1617.jpg]

[attachment=154440:IMAG1618.jpg]

Jaziowe marmurki

[attachment=154809:IMAG1647.jpg]

jaziowki na sterze łyzeczkowym ,jeden ster do góry drugi do dołu i maja prace bardzo wyraźną ale ten z wklęśnięciem u góry szybciej schodzi pod wodę  

[attachment=154810:IMAG1645.jpg]

i dla porównania ze sterem lyzeczkowym i ze sterem normalnym

[attachment=154811:IMAG1646.jpg]

:) :) :) :) na marmurki ostatnio wszyscy lecą,ale nic dziwnego bo takie popaprańce są bardzo łowne jaśki  je uwielbiaja

PS.szukam osoby łowiącej Jaśki do przetestowania prototypów

Edited by matusiak

Myślę, że powinieneś wyczyścić skrzynkę ;) Nie można wysłać Wiadomości :) Bardzo fajne woblery, z chęcią bym przetestował takiego marmurka na swoich jaziach. Pozdrawiam Łukasz.

No ja może wezmę do testów. Mogę odebrać jak w końcu przyjdę po dolnik od dragona hehe bo ciągle mi schodzi nad odbiorem.

Napisze to tak prosto bo nie chce nikogo urazić, szukam osoby która łowi jazie regularnie i jest w stanie to potwierdzić,bo tylko taka osoba coś zweryfikuje i  podpowie ,wobki sa do testów ale nie za darmo bo w zamian oczekuje sprawozdania gdzie co i na które modele podparte fotkami ,w zeszłym roku rozdałem trochę wobkow i co i jedna osoba sie odezwała i zdała relacje reszta olała temat z dniem otrzymania woblerow a nie oto biega ,prosze o propozycje i podanie w jakiej części polski łowicie i ewentualnie kolory jakie wam sie tam sprawdzają wtedy wybiorę 2- 3 osoby ktore dostana wobki ,do testów,

Czekam na dalsze propozycje do następnej niedzieli z osób które sie zgłoszą wybiorę testerów

Zeszły sezon pokazał że Głogowska Odra obrodziła jaziami, ale najlepiej połowiliśmy z kolegą na.............. . Bywały dni że łowiliśmy po 30 -40 ryb na głowę, najlepiej sprawdzały sie woblery z jasnym ( perłowym, żółtym, pomarańczowym) brzuszkiem i zielenią na grzbietach, nie brały na typowe smużaki, a ni na wobki pracujące poniżej 60 cm, najlepiej sprawdzały się woblerki preacujące 10-15 cm pod powierzchnią.

Jak woda pozwoli to w tym sezonie chcemy zacząć już od marca, więc gdybyś miał ochotę sie podzielić testowymi wobkami to rzetelnie je potestujemy :) zawsze to cos nowego

Edited by piotro82

Piotro wiesz jaka jest presja u nas na Odrze więc jak te filmiki powiszą ciut dłużej w sieci to o tym "eldorado"na ...............  zapomnijcie  - zresztą na własne życzenie.

Sam wiesz jak tam wygląda sytuacja  :(  :(  :( i jak ludzie postępują.

Edited by Karol Krause

Strzał w kolano chłopaki, by nie napisać w jądra, jeśli już filmik, to przynajmniej nie podpisywać gdzie.

Jazie nieduże, ale do octu w sam raz i tak spora cześć "kolegów" po kiju pomyśli. :mellow:

filmy wiszą na YT od ponad pół roku więc teraz i tak musztarda po obiedzie dlatego wkleiłem tutaj

Dlatego napisałem żeby podać rejon polski nie konkretnie rzekę bo chciałem uniknąć sytuacji nieumyślnego zapraszania na łowisko  

filmy wiszą na YT od ponad pół roku więc teraz i tak musztarda po obiedzie dlatego wkleiłem tutaj

No to gratuluje marketingu i reklamy. Nie ma co  ;)

Nie ma jak to się wypromować na YT

Ps. Wklep jeszcze GPS-a i bedzie git...

Edited by Karol Krause

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...