Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
matusiak

WOBLERY MATUSIAK

Recommended Posts

Witam. Próbowałem się skontaktować na priv. ale chyba masz pełną skrzynkę bo nie da się wysłać wiadomości. pzdr.

Tajger fajny Panie Kolego ale zdjęcie to już masakra niestety :( Pozdrawiam

fota z telefonu ,niedługo na stronie będą foty profesjonalne i filmiki z pod wody z praca każdego modelu

Witam miały się pokazać jakieś sumowe mieszadła patrzyłem w katalogu woblerów ale tylko zeszłoroczne można gdzieś zobaczyć czy narazie tajemnica handlowa?

Wobek sumowy bedzie w sprzedazy w maju nie wczesniej ale beda pokazane wczesniej w watku z wobkami , teraz sa prace nad modelem jaziowym w klasyku i DR

Podkład pod imitacje kiełbia
[attachment=112000:IMAG1322.jpg]
I cos na głebokie jaśki
[attachment=112001:IMAG1323.jpg]

Na kiełbia jeszcze bedzie łuska z opalizacja zieleni i fioletu bo kielbie opalizuja na fiolet lub zielen w zaleznosci od dna ,nowa technika malowania grzbietow tagzwany marmurek ,jaziowki tez beda malowane na marmurek zobaczymy jak to wyjdzie

Jaziowe szperacze i kiełb w pierwszej wersji
[attachment=112109:IMAG1330.jpg]
[attachment=112111:IMAG1331.jpg]
[attachment=112112:IMAG1329.jpg]

A czy te kiełbie to tak jak w naturze bedą kusiły okonie i szczupaki?

Piękne wyroby nie ma co .Piękne!

Powiem szczeze ze model jest przetestowany  jesli chodzi o korpus i łowi sporo gatunkow ,ale ja osobiscie szykuje je pod brzany dlatego malowanie na kiełbia

Kiełbie wersja pływająca będzie ze 20szt wystawie na giełdzie twórców ,bo to nie będzie model ogólnie dostępny

Jeszcze nie wiem bo na jaziowki jest dużo zamówień wiec nie obiecuje ze będą,ale mozna zamówić termin realizacji 10-15 dni

Przyglądając się Twoim woblerom, tak czasem się zastanawiam - co poeta miał na myśli? :huh:

A zaraz obok WOW! :D

Brak sztampy, przy dużej staranności wykonania - moim zdaniem posiadasz spory potencjał. Twoje woblerki wyróżniają się na korzyść z tłumu. A nie jest to proste. Brawo :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...