Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
matusiak

WOBLERY MATUSIAK

Recommended Posts

Ukrywać nie będę, cholernie lubię taki styl wykonywania przynęt jak powyżej czyli skrzela, i malowanie naturalne. Bardzo mi się podoba:)

Pozdrawiam

@Matusiak piękny ten ostatni wobler aż szkoda go wrzucać do wody :D

Mógłbyś zdradzić jak wykonujesz tak efektowną imitacje łuski? :D

Dzieki ,wczoraj sam testowałem były bolki ,sumek i sandacz z opaski ,dalsze prace nad bez sterowcem lowia i nie wiem na którego sie zdecydować :lol: ,starego wycofuje nowy bedzie do wolnego prowadzenia wiec na jesień idealny ,a od przyszłego roku będzie dostępny chlapak ,który był już prezentowany i wobek sumowy w dwóch wersjach

:D Już się nie mogę doczekać...Jak zrobisz to wstaw zdjęcia koniecznie :D powodzenia Piotrze

Nie, no super malowanie, piękne przejścia barw. Bardzo mi się podoba pokrywa skrzeli. Ten sumowy tez z pianki?

Sumowe sa robione ręcznie z PAC,piana sie nie nadaje na taki wobler ,bo branie kończy sie to dewastacja wobka a nie oto chodzi ma byc nie zniszczalny ,stelaż łączony zgrubosci 1,2mm ster poliwęglan 3mm wiec mega --moc :mellow:

Dzieki bardzo panowie ,niestety woda zrobiła psikusa 1,5m spadła w pionie w ciagu 40min jeszcze takiej jazdy nie widziałem ,ale w planach jesienne bolki na wisłe lub warcie wiec takie kosmiczne skoki nas nie zaskocza

Mam takie pytanie w sprawie boleniowek...
Czy te woblery mają wszystkie taką samą pracę, czy tylko moje idą w wodzie jak kawałek ołowiu????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...