matusiak 467 Report post Posted June 12, 2012 To jest PAC wiec najlżejszy z plastików,ten ma wage 10g smiga jak chciałem właśnie ze względu na ciężar właściwy ma geste migotanie ,minus tego materiału niezbyt wdzieczny w obróbce jesli sie zbyt mocno przyciśnie na szlifierce robi sie biały,i potem papier scierny i jedziemy az paluszki bola ,nastepny jaki robie będzie cięższy i z komora w środku Share this post Link to post Share on other sites
maek7 80 Report post Posted June 12, 2012 gratuluje cudeniek Matusiak!! Woblerki naprawde robią wrażenie a pomysł z PACkiem zapowiada się miodnie. Zapraszam na testy do Krk Dam Ci znać jak sie tylko odrobie z robotą. Nawet nie wiem jak z wodą w wiśle teraz - nie byłem tam już 2 dni. Jak tylko bedzie sie nadawała to może w piatek uda sie wyskoczyć z rana i zarapamy twoimi cudeńkami. Pozdrawiam, Piotrek Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 12, 2012 Czekam na wiadomosc od ciebie ,to przetestujemy Share this post Link to post Share on other sites
guciolucky 11,111 Report post Posted June 12, 2012 A nie zapomniałeś o stelażu??? Czy da się w ten materiał wklejać wkręty? Wobler oczywiście imponujący, jak wcześniej pisałem w jakimś wątku widział bym w środku jakąś fish-e. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 12, 2012 Zaden wobek z PAC nie ma stelaża tylko wkretki lub wtopione zaczepy ,materiał bardzo twardy ,jak przerobiłem wiglle warta na sub warta to okazało sie ze wkretka jest mocniejsza niz orginalna ,co do foli to nie chciałem bo zależało mi o jak największej przezroczystości wobka Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 13, 2012 Jeszcze ciepłe prosto z pieca Share this post Link to post Share on other sites
*Hektor* 3,067 Report post Posted June 13, 2012 co tu pisać Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 13, 2012 I nastepne Share this post Link to post Share on other sites
Sambor 891 Report post Posted June 13, 2012 woo oo www przeepięękne aż szkoda że w mej rzece bolasków ni ma Share this post Link to post Share on other sites
benjam87 1 Report post Posted June 14, 2012 Zdobiebie klasowe niczym fińskie produkcje hm, które jak pierwszy raz zobaczyłem to wypadłem z butów. Share this post Link to post Share on other sites
bobesku 4,608 Report post Posted June 14, 2012 bardzo ładne:) Share this post Link to post Share on other sites
bigrafi 2,708 Report post Posted June 14, 2012 Super. Ciekawe połączenie różnych metod- folia+ folia holo + malowanie. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 14, 2012 W rzeczywistości wyglądają jeszcze ładniej A comi tam sa sliczne a tak na poważnie jest do konkursu model 7cm 6g i 7,5cm 14g konkurs na nazwę wobkow bo do dzis sa sygnowane moim nazwiskiem ale nie maja jako-takiej swojej nazwy [b][/b]zwyciesca zostanie obdarowany kompletem wobkow [b][/b]ZAPRASZAM Share this post Link to post Share on other sites
kubaS 1 1,191 Report post Posted June 14, 2012 Faktycznie super robota Panie Piotrku. Mi najbardziej podobają się te z czarnym grzbietem, są prze śliczne Ja proponuje [b]Spriter[/b] czyt. sprajter Pozdrawiam Kuba i powodzonka w dalszych zmaganiach z PAC. Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted June 14, 2012 a ja bym go po prostu nazwal [b]ASP[/b] Share this post Link to post Share on other sites
Gruzin 48 Report post Posted June 14, 2012 To i ja się włączę do zabawy Moja propozycja to [b]Torpedo[/b] I jeszcze jedna: [b]Raptus[/b] Share this post Link to post Share on other sites
Tomass 10 Report post Posted June 14, 2012 Jak wykonawcą jest pan Matusiak, a przeznaczeniem pan Boleń to może Bolesiak Share this post Link to post Share on other sites
Marvin 998 Report post Posted June 14, 2012 Lubię konkursy Ode mnie: [b]Bystrzak[/b]! Share this post Link to post Share on other sites
dawidaol 11 Report post Posted June 14, 2012 Moja propozycja - aspid lub desolador ( ukleja po Portugalsku ) Ps. Wobki przepiękne Share this post Link to post Share on other sites
Eskulap 9 Report post Posted June 14, 2012 A ja bym go nazwał [b]Flash[/b], czyli błysk Boleniowy błysk Share this post Link to post Share on other sites
SpinTrout 0 Report post Posted June 14, 2012 Może się załapie na jakiegoś wobasa Moja propozycja to : Challenger Share this post Link to post Share on other sites
wojciiech 420 Report post Posted June 14, 2012 Alburnus? Share this post Link to post Share on other sites
mefik 347 Report post Posted June 14, 2012 Boleniowy [b]Glancek[/b] Ot taka dziwna spolszczona nazwa słowa [u]Glance[/u] co oznacza z angielskiego błysk, rzut oka i ześlizgnięcie się, czyli cechy idealnie pasujące do polowania na bolka. I ogólnie to [u]glanc[/u] robota hehe. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted June 14, 2012 Widze ze odzew spory do soboty do godziny 24 przyjmuje propozycje nazw w niedziele ogłoszę kto jest zwycięzcą ,jeszcze raz zapraszam Share this post Link to post Share on other sites
sobol18 154 Report post Posted June 14, 2012 A ja mam propozycję taką: [b]BOLT[/b] Bolt z angielskiego Piorun/strzała i nazwisko najszybszego sprintera świata Usain'a Bolta czyli też coś związane z szybkością Share this post Link to post Share on other sites