Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
matusiak

WOBLERY MATUSIAK

Recommended Posts

To jest PAC wiec najlżejszy z plastików,ten ma wage 10g smiga jak chciałem :lol: właśnie ze względu na ciężar właściwy ma geste migotanie ,minus tego materiału niezbyt wdzieczny w obróbce jesli sie zbyt mocno przyciśnie na szlifierce robi sie biały,i potem papier scierny i jedziemy <_< az paluszki bola ,nastepny jaki robie będzie cięższy i z komora w środku

gratuluje cudeniek Matusiak!! Woblerki naprawde robią wrażenie :huh: a pomysł z PACkiem zapowiada się miodnie. Zapraszam na testy do Krk :D Dam Ci znać jak sie tylko odrobie z robotą. Nawet nie wiem jak z wodą w wiśle teraz - nie byłem tam już 2 dni. Jak tylko bedzie sie nadawała to może w piatek uda sie wyskoczyć z rana i zarapamy twoimi cudeńkami.
Pozdrawiam,
Piotrek

A nie zapomniałeś o stelażu??? Czy da się w ten materiał wklejać wkręty? Wobler oczywiście imponujący, jak wcześniej pisałem w jakimś wątku widział bym w środku jakąś fish-e.

Zaden wobek z PAC nie ma stelaża tylko wkretki lub wtopione zaczepy ,materiał bardzo twardy ,jak przerobiłem wiglle warta na sub warta to okazało sie ze wkretka jest mocniejsza niz orginalna :mellow: ,co do foli to nie chciałem bo zależało mi o jak największej przezroczystości wobka

Zdobiebie klasowe niczym fińskie produkcje hm, które jak pierwszy raz zobaczyłem to wypadłem z butów.

W rzeczywistości wyglądają jeszcze ładniej
A comi tam sa sliczne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a tak na poważnie jest do konkursu model
7cm 6g i 7,5cm 14g
konkurs na nazwę wobkow bo do dzis sa sygnowane moim nazwiskiem ale nie maja jako-takiej swojej nazwy
[b][/b]zwyciesca zostanie obdarowany kompletem wobkow [b][/b]ZAPRASZAM

Faktycznie super robota Panie Piotrku. Mi najbardziej podobają się te z czarnym grzbietem, są prze śliczne
Ja proponuje [b]Spriter[/b] czyt. sprajter
Pozdrawiam Kuba i powodzonka w dalszych zmaganiach z PAC.

a ja bym go po prostu nazwal [b]ASP[/b]

To i ja się włączę do zabawy :D

Moja propozycja to [b]Torpedo[/b]

I jeszcze jedna: [b]Raptus[/b] :lol:

Jak wykonawcą jest pan Matusiak, a przeznaczeniem pan Boleń to może
Bolesiak

Moja propozycja - aspid
lub desolador ( ukleja po Portugalsku )
Ps. Wobki przepiękne :huh:

Boleniowy [b]Glancek[/b] :lol:

Ot taka dziwna spolszczona nazwa słowa [u]Glance[/u] co oznacza z angielskiego błysk, rzut oka i ześlizgnięcie się, czyli cechy idealnie pasujące do polowania na bolka.

I ogólnie to [u]glanc[/u] robota hehe.

Widze ze odzew spory do soboty do godziny 24 przyjmuje propozycje nazw w niedziele ogłoszę kto jest zwycięzcą ,jeszcze raz zapraszam

A ja mam propozycję taką:

[b]BOLT[/b]

Bolt z angielskiego Piorun/strzała i nazwisko najszybszego sprintera świata Usain'a Bolta czyli też coś związane z szybkością :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...