przemoL 4 Report post Posted February 1, 2011 @szpiegu tam nie ma pomyłki, zobacz ile w Polsce kosztuje Aerograf Iwata CM - C Plus Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted February 1, 2011 Zgadza się. Apetyt rośnie w miarę jedzenia i kiedy się patrzy na prace np. z tackleunderground to też by się chciało osiągać taką jakość. Do tego celu to bez przesiadki na Iwatę raczej się nie obejdzie . Tylko szkoda inwestować na początek bo na 99% się zajedzie. Na poczatek wystarczy taki za 140 . Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 1, 2011 [quote]chyba 140 [/quote] 140 to kosztuje dysza do niego Share this post Link to post Share on other sites
Maja 2 151 Report post Posted February 1, 2011 Łowię na rzece Łynie w Bartoszycach i u mnie ( przynajmniej w moim przypadku) najlepiej sprawdzają się na klenie i jazie ( tu kolejne zastrzeżenie- w ciepłych porach roku) dwa pierwsze kolory z woblerów kleniowo- jaziowych. Stąd w konsekwencji moje pytanie- czy można je u Ciebie zakupić, po ile i jeszcze jedno- miałem kiedyś wobka w kolorze złotym i był doskonały. To był jakiś salmiak, chyba hornet. Urwałem go niestety, no i teraz poluję na coś podobnego, bo w sklepach już nie mogę takiego uświadczyć. Pytanie- czy w razie odpowiedzi twierdzących na dwa wcześniejsze pytania mógłbym liczyć na jeden egzemplarz w złotym kolorze?( To tak wstępnie). O odpowiedź proszę w najwygodniejszy dla Ciebie sposób ( forum?, priv?). Pozdrawiam- Maja. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 5, 2011 I jeszcze dorzucam pstrążka sorki za fote ,słaba bo z telefonu Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 10, 2011 Nowe kolorki boleniowek z opalizacja fioletu i zieleni Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 10, 2011 I następne kolorki Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 10, 2011 Te są bardzo ciekawe! Masz jakiś filmik jak pracują? Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 11, 2011 Niema filmiku ale zrobię filmiki każdego modelu jak pracuje i powstawiam Share this post Link to post Share on other sites
kondzio 77 1,113 Report post Posted February 11, 2011 Witam no Piotrku coś pięknego te nowe kolorki,widać że dopracowane w każdym calu, oby tak dalej .Czy mogę złożyć zamówienie na priva czy będą na allegro,bo nie wyobrażam sobie nie mieć ich w pudełku.Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 11, 2011 Beda wystawione na allegro jeszcze dzis Share this post Link to post Share on other sites
ginel 131 Report post Posted February 11, 2011 Widzę, że wstawiłeś moje ulubione:)Kolory bajka, w wodzie natural. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 11, 2011 A teraz dwunastki opalizacja fiolet i zielen Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 11, 2011 J teraz zielen Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 12, 2011 Imitacja żabki na pstrunie, jeszcze nie skończona ale już jakiś zarys kolorystyczny jest Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 12, 2011 I JESZCZE DWIE BOLENIOWECZKI Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 12, 2011 ZIELEŃ Share this post Link to post Share on other sites
bobesku 4,608 Report post Posted February 12, 2011 Bardzo ładne wobki-jak pracują tak jak wyglądają to bolas murowany:P Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 12, 2011 TEN 6.5CM BARDZO DROBI ALE MIGOTANIE WYCZUWALNE NA KIJU ,7CM 12G PRACA MIGOTANIE Z ODEJŚCIAMI NA BOKI Share this post Link to post Share on other sites
dun 1 Report post Posted February 12, 2011 Misrzowsko pomalowane woblerki. Widzę że używasz pactry. Nie miałeś nigdy problemów z tymi farbkami i z lakierem? Chodzi mi o te metaliczne. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 12, 2011 NIC SIE NIE DZIEJE BO NAWET TE MEALICZNE SA NA BAZIE WODY NAKŁADAM NA NIE PERLE SAMOCHODOWA I LAKIER,MAJA JESZCZE JEDNA ZALETĘ SZYBKO SCHNĄ ALE TO TEZ WADA BO ZATYKAJĄ AEROGRAF Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted February 12, 2011 [b]Piotr wobki fajne - ale CAPSa to wyłącz [/b] Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 12, 2011 Sorki kliknoł się przypadkow o Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted February 12, 2011 [quote]Sorki kliknoł się przypadkow o[/quote] Nie kłam chciałeś tu na nas nakrzyczeć Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 13, 2011 [quote]Sorki kliknoł się przypadkow o[/quote] Nie kłam chciałeś tu na nas nakrzyczeć [/quote] Tomy na ciebie w szczególności bo za ładny towar robisz Share this post Link to post Share on other sites