Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
matusiak

WOBLERY MATUSIAK

Recommended Posts

Zgadza się. Apetyt rośnie w miarę jedzenia i kiedy się patrzy na prace np. z tackleunderground to też by się chciało osiągać taką jakość. Do tego celu to bez przesiadki na Iwatę raczej się nie obejdzie :D . Tylko szkoda inwestować na początek bo na 99% się zajedzie. Na poczatek wystarczy taki za 140 .

Łowię na rzece Łynie w Bartoszycach i u mnie ( przynajmniej w moim przypadku) najlepiej sprawdzają się na klenie i jazie ( tu kolejne zastrzeżenie- w ciepłych porach roku) dwa pierwsze kolory z woblerów kleniowo- jaziowych. Stąd w konsekwencji moje pytanie- czy można je u Ciebie zakupić, po ile i jeszcze jedno- miałem kiedyś wobka w kolorze złotym i był doskonały. To był jakiś salmiak, chyba hornet. Urwałem go niestety, no i teraz poluję na coś podobnego, bo w sklepach już nie mogę takiego uświadczyć. Pytanie- czy w razie odpowiedzi twierdzących na dwa wcześniejsze pytania mógłbym liczyć na jeden egzemplarz w złotym kolorze?( To tak wstępnie). O odpowiedź proszę w najwygodniejszy dla Ciebie sposób ( forum?, priv?).
Pozdrawiam- Maja.

Witam no Piotrku coś pięknego te nowe kolorki,widać że dopracowane w każdym calu, oby tak dalej .Czy mogę złożyć zamówienie na priva czy będą na allegro,bo nie wyobrażam sobie nie mieć ich w pudełku.Pozdrawiam

Misrzowsko pomalowane woblerki. Widzę że używasz pactry. Nie miałeś nigdy problemów z tymi farbkami i z lakierem? Chodzi mi o te metaliczne.

NIC SIE NIE DZIEJE BO NAWET TE MEALICZNE SA NA BAZIE WODY NAKŁADAM NA NIE PERLE SAMOCHODOWA I LAKIER,MAJA JESZCZE JEDNA ZALETĘ SZYBKO SCHNĄ ALE TO TEZ WADA BO ZATYKAJĄ AEROGRAF

[b]Piotr wobki fajne - ale CAPSa to wyłącz [/b]

[quote]
Sorki kliknoł się przypadkow :unsure: o
[/quote]
Nie kłam chciałeś tu na nas nakrzyczeć B)
[/quote]
Tomy na ciebie w szczególności bo za ładny towar robisz :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...