Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
matusiak

WOBLERY MATUSIAK

Recommended Posts

Naprawde spoko:) A jak sie spisuje ten boleniowy? Złapałes cos na niego czy to nowy projekt?

Projekt ten sam tylko doszły luki skrzelowe łowi na nie sporo ludzi nawet tutaj z forum ,dostępne są tez w corona fishing a boleni padło na nie powiedział bym mnóstwo

Witam,
Świetnie wykonane wobki. A robisz coś na sprzedaż?
Prosiłbym o info na priva: fifek@wp.pl
Pozdrawiam

No tak zeczywiscie:) Dobrze wiedziec, to chyba i ja bede musiał wystrugac cos podobnego:) A baryłka łowna bo prezetuje sie naprawde spoko:)

Barylka zaliczyła już kijanki ,zamontowałem jej grzechotkę wykonana ze szklanej ampułki od zastrzyków i 2 stalowe kulki,korpus to balsa laminowana żywicą moc niemiłosierna drut dental 1mm wobek do łowienia nocą

Moim boleniom posmakowała 7-mka 6gramowa. Dokładnie ta co na zdjęciu w tym kolorze. Pięknie spasowała pod moją wodę kolorystycznie i z pracą.

A niech Cię chudy byk na roki weźmie :D

Pochwałka musi być za takie wobki, bardzo mi sie podobaja wszystkie Twoje wyroby.

pozdrawiam

Bardzo ciekawy sposób nakładania powłok lakierniczych . Na prawdę ciekawie to wygląda .

jak dla mnie bomba ... ty wiesz ktore

w koncu moglbys mi napisac kiedy wejde w posiadanie krotkiej serii do przetestowania stanu nerwow tutejszych kleni :mellow:

[quote]
Bardzo ciekawy sposób nakładania powłok lakierniczych . Na prawdę ciekawie to wygląda .
[/quote]

Właśnie chciałem o to zapytać. Mnie też bardzo się podoba? Czy to tajemnica - jak?

Żadna tajemnica, trzeba tylko mieć odpowiedni aerograf niestety koszt z kosmosu ,sprawdziłem wiele areo i malują owszem ale to tak jak ze śpiewaniem każdy śpiewa tylko jakość inna ten sprowadzony z z Japoni i szczał w dychę ale 1400zl poszło,mimo to to dopiero początek bo jestem w trakcie odkrywania jego możliwości

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...