Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
TERMOS

Woblerowa wariacja

Recommended Posts

Ładne zabaweczki Tomy.
W tych Hipnotykach stery są malowane czy znalazłeś gdzieś kolorowy poliwęglan?

[quote]
Ładne zabaweczki Tomy.
W tych Hipnotykach stery są malowane czy znalazłeś gdzieś kolorowy poliwęglan?
[/quote]
:lol: pomalowało mi się.

[quote]
Super zabaweczki Tomy, już widzę te Twoje wiosenne Jaziory. :unsure:
[/quote]
dominik15 na wiosenne Jaśki już robię sobie zapas mikrowobków 2cm waga 3g.

Hipnotic wygląda jak ciernik w szacie godowej, moze by go tak na kropkowanca jakiegoś zastosować

[quote]
Hipnotic wygląda jak ciernik w szacie godowej, moze by go tak na kropkowanca jakiegoś zastosować
[/quote]
Myślę że zasmakowałby w nim.Zrobiłem też w tych kolorkach Boleniówkę a co na to Raptory czas pokaże.

Kolega ma zapytanie związane z wystruganiem korpusu.Otóż chce zrobić niemal idealnie równy korpus który chce powielić w formie z tym ,że ma problem z wykonaniem takiej wersji.Na użytek własny robi taką troszkę mniej symetryczną wersje ,a ta do formy musi być jak równa.Korpus wycina z deseczki,ma 2,5 cm długości.Czy ktoś może by się podjął tego?

Dzięki jeszcze jest w trakcie roboty tęczak.Jak będzie gotowy wstawię fotki :D .Będzie jeszcze wersja na nasze wody trochę mniejsza 4-5cm.

wobler129- no chłopie postarałeś się, chodzi niezle i trochę czasu dłubanie musiało zająć.

Ja jeszcze się nie dorobiłem kamerki ale wstawiam fotki pracy moich smużaków 3cm 5g tonące ale robimy 2-3podbicia szczytówką i jak już złapią powierzchnie można prowadzić wolno ze skutkiem widocznym na fotkach. :D

Intryguje ten kolor. Ale chyba nie tylko nas :mellow: . Wśród ryb, jak widać również, zwraca uwagę, skoro nawet bolenie, tą barwę doceniły .

W tym dziale Tomy pokazuje woblery bo do tego ten dzial powstal . W dziale sprzedam czasami sprzedaje bo tam miejsce na handel jest . Jak nikt nie kupi to nie sprzeda . Sprawa jest prosta jak drut . Woblery Tomy ida jak swieze buleczki bo sa piekne i znajduje nabywcow . Wszystko tu jest czytelne i jasne . Jestem frajerem bo tez chce aby mi cos zrobil i sprzedal ...to mile uczucie :D

A może lepiej przekazać swoje uwagi na priv'a? Śledzę dokonania Tomy'ego oraz od czasu do czasu coś od niego kupuję. Osobiście podziwiam Go. To moje prywatne zdanie i już je mu przekazałem na priv. <_<

[b]Kryst dobrze prawi. Powróćmy do meritum wątku, a ewentulane uwagi o cenie, jakosci czy może jakieś KONSTRUKTYWNE wnioski poza tym wątkiem...

(mifek)

[/b]

Chłopaki nie przesadzajcie.Wobki to dla mnie zabawa na którą wydałem z 5koła a może za 1000zł sprzedałem przez rok.Sławku czy jak Ci tam wystarczy spojrzeć na profil czym się zajmuje-sprzedaje,wynajmuje kamienice,biura,sklepy w windykacji długów tak z doskoku.Wędkarstwo i to siedzenie w warsztacie to dla mnie taka odskocznia nie kasa,w sumie wędkarstwo to dla mnie wszystko po za tym porąbanym systemem itd.i przykro czytać takie pierdoły jak wypisujesz.Nie wiem może przy sobocie zbyt dużo w siebie wlałeś,ale jest taka zasada piłeś nie pisz bo potem będzie wstyd.Pewnie że jest kupę wytwórców lepszych o de mnie choćby Wobler-W1{Paweł}.Po pierwsze nie śmiał bym się tak siebie nazwać ale dziękuję że Ty mnie tak wysoko cenisz.Po drugie nie mam na tyle czasu choć uwierz chciał bym.Na dodatek pisze to osoba która zajmuje się kopiowaniem wyrobów salmo nazywając je np.Salmoski Thill-to takie zagranie typu adaidas zamiast adidas jak by kto nie wiedział.

[quote]
Mifciu,

Kilka postów wyżej jest zdjęcie Klamek. Zakupione na Salmo Saltus. Szykuj kotwice! :lol:
[/quote]+

znoooowu ???? :mellow:

powiedz tylko ile i jakich... zebym wiedzial jaka wielkosc :mellow: ja tez mam juz kilka specjalow... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...