konktenbit 40 Report post Posted February 1, 2010 Może masz dostęp do lakieru http://www.lakiery.pl/subpage.php?akc=produkty&produkt=9 6 to jest jak Domalux lub szukaj coś poliuretanowego do parkietów. Dobry jest też wodny Beckers parkettlack 80. Na bazie oleju nie polecam, lakiery są miękkie, długo schną i przy dużej ilości warstw dają żółtawy odcień powłoki. Share this post Link to post Share on other sites
xein 6 Report post Posted February 1, 2010 Pierwsze tegoroczne stadko robakow cel --> keln, jaz I nas sam koniec moj osobisty faworyt By mastaxein, shot with Canon EOS 450D at 2010-02-01 Share this post Link to post Share on other sites
Włóczykij 177 Report post Posted February 1, 2010 Piękne robale Proste, bez zbędnych szczegółów a mimo to wyglądają bardziej przekonująco niż większość tych przyozdobionych oczkami, nóżkami i innymi detalami. Share this post Link to post Share on other sites
arkorp76 0 Report post Posted February 1, 2010 Dzieki, o to wlasnie mi chodzilo.Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
benjam87 1 Report post Posted February 1, 2010 [quote]Piękne robale Proste, bez zbędnych szczegółów a mimo to wyglądają bardziej przekonująco niż większość tych przyozdobionych oczkami, nóżkami i innymi detalami.[/quote] true wabiki naprawdę konkret!!! Share this post Link to post Share on other sites
undre 762 Report post Posted February 1, 2010 Fajne insekty. A oto moja wizja kleniowo jaziowych łowów 2010. Share this post Link to post Share on other sites
Krystek 48 Report post Posted February 2, 2010 [quote]Fajne insekty. A oto moja wizja kleniowo jaziowych łowów 2010. [/quote] moje gratki maleństwo bardzo ładne Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted February 2, 2010 Jeszcze się z takimi nie zetknąłem. Podobno skuteczne niegdyś (teraz chyba też ) na trocie z Redy. Osobiście mam nadzieję, że okażą się interesujące dla pstrągów z Bobru i dolnej Kwisy. Patyczaki, bo o nich tu mowa, w rozmiarze 60 i 65 mm Share this post Link to post Share on other sites
xein 6 Report post Posted February 2, 2010 Naprawdę ciekawe wobki, rowniez pierwszy raz takie widze. A jak z ich praca?? jest mozliwosc abys jakos pokazal?? Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted February 2, 2010 [quote]Naprawdę ciekawe wobki, rowniez pierwszy raz takie widze. A jak z ich praca?? jest mozliwosc abys jakos pokazal??[/quote] Jeden z kolegów na http://www.fors.com.pl/ opisał to tak, cyt: [i]Dobre patyczaki (np. oryginalne wrzyszcze czy Marcina) to dzikusy. Nie zamiata sam ogon tylkgo glowa i ogon, jak sie patrzy na pracujacego z gory to wyglada wlasnie jak litera X. Swietne do przytrzymywania.[/i] Coś już było niedawno o pracy typu [b]X[/b] Share this post Link to post Share on other sites
dzepetto 135 Report post Posted February 2, 2010 Waldku, ostatnio kolega znad Redy przysłał mi jednego (nawet masz w swoim arsenale ten kolor ). Zdaj relację jak się sprawują na Twojej wodzie, może warto uczynić jakiś mały plagiat na dolnośląskie wypady Share this post Link to post Share on other sites
szpiegu 1,167 Report post Posted February 2, 2010 [quote]Naprawdę ciekawe wobki, rowniez pierwszy raz takie widze. A jak z ich praca?? jest mozliwosc abys jakos pokazal??[/quote] Jeden z kolegów na http://www.fors.com.pl/ opisał to tak, cyt: [i]Dobre patyczaki (np. oryginalne wrzyszcze czy Marcina) to dzikusy. Nie zamiata sam ogon tylkgo glowa i ogon, jak sie patrzy na pracujacego z gory to wyglada wlasnie jak litera X. Swietne do przytrzymywania.[/i] Coś już było niedawno o pracy typu [b]X[/b] [/quote] jak salmo hormet to nie wygląda ale widzę światełko w tunelu mam nadzieję ze to nie nadjeżdżający pociąg ps. pstrągi na to nie będą brały praca X to wyklucza Share this post Link to post Share on other sites
dzepetto 135 Report post Posted February 2, 2010 [quote] ps. pstrągi na to nie będą brały praca X to wyklucza [/quote] Oj zdziwiłbyś się, co tak pracujące woblery potrafią nawywijać na niektórych pomorskich ciekach... Share this post Link to post Share on other sites
szpiegu 1,167 Report post Posted February 2, 2010 dzepetto priv Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted February 3, 2010 [quote]Jeszcze się z takimi nie zetknąłem. Podobno skuteczne niegdyś (teraz chyba też ) na trocie z Redy. Osobiście mam nadzieję, że okażą się interesujące dla pstrągów z Bobru i dolnej Kwisy. Patyczaki, bo o nich tu mowa, w rozmiarze 60 i 65 mm [/quote] To chyba Darek Wrzyszcz. Kolega z Gdańska poleca na Redę. Osobiście nie łowiłem nimi, chociaż miałem w rękach. Share this post Link to post Share on other sites
fishbartek1 317 Report post Posted February 3, 2010 Co do pracy X jestem zupełnie innego zdania niż kolega szpiegu takie własnie woblery sprawdzaja sie na moich łowiskach najlepiej.Jeśli mozna to napisz dlaczego kropki maja nie reagowac na woblerki o takiej pracy.ale musze dodac że musi to byc agresywna praca X Share this post Link to post Share on other sites
szpiegu 1,167 Report post Posted February 3, 2010 fishbartek1 priv Share this post Link to post Share on other sites
Szymel 0 Report post Posted February 4, 2010 Pamiętajcie, ze stelaz w tych woblerach nie jest przez całosc. Pierwsze uszko jest 'wkrecane' , natomiast dwa tylnie juz sa razem połączone. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
GregorS 296 Report post Posted February 4, 2010 Czy w tych patyczkach jest jakaś tajemna konstrukcja? Czy tylko odpowiednio dobrane obciążenie i jego umiejscowienia - no i oczywiście ster? Share this post Link to post Share on other sites
musk 1 Report post Posted February 5, 2010 [quote] ... tylko odpowiednio dobrane obciążenie i jego umiejscowienia - no i oczywiście ster?[/quote] Jak dla mnie to nie takie tylko... właściwie to wszystko czym można wpłynąć na pracę wobka... Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted February 5, 2010 Z takimi ostatnio się bawię: Share this post Link to post Share on other sites
benjam87 1 Report post Posted February 5, 2010 ciekawa ryba usiadła Ci na kwiatku Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted February 5, 2010 Share this post Link to post Share on other sites
Szymel 0 Report post Posted February 6, 2010 Miesiąc zabawy po szkole Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 6, 2010 Ale armia Share this post Link to post Share on other sites