Sobol 3 Report post Posted July 5, 2009 bigrafi.Może spróbuj rozciągać kawałek plastiku nad świeczką np z szczoteczki do zębów tylko takiej elastycznej żeby potem się nie łamały Share this post Link to post Share on other sites
osiak 552 Report post Posted July 5, 2009 bigrafi, ja polecam czarna zyłke 0.30 wiazesz słupełek i powstaja fajne zgiete nóżki nózki Alternatywą są poprzycinane końcówki pióra np. perliczki(duzo wiecej roboty) Share this post Link to post Share on other sites
szpiegu 1,167 Report post Posted July 5, 2009 a czy te nozki maja kusic wedkarzy czy ryby tez bo wydaje mi sie ze sa zbedne Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted July 5, 2009 ja w swoich ostatnio robie nóżki, ale z przekonaniem że robie to bardziej dla siebie, choć fakt faktem dwa najłowniejsze modele są w nie wyposażone. ja robie z gumek wyprutych z majtek i pomalowanych markerem na czarno Share this post Link to post Share on other sites
Homegeon 415 Report post Posted July 6, 2009 w trakcie obciążania i wklejania stelaży mam jeszcze 30 małych korpusików a tymczasem skończyłem takiego oto łamańca (pracuje wspaniale ) [Miniatura do dużej rozdzielczości] ma 13 cm długości, wagę szacuje na ok 12-15g ma bardzo ładną prace jak na łamańca przystało Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted July 6, 2009 kilka z moich ostatnich robaków http://www.flickr.com/photos/39857725@N07/sets/7215762091210 4527/ praca sprawdzona, niestety łowność jeszcze nie- wysoka woda na Odrze Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted July 6, 2009 ale dopracowane świetna robota gratulacje Share this post Link to post Share on other sites
Maras 55 Report post Posted July 6, 2009 Ja ostatnio zrobiłem kilka wobków na pstrunie od 4,5 do 5,5 cm jutro pokażę swoje łamańce na szczupłe Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted July 7, 2009 bardzo ładne wobki Maras !! Share this post Link to post Share on other sites
Maras 55 Report post Posted July 7, 2009 I jeszcze tak pod szczupaczki i sandaczyki po około 10cm Share this post Link to post Share on other sites
LASSOjbait 6 Report post Posted July 7, 2009 Świetne Maras! Gratuluję wykonania! Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted July 7, 2009 Kolejne robaki, tym razem ukończony szerszeń http://www.flickr.com/photos/39857725@N07/sets/7215762096004 9681/ waga 3,5g, pływający, rozmiar królowej Share this post Link to post Share on other sites
fishbartek1 317 Report post Posted July 8, 2009 Maras fajne wobki! a co do tych robali to wykonanie nie mam pytań! Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted July 8, 2009 @Maras coś mi mówi że mam twoje wobki nabyte drogą licytacji dla mnie są odpowiednie i sobie chwalę no może brakuje mi jakiegoś modelu bardziej lotnego...ale wszystkiego mieć przecież nie można. Share this post Link to post Share on other sites
Maras 55 Report post Posted July 8, 2009 Napisz tofik na priv cotam masz a może coś się wymyśli jeśli będziesz chciał Share this post Link to post Share on other sites
Homegeon 415 Report post Posted July 9, 2009 Doszły kolejne + wcześniej ukończone 3 maluszki Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted July 12, 2009 No to i ja jeszcze kilka woblerków dorobiłem . Grafitowe i białe tygryski , bo tak je nazywam . Oczywiście woblerki już po testach rzecznych . Praca taka jak lubię (węższa agresja). Share this post Link to post Share on other sites
osiak 552 Report post Posted July 12, 2009 Kilka owadów: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bd52ee42700c47af.h tml Share this post Link to post Share on other sites
doro88 0 Report post Posted July 18, 2009 a oto kilka moich potworków... jeszcze tylko ster, kotwiczki i do wody... Share this post Link to post Share on other sites
Robson1981 89 Report post Posted July 18, 2009 A oto moje ukleje. 11g - 8cm. Mam nadzieje że je bolenie polubią . Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 27, 2009 A to moje nowe wzory wykonane z myślą obławiania główek Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted July 28, 2009 Wow, @matusiak - prawdziwy człowiek renesansu z Ciebie, nie dość że robisz wędki to jeszcze przynęty - nie ma co, pasujesz do tej zakładki jak ulał w sprawie samych przynęt poszedł prv Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Flls 0 Report post Posted July 30, 2009 Łamaniec do nocnych łowów. Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted July 30, 2009 Ładny strażak Od wczoraj znów zacząłem strugać zobaczymy co z tego wyjdzie Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites
Flls 0 Report post Posted July 30, 2009 Ja teraz pracuję nad boleniowymi, ale cholernie trudno mi uzyskać taką pracę jaką chcę, jednak cały czas działam i eksperymentuję Share this post Link to post Share on other sites