Flls 0 Report post Posted February 20, 2009 Pomarańczka I jakieś większe cudaki Share this post Link to post Share on other sites
fishbartek1 317 Report post Posted February 22, 2009 Cześć to i ja pochwale sie swoją nowa serią Share this post Link to post Share on other sites
Woys 0 Report post Posted February 24, 2009 zdjęcia z komurki także może troche bardziej niż troche kwadratowe, woblerki sprawdzone wszystkie wkońcu chodzą jak trzeba czyli bardzo drobno (po 2 latach produkcji woblerów do śmieci) szału może nima szare boki czarny niebieski lub zielony grzbiet, ale... Share this post Link to post Share on other sites
Radek 31 Report post Posted February 25, 2009 W związku z tym że i mnie wzieło na dłubanie (foto) chciałbym zapytać bardziej doświadczonych, co daje umieszczenie oczka w sterze oprócz tego, że głębiej moze schodzić wobek. Share this post Link to post Share on other sites
Radek 31 Report post Posted February 25, 2009 Pierwszy to jerk 10g i 5cm Share this post Link to post Share on other sites
Woys 0 Report post Posted February 26, 2009 troche dokładniej napisze: drewno: balsa stery: poliwęglan lakier: domalux drut: bardzo fajny miękki drut do woblerów znalazłem na allegro (poprowadzony przez cały korpus) waga: około 5-8g (ważyłem na wadze w biedronce z dokładnośćią do 5g ) niektóre są tonące niektóre nie, jeżeli toną to bardzo powoli długość: 7,4-7,8 cm wyważone bardziej na tył co sprawia ze mają drobniejszą akcje Share this post Link to post Share on other sites
Włóczykij 177 Report post Posted February 27, 2009 Mój wczorajszy. sezon w pełni Jeszcze tylko lakier i ster. Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted February 27, 2009 5,5cm pod kropkowańce: Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted February 27, 2009 [b]Włóczykiju[/b], masz cierpliwość , . Pozdrawiam . Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted February 27, 2009 @Włóczykij Coś mi to przypomina Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites
Homegeon 415 Report post Posted March 3, 2009 Ostatnio wystrugane (miniatura do dużej rozdzielczości) Share this post Link to post Share on other sites
fishbartek1 317 Report post Posted March 4, 2009 fajne podoba mi sie ten na samym dole po lewej Share this post Link to post Share on other sites
Jacek_bp 271 Report post Posted March 8, 2009 Oserwuje ten watek od dluzszego czasu i pomyslalem ze pochawale sie tym co sam wystrugałem. Share this post Link to post Share on other sites
fishbartek1 317 Report post Posted March 8, 2009 Kilka kleniowych z ostatniej serii Share this post Link to post Share on other sites
Flls 0 Report post Posted March 9, 2009 Aerograf się spsuł i trza kombinować Środkowy po lewej jeszcze nie dokończony, brak uszek i steru Z dziś, jeszcze lakier położyć i czekać do 1 Share this post Link to post Share on other sites
J A Z 877 Report post Posted March 12, 2009 Ostatnio zrobiłem taki grzbiecik - niebieski (B-Blue). To do tych, którzy mają je w innych kolorach. Z wiadomych przyczyn, jeszcze nie sprawdzony na bolkach, ale powinno być dobrze. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 14, 2009 dla zainyeresowanych moze komus sie przyda na wiosenne polowy http://www.allegro.pl/item582797710_korpusiki_do_woblerow_wo blery_wobler.html Share this post Link to post Share on other sites
METR 2 Report post Posted March 14, 2009 wszystkie korpusy 25zł? to mi cos dziwnie ? sie nie kalkuluje!ile ich jest naprawde? bo dopracowene ; ze zdjecia wnioskuje. Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 15, 2009 METR - zwróć uwagę że Cena minimalna nie została osiągnięta. J A Z - Bardzo fajny, prosty i schludny woblerek jak ze sklepu Flls - rozumiem, że aerograf sie popsuł, ale mogłeś troszkę bardziej zaprzyjaźnić się z pendzelkiem ale poza szczegółami jak przejścia itd. (które wiadomo że są bardziej dla wędkarza) jest ok. Tylko po co Ci teraz na wiosnę takie duże? fishbartek1 - ładne i starannie zrobione baryłki na mojej Narwi takie też są bardzo skuteczne, ale niestety nie na klenie Jacek_bp - ładne, szczególnie ten z pierwszej fotki, ale jak dla mnie troche za duże u mnie woblery zaczynają się od 1,5 a kończą na 6cm (i wiem, że może to być mój błąd, ale co ja poradze że z 3cm woblerkiem na końcu zestawu czuje się najlepiej ) Share this post Link to post Share on other sites
Jacek_bp 271 Report post Posted March 15, 2009 [quote] Jacek_bp - ładne, szczególnie ten z pierwszej fotki, ale jak dla mnie troche za duże u mnie woblery zaczynają się od 1,5 a kończą na 6cm (i wiem, że może to być mój błąd, ale co ja poradze że z 3cm woblerkiem na końcu zestawu czuje się najlepiej )[/quote] Troche spore fakt, sa to jedne z wiekszych w moim zbiorze (nie mam wiekszego niz 10cm). Robiłem je z myślą o szczupaku mam nadzieje ze beda sie im podobały tak i mnie a widze, ze i Tobie. Share this post Link to post Share on other sites
Flls 0 Report post Posted March 15, 2009 Rutt, duże bo lubię duże Nie no, ogółem są robione na cąły sezon, mniejsze sie właśnie robią, choć 3 sztuki musowo ubyły bo piesek babci je wpier... pogryzł znaczy się Share this post Link to post Share on other sites
mare7 1 Report post Posted March 15, 2009 a to moje wypociny Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 15, 2009 mare7 - to chyba początki, co? a woblerki widze nie dokończone jeszcze, brak na nich bezbarwnego lakieru zewnętrznego - nie zapomnij o nim A stery lepiej wyglądają niepomalowane Share this post Link to post Share on other sites
mare7 1 Report post Posted March 15, 2009 tak został tylko lakier to są prawdziwe początki Share this post Link to post Share on other sites