Panek 915 Report post Posted April 24, 2008 no piękne Share this post Link to post Share on other sites
Przemek 341 Report post Posted April 24, 2008 Ładne grubaski piękna robota! Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted April 24, 2008 Te: mniamuśne są Zresztą wszystkie to kapitalna robota. Jesli tak pracują ja wyglądają.... Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted April 24, 2008 Jak je sklonowałeś czyżby kopiarka ? Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted April 24, 2008 [quote]Te: mniamuśne są Zresztą wszystkie to kapitalna robota. Jesli tak pracują ja wyglądają.... [/quote] Witam , masz podobny gust jak Marek Szymański . Właśnie takiego wypatrzyl u mnie w pudelku jak kiedyś byliśmy na Drwęcy . @slider@ - nie to nie kopiarka to szlifierka kątowa . Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted May 2, 2008 fiu fiu fajne wobki, ja tez ostatnio troszeczke majsterkowalem to cos tam zrobilem wieczorkiem wstawie fotki Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted May 3, 2008 Lanio - bardzo fajnie Ci wyszło to majsterkowanie ! A moje , ostatnio prezentowane , rozeszły się do kolegów . Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted May 3, 2008 Wyszlo fajnie zwlaszcza ten wobek w srodku na live wyglada o niebo lepiej Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted May 3, 2008 a tu jeszcze ala glowacz ma bardzo fajna prace Share this post Link to post Share on other sites
fishbartek1 317 Report post Posted May 3, 2008 a oto jeden z moich kilerków pstrągowych Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted May 3, 2008 bardzo fajne woblerki chłopaki też dziś coś poskrobie, może wreszcie skończe robaka Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted May 4, 2008 Kolejny łamaniec zrobiony jak na łamańca w mikro rozmiarze , ma troszkę ponad 7 cm . W poniedziałek spływa do kolegi z krainy scyzoryków . Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted May 6, 2008 Bardzo ładne woblerki ostatnio pokazaliście - Gratulacje i dużo brań na nie życzę. Pokażę Wam fotkę z okoniem na mojego woblerka - okoń miał około 30cm (nie mierzony) i został złowiony przez mojego tatę. Cała sytuacja była troche zabawna, bo niebrało na nic, nikomu i dopiero jak założyłem tego woblerka, odrazu zaliczyłem branie - podejrzewam że był to okoń o podobnych gabarytach jak ten, jednak niestety spiął się. Jako, że był to pierwszy wyjazd z moim nowym kijem to po tej przygodzie dałem go tacie mówiąć: zobacz jak sprzęt chodzi po przejściu kilku metrów tata oddał rzut i złowił tego właśnie okonia. Potem nie brało już nic, ale była to lekcja która przekonała nas, że z przynętą trzeba trafić. wobler na tym zdjęciu wyszedł bardzo dziwnie, przez światło, dlatego wrzucę jeszcze fotkę samego woblerka: Chyba nikomu tutaj nie muszę mówić jak cieszy ryba na swoją przynętę... Share this post Link to post Share on other sites
benito 8 Report post Posted May 6, 2008 No okonki lubią takie grubaski już się kiedyś o tym przekonałem Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted May 6, 2008 To mozna powiedziec ze wobek juz ochrzczony Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted May 6, 2008 wobek i nowy kij takie dwa w jednym Share this post Link to post Share on other sites
gringo15 0 Report post Posted May 6, 2008 sprzęt ochrzczony i to na ładnej rybie gratulacje Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted May 10, 2008 W koncu skonczylem nowego wobka na potoka (jeszcze tylko ster wkleic) i do boju ostatnio kreci mnie troche klenik na spining wiec zrobilem jakies tam mini wobki Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted May 11, 2008 @Lanio, dadzą radę tym kleniom, dobra robota. Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted May 11, 2008 Mam nadzieje moze i cos sie trafi Share this post Link to post Share on other sites
artur650 0 Report post Posted May 17, 2008 Witam oto moje najnowsze wzory wszystkie 4,8cm. Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted May 17, 2008 o rany super wobki! gratuluje talentu Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted May 17, 2008 To pianka , prawda ?, ale ładne . Share this post Link to post Share on other sites
artur650 0 Report post Posted May 17, 2008 Tak są wykonane z pianki . Share this post Link to post Share on other sites