@slider@ 860 Report post Posted March 21, 2008 Fajny kacik Moze i ja pokaże swoja pracownie wraz z moim nowym urządzeniem które nazywa sie tokarka Lecz muszę posprzątać a to u mnie najgorszej Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites
hasior 937 Report post Posted March 21, 2008 Widze na foto nr2po prawo,że towaru na wobki niezabraknie Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted March 21, 2008 i ja postaram się wrzucić foto mojej pracowni Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 21, 2008 Dzięki za opinie [quote]Widze na foto nr2po prawo,że towaru na wobki niezabraknie [/quote] To akurat sosna - a ona słabo nadaje się na wobki, ale naszczęście znam jedną taką lipke blisko domu Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 21, 2008 Tylko z korzeniami jej nie potnij Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 22, 2008 Rutt, niezły kącik Muzyka jest ... to i klimacik jest Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 22, 2008 Są kolejne żuczki 1,9cm - 2,1cm Te 3 są mniej extetycznie wykonane - jakoś już tak mam, że gdy jadę seryjką to wychodzą słabiej A tak wyglądają od dołu Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 22, 2008 Ta biedroneczka to juz wogole wypas Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted March 22, 2008 [quote]Dzięki Jachu - hi , mój to Wulkan a nie Junak. Mam takie stronki i jestem na nich aktywny , pozdrawiam ![/quote] Wiem, że Wulcan i że to Kawa, trochę też bawiłem się w motocykle a do Junaka mam sentyment, zresztą mam M-07 z 1959r. w oryginale tylko trzeba go dopracować, a czsu brak albo się nie chce. Dobra koniec - sorki za offtopa. Pozdro Jachu Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 22, 2008 Jeszcze pstrągowy wobler - 4,5cm pływający Jeszcze tylko ster - ale to rano, gdy wyschnie. Mam nadzieję, że będzie pracował dobrze, bo w poniedziałek pstrągi I jeszcze chciałem wspomnieć, że inspiracją do żuczków były foty żuków Pana Andrzeja Lipińskiego Napatrzyłem się na fotkę i pomyślałem, że przydały by się jeszcze żuczki w moim pudełeczku Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted March 22, 2008 Ladny Cos mnie korci zeby zrobic kolejnego 10 cześciowca Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 23, 2008 fajne kolorki ma Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 23, 2008 Dzięki Kolory nakładam jak mówiłem - dół kremowy, potem coraz ciemniejszy Share this post Link to post Share on other sites
benito 8 Report post Posted March 23, 2008 @wobler129 myślę, że na okonka też byłby dobry Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 23, 2008 Skończyłem Pracuje pięknie - mocno i nawet przy boleniowym tempie się nie wykłada: Share this post Link to post Share on other sites
jajakub 33 Report post Posted March 23, 2008 Tak w ramach przygotowań do sezonu boleniowego, urodziło się takie coś na czyste wody. Tu jeszcze bez steru Kolory może nie calkiem boleniowe ale to tak przy okazji malowania wobków pstrągowych Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 23, 2008 Po prostu piękne Na pewno swoim urokiem osobistym zwabi nie jednego bolka Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted March 23, 2008 Piekny Aero robi swoje Chciałbym żeby moje tak kiedyś wyglądały Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 23, 2008 [quote]Chciałbym żeby moje tak kiedyś wyglądały [/quote] Oj nie jeden by chciał - ale myślę, że tutaj czas robi swoje - im dłużej tym ładniej Share this post Link to post Share on other sites
WIŚNIA 0 Report post Posted March 23, 2008 skad masz takie piekne oczka? Ja kiedys tez robilem woblerki ale juz zaprzestalem. Ale po glowie zaczyna mi znowu chodzic zrobienie kilku jerkow. Zakupilem juz areograf. Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 23, 2008 ten boleniowy jest poprostu ---> (w sensie pozytywnym ) Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 23, 2008 [quote]skad masz takie piekne oczka? Ja kiedys tez robilem woblerki ale juz zaprzestalem. Ale po glowie zaczyna mi znowu chodzic zrobienie kilku jerkow. Zakupilem juz areograf. [/quote] To teraz nie pozostaje nic innego jak działać - życzę powodzenia I nie zniechęcaj się znowu Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 23, 2008 co dzien to coraz lepsze wam wychosdza Share this post Link to post Share on other sites
WIŚNIA 0 Report post Posted March 23, 2008 Nie to ze sie zniechecilem ale mieszkam w krainie pstragow i tylko mucha. Ale znalazlem miesjsce na szczupaki i dlatego cos zaczne robiec. jak sie uda cos wystrugac to oczywiscie pokaze. Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted March 23, 2008 Hej Wiśnia takie oczka można zakupić w sklepach muchowych np Taimen.pl. Oczka kosztują mało ok 7zł z 20 sztuk. W Szkocji jest chyba troszkę sklepów muchowych Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites