wobler129 2,882 Report post Posted March 19, 2008 [b]Remku[/b] [b]Oleix[/b] chyba już tutaj fotek nie wstawi Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 19, 2008 I znów mam coś nowego 4cm pływająca żabka Jeszcze jeden próbny raczek - ma łamane szczypce i ogon od kopytka 5,5cm i ładnie pracuje Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 19, 2008 Fiu fiu zabcia pierwsza klasa Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 19, 2008 Dzięki - jeszcze robię raczka - każdy mówi, że nie jest w ogóle podobny, ale ja w nim raka widzę Jak skończę to dam foto Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 19, 2008 no żabcia naprawde pierwszorzędna sam musze kiedyś spróbować popełnić taką żabke Fajne malowanie Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 19, 2008 [quote]Fajne malowanie [/quote] Dzięki - coraz lepiej wychodzą mi wobki malowane akrylami i pędzelkiem Jednak i tak w realu to jest całkiem inna bajka... Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 19, 2008 to ty akrylami i pedzlem dzialasz, ja tam maluje sprayami i cos nie cos wychodzi sam poprobuje trzoszke pedzlem podzialac bo efekty z tego co widze sa bardzo dobre Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 19, 2008 Po 20 wobkach efekt jest już fajny - pamiętaj,żeby farby nanosić od jaśniejszej do ciemniejszej - wtedy efekt jest lepszy jak na początek Z resztą taką kolorystykę ma większość zwierzątek i rybek A wobki oczywiście również maluję sprajami, tylko te rybkopodobne - żuki i inne dziwadła akrylami - wcześniej jeszcze farbami modelarskimi i już widzę, że akryle dają większe pole do popisu I jak najwięcej kombinuj z mieszaniem barw Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 19, 2008 pokombinuje cos bo tera troche wolnego mamy od szkoly dobrze miec aerograf tylko to wydatek spory jest Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 20, 2008 2cm żuczek Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 20, 2008 Piękniusie cudaczki Ale macie talent. Zazdroszczę - nie mam takiej cierpliwości. Co do Oleixa - myślę jednak, że wstawi Mam taką nadzieję w każdym razie. Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 20, 2008 [quote]Zazdroszczę - nie mam takiej cierpliwości.[/quote] [b]Remnku[/b] tak tylko się mówi - a jak sie ma troszkę czasu to każdy coś takiego po jakimś czasie zrobi. Najgorzej jest zacząć i nie zniechęcić się To jest czysta prawda Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 20, 2008 Wierzę ... ale u mnie z czasem krucho. Tak więc z czegoś trzeba zrezygnować ale bardzo lubię te Wasze cudaki sobie pooglądać. Pozdrawiam Remek Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 20, 2008 piekne te zuczki sam musze takich kilka sztuk zrobic o ile mi sie uda bo mam zamiar pochodzic w tym roku za kleniem i jaziem Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 20, 2008 Sam pomalowany i z wklejonym sterem wyglądał extra I zawsze coś zepsuję... trochę dziwnie wygląda z tymi nóżkami - nie uważacie? A i przez brzuszek przechodzą 3 żółte kreski - częściowo dwie widać Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 20, 2008 Najwazniejsze ze klenie takie lubia Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted March 20, 2008 Hej. @wobler129 dobrze jest z tymi nóżkami, ale ja pomalowałbym je na czarno, tak myślę. Nie widziałem chyba żuczka z białymi nóżkami. Pozdro Jachu Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted March 20, 2008 [quote]Hej. @wobler129 dobrze jest z tymi nóżkami, ale ja pomalowałbym je na czarno, tak myślę. Nie widziałem chyba żuczka z białymi nóżkami. Pozdro Jachu[/quote] Czarne mówisz tylko ze wersja Black&Gold Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted March 21, 2008 Hi - ten z prawej , czarno złoty to jakiś taki Rambo pancernik . Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 21, 2008 A tak wygląda dół żuczka [b]Jachu[/b] - w następnych nóżki będą brązowe Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 21, 2008 Pikny ten zuczek Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted March 21, 2008 Właśnie tak też myślałem, czarne albo brązowe, będzie extra Ps. poniżej link dla wobler-w1 http://www.junak.riders.pl/junak.htm Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 21, 2008 Jako że wczoraj Tata posprzątał piwnicę i zwolnił się jeden kąt postanowiłem założyć tam swoją kwaterę główną, bo do tej pory mój warsztat był raczej mobilny. Oto małe fotostory z przebiegu moich dzisiejszych prac: foto1: widać już wstępnie przygotowaną bazę foto2: w czasie produkcji półki foto3: postępy widać gołym okiem foto4: sprzęt grający to podstawa foto5: końcowy etap prac brak już tylko dobrego oświetlenia, ale i to da się załatwić Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted March 21, 2008 Dzięki Jachu - hi , mój to Wulkan a nie Junak. Mam takie stronki i jestem na nich aktywny , pozdrawiam ! Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 21, 2008 Fajny kacik tez musze sobie taki wykabinowac w piwnicy Share this post Link to post Share on other sites