Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
TERMOS

Woblerowa wariacja

Recommended Posts

ja do opisywania woblerow stosuje dlugopisy zelowe i lakier nie rozmywa zaraz po opisaniu ida w domalux i jest ok

Niezła, aż żal ją wrzucać do wody :)Jak coś na nią złowisz koniecznie napisz. Ciekawe co jeszcze wymyślisz? :mellow:

dzisiaj robie muche i pajączka krzyżaka :mellow:
A co bedZie dalej... moze tak jak to kolega na moim forum napisał... perkoz sdr... na sumy i szczupaki :lol: :lol:

Maaaaaammmmm.....
Konika polnego!! :huh: ojjj cos czuje ze jutro bedzie gotowy... hahahaha

Jak ta myszka Ci się nie sprawdzi to ją od Ciebie odkupię.
Moja Viola boi się myszy to jakby co będę miał na nią haka !
Hi hiiiiiiiiii hi.

Oleix ubiegłeś mnie z tą ryjówką :D .
Mam już przygotowany korpus tylko myszy ale mam problem z futerkiem, jakoś nikt nie ma na zbyciu.
Jak to u Ciebie wygląda w środku chodzi mi o obciążenie?

Moja ma być na szczupaki z płytkiej wody. Przynajmniej tak bym chciał :D .

obciązenie miejwiecej na gardle myszki :mellow: tylko ja troche przesadziłem i cała głowa jej tonie... :lol: ale przy ciągnieciu ładnie pływa...

Oleix, masakra, masz rękę do dłubania jak mało kto :huh:...myszka jak prawdziwa, aż żal ją wrzucać do wody...tak jej ładnie z oczu patrzy B)...gratuluję umiejętności

heheh dzieki chłopaki :lol: :mellow: dzięki
Moze macie jakies propozycje?? co by tu zrobic... hahaha kreta???? :lol: :lol:

Możesz zrobic młodego Bobra,napewno na sumka w granicach 70-80kg bedzie dobrym wabikiem <_< :mellow:

mam małe pytanko... byłem dziś w kanciapie robić woblerki :unsure: zamontowałem drut, wszystko niby cacy :mellow: więc chciałem w wywiercone oczka nalać ołowiu, na palniczku grzeje go na łyżce, i grzeje i grzeje i grzeje... i nic :angry:, z tąd pytanie, na czym i czym topicie ołów?

W wywiercony otwór wkleja się odpowiedni kawałek pręta ołowianego.Pręta uzyskuję topiąc ołów w puszce na gazie i wlewając go do wywierconego otworu w drewnianym klocku.Klocek się rozłupuje i mamy obciążniki. :D

Ja roztapiam na łyżeczce nad kuchenką gazową. Wszystko idzie super - trzeba chwilkę potrzymać i po jakimś czasie topnieje :D Zależy jeszcze jaką powierzchnią leży na łyżce - jeśli jest niekształtny to ułóż go tak, by jak największą powierzchnią leżał na łyżce - ja tak robię i idzie szybciej :D

a może ja mam jakiś zły ołów? mam kuleczki takie spałwikowe ale one są błyszczące a widziałem też matowe... może w tym kłopot że to jakieś złe kuleczki? :mellow:

Podczas zabawy w odlewni róbcie przeciąg, opary ołowiu są niestety toksyczne.

[quote]
Możesz zrobic młodego Bobra,napewno na sumka w granicach 70-80kg bedzie dobrym wabikiem <_< :mellow:

[/quote]
Hahahaha zaobaczymy co da sie zrobic.... hehehehe :lol: :lol:

[quote]
Podczas zabawy w odlewni róbcie przeciąg, opary ołowiu są niestety toksyczne.
[/quote]

kiedy mi nie chodzi o to jak uniknąć toksyn tylko rozpuszczać nie daje rady :(

Może Twój ołów ma dodatek czegoś innego o za dużej dla palnika kuchenki temp topnienia.
Idź do wulkanizatora i da Ci trochę starych ciężarków do wyważania kół. Weź ze sobą wobki to jak mu pokażesz do czego ma być na pewno sypnie większą garść :D .

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...