Lanio 0 Report post Posted March 4, 2008 zara sprobuje moze cos zdialam dzieki za info Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 4, 2008 sorry że nie edytowałem tamtego swojego posta co wyżej - to była pomyłka. A to żeby troche wrócić do tematu: Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 4, 2008 zdjecie jest w koncu dziekuje wam za pomoc tylko szkoda ze takie nie wyrazne ale to wina slabego aparatu Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 4, 2008 wobki wyglądają na bardzo fajne zdjęcie faktycznie słabe, jeżeli masz w aparacie funkcje makro to wysarczy troche pocwiczyc i będziesz robił ładne zdjęcia wobkom, bo same wobki robisz juz bardzo ładne Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 4, 2008 Nom trzeba bedzie pocwiczyc ale juz wiem jak wklejac moglem rozdzielczosc zmniejszyc bo tak mi mifek doradzil i tu popelnilem blad ze tego nie zrobilem bo poewnie troche lepiej by wygladaly Share this post Link to post Share on other sites
pafcio0 7 Report post Posted March 6, 2008 @Oleix Widzę, że Twoje robaczki osiągają na Allegro kosmiczne ceny! Gratulacje! Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted March 6, 2008 Sie udało hehe szybko na wedeczke uzbieram... Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 6, 2008 ba! w takim tempie i po takich cenach, to Ty na samochód szybko uzbierasz Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted March 7, 2008 Witam, powróciłem ze stolarni gdzie dostałem lakier domalux ekologiczny, lakier szybkoschnący firmy śnieżka, bejce i impregnat (firmy XxX) chciałem zapytać czy moge to jakoś wykorzystać czy się nie opłaca, i kupić jakiś sprawdzony produkt? Share this post Link to post Share on other sites
Sławek 312 Report post Posted March 7, 2008 Lakiery ekologiczne, czyli wodne nie są takie tragiczne. Jednak pod wpływem wody bieleją i tracą trochę wytrzymałości. Do próbowania wobków są dobre, ale jeżeli zależy Ci na trwałości powierzchni to lepiej zastosuj lakier poliuretanowy rozpuszczalnikowy. Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted March 7, 2008 A oto i moja twórczość wstępna obróbka woblerów (z klocka na korpus) http://www.wrzuta.pl/film/j1RA0fi0DG/20080307 Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted March 7, 2008 a oto i kilka fotek naszego forumowego wujka Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted March 7, 2008 eee... zostałem zdeklasowany Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 7, 2008 wszystkie bardzo fajne ale najbardziej podobają mi sie te srebrne jest to chyba mój ulubiony kolor wobków - na szczupaki a jeszcze: jak moge coś doradzić: zauważyłem że już po wklejeniu steru warto wobka jeszcze raz zanurzyć w lakierze - wtedy ster ładnie sie wtapia w całość i ogólnie lepiej to wygląda, oraz lepiej zabezpiecza przed wodą a i jeszcze pytanko: co to za farbka ta złotawa - jak można wiedzieć? Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 7, 2008 Fajne Ja zrobiłem coś takiego - malowanie ręczne pędzelkiem + akryle Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted March 7, 2008 oooo w dupe.... te uklejki srebrne są super!!!! i te srebrne na kształt jugolków tez wypas!! Czy ktos wie czy @Wujek częstuje kogoś takimi woblerkami czy moze chce sprzedać???? Bo co jak co osy robie ale takich uklejek nidy rydy... Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted March 7, 2008 O rzesz w mordkę Pikne te boleniowki. Jakby @Wujek miał za dużo to bym z chęcią przygarnął jedna Mam pytanie jak one były malowane ? Czyżby aero ? Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 8, 2008 piekne te boleniowki poezja Share this post Link to post Share on other sites
wujek 7,497 Report post Posted March 8, 2008 Dzieki, wszystkie woblery są zrobione pod klenio-jazio-pstrągi Slider, tak malowane aero Oleix jeśli wyrobię się z zimowym woblerowym planem to może zrobię coś dodatkowego? Rutt farba to Model Master. Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted March 8, 2008 [quote] Oleix jeśli wyrobię się z zimowym woblerowym planem to może zrobię coś dodatkowego? [/quote] Ja bardzo chętnie!! jestem za!! Share this post Link to post Share on other sites
Kubson 3 Report post Posted March 10, 2008 Witam Piękne woblerki, tak boleniowe jak i cała reszta !! @Wujek jeśli zostanie Tobie jeszcze troszkę więcej to też z wielką chęcią nabył bym od Ciebie boleniowe i kleniowe cacuszka Pozdrawiam Kuba Share this post Link to post Share on other sites
wujek 7,497 Report post Posted March 10, 2008 [quote]Witam Piękne woblerki, tak boleniowe jak i cała reszta !! @Wujek jeśli zostanie Tobie jeszcze troszkę więcej to też z wielką chęcią nabył bym od Ciebie boleniowe i kleniowe cacuszka Pozdrawiam Kuba[/quote] Kubson, może niektóre woblery wyglądają jak boleniowe, ale nie mają z nimi nic wspólnego. Może jakiś boleń na któregoś weźmie, ale traktowałbym to w ramach przypadku. Jeśli będę miał jakąś nadwyżkę zamieszczę info w dziale sprzedaż Share this post Link to post Share on other sites
Kubson 3 Report post Posted March 10, 2008 fakt i racja, boleniowe, sandaczowe czy inne...bez różnicy myślę że jak je ryby zobaczą to będą się o nie bić A tak w tajemicy powiem że oczyma wyobraźni widzę skuteczność tych niby boleniowych podczas wieczornego i nocnego łowienia na wiślanych rafach Pozdrawiam Kuba Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 11, 2008 Kurcze, Wujek ... zapomniałem wstawić zdjęcia z Twoimi wobkami. Spróbuję to dzisiaj nadrobić - przepraszam. Pozdrawiam Remek Share this post Link to post Share on other sites