Lanio 0 Report post Posted February 27, 2008 ta oska to cudo Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted February 27, 2008 Ja własnie wkręciłem sie tylko w robaczki raczki itp itd... Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted February 27, 2008 [quote] A co do osy - to mi żal byłoby sprzedawać [/quote] Rutt niema co płakac tylko trzeba zbierac na nowa wedeczke na zamówienie A co do niej to zawsze mozna zrobic podobną zdolny jestem... dzisiaj pojdzie super kozacka stonka i pluskolec... A na biurku juz czeka na mnie korpusik do kolejnej oski... jeszcze bardziej powalona niz ta.... A to moj pluskolec(odpoczywający pluskolec )... imitacja prawieidealna Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted February 27, 2008 dziś pokaże swoją stonkę bo własnie skończyłem Share this post Link to post Share on other sites
strzalka 77 Report post Posted February 27, 2008 Super chłopaki, obyście dużo ryb wyciągali. Żółtobrzeżek wygląda tak? Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted February 27, 2008 obiecałem że pokaże stonke to pokazuje szkoda że na focie nie wygląda tak dobrze jak w realu Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted February 27, 2008 wypasiona stoneczka Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted February 27, 2008 Tak po polskiemu napisze ŁAAAAAŁ!!! Strzałka doznałem natchnienia super wypas zdjecie... hehehe zaczynam robic żółtobrzeżka... Acha tak to żółtobrzeżek A ja zaraz pokarze wam moja stonke Rutt ładna ta twoja stoneczka Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted February 27, 2008 Witam - muszę przyznać , że mamy naprawdę zdolnych ludzi na forum . Gratulacje Panowie . Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted February 27, 2008 Piękne robaczki koledzy, piękne - Michał czekam na kolejne fotki Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted February 27, 2008 Noo to masz kolejnego rzeźnika i jak sie widzi?? Share this post Link to post Share on other sites
RomanG 0 Report post Posted February 27, 2008 Zarąbiste wobki,super. To i ja wżucę swoje robale http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/04b22f56da3ca57c.htm http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c8d7a7ae6eef8305.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1067fcf7b5f445c0.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/485d15729cba0415.html Michał nie szokuj mnie Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted February 27, 2008 [quote] Michał nie szokuj mnie [/quote] Heheh czyms trzeba!! Juz robie nastepna oske... Roman super te poczwarki masz naprawde super ciekawe... Widziałem ich troche w pudełku Dawida Myszora Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted February 28, 2008 Piękne wobki Ja na razie mam zastój z żuczkami Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted February 28, 2008 [b]Oleix[/b] ty wariacie nie no kolega mi się podoba, osa pierwsza klasa. Co prawda nie dla castingowców ale to mało ważne. Brawo za pomysłowość, szczególnie za odpoczywającego pluskolca Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted February 28, 2008 Piekne niedlugo panowie powstanie atlas z waszymi zuczkami Share this post Link to post Share on other sites
benito 8 Report post Posted February 28, 2008 Napaliłem się na te żuczki Wystrugałem dzisiaj proporcionalnego Dytiscus marginalis (pływak żółtobrzeżek) i zamierzam go powielic za pomocą pianki bo struganie bardzo długo trwa Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted February 28, 2008 A przecież ten żuk będzie miał ten Twój okropny ster Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted February 28, 2008 popełniłem też takie robaczki Ta biedroneczka to jak narazie najmnniejszy wobler jakiego wyprodukowałem Może jeszcze napisze kilka słów: wszystkie te 3 robaczki które ostatnio pokazałem to typowe smużaki pracują agresywnie na powierzchni lub tuż pod. Są to moje pierwsze podejścia do robienia woblerów-robaków. Nie ukrywam że inspiracją był film który chłopaki niedawno wrzucili do wątku o kleniach, jak i same woblerki wyprodukowane przez Andrzeja Lipińskiego. Ja nigdy jeszcze nie łowiłem na tego typu przynęty także będzie to mały przełom Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted February 28, 2008 wypasiona ta biedroneczka! Share this post Link to post Share on other sites
mentos 56 Report post Posted February 28, 2008 Robaczki pierwsza klasa. Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted March 1, 2008 Moje nowe dzieło Żółtobrzeżek Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 1, 2008 no pięknie to wygląda jak prawdziwy robaczek, i fajnie sie prezentuje na tym drzewie - tak naturalnie wygląda. naprawde fajne robaki robisz PS a nóżki z czego? z gumeczek? PS2 ostatnio jeszcze pytałes z czego robisz skrzydełka i nie odpowiedziałeś? jak tajemnica to spoko - ale jak nie, to chętnie bym sie dowiedział Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted March 1, 2008 Hehehe priv Share this post Link to post Share on other sites
FISH 29 Report post Posted March 1, 2008 Czyzby nóżki wyglądają na wykonane z jakiś ptasich piórek? Share this post Link to post Share on other sites