CEBUL 1 Report post Posted January 26, 2008 @wobler129 żuczek rewelacyjny! Tylko mi trochę szkoda palców do takiego mikroskopijnego dłubania Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted January 26, 2008 [quote]Tylko mi trochę szkoda palców do takiego mikroskopijnego dłubania [/quote] @Cebul ale sa efekty na takie robale własnej roboty Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted January 26, 2008 CEBUL pomysl jaka satysfakcje bedzie mial wobler jak na takiego wobka z ktorym sie tyle ciolal zlapie pieknego klena jednym slowem rozkosz zycia Share this post Link to post Share on other sites
CEBUL 1 Report post Posted January 26, 2008 [quote]Tylko mi trochę szkoda palców do takiego mikroskopijnego dłubania [/quote] @Cebul ale sa efekty na takie robale własnej roboty Pozdrawiam Slider[/quote] He he @slider nie wątpię! Swego czasu też sie w to bawiłem lecz teraz skupiłem się na typowych boleniakach!!!! Share this post Link to post Share on other sites
CEBUL 1 Report post Posted January 26, 2008 [quote]Tylko mi trochę szkoda palców do takiego mikroskopijnego dłubania [/quote] @Cebul ale sa efekty na takie robale własnej roboty Pozdrawiam Slider[/quote] He he @slider nie wątpię! Swego czasu też sie w to bawiłem lecz teraz skupiłem się na typowych boleniakach!!!![/quote] @lenio zgadzam się w 100 a nawet w 1000%, że satysfakcja jest ogromna jeśli złapie się coś na własnoręcznie wykonanego woba. Dlatego sam dłubie, tylko nie mam cierpliwości do mikrusków A szkoda Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted January 26, 2008 Szkoda palców ? U mnie z palcami nic się nie dzieje - jestem jeszcze młody i nie mam takich wielkich rączek Ok to zrobiłem foto 5cm ukleja - płytko wchodząca 5cm pstrągowy rarytas Tutaj parę żuczków - do paru wkleję nóżki i skrzydełka 3,5cm ukleja 6cm - dopiero co wstawiłem ster i klej jeszcze schnie Mega ciężka Nowość - żabka 3,7cm Na dziś to tyle PS sorki za różne rozmiary fotek, ale niektóre były już wstawiane do internetu i nie były tych samych rozmiarów Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted January 26, 2008 To podobnie jak ja, ja robie tylko wobki na pstragi i niektore moge sie przyznac wychodza mi niezle Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted January 26, 2008 bardzo fajne. Tylko kotwiczki wyglądają na strasznie małe? albo mi sie zdaje Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted January 26, 2008 [quote]To podobnie jak ja, ja robie tylko wobki na pstragi i niektore moge sie przyznac wychodza mi niezle [/quote] Tylko w żuczkach będą potrzebne 2 rozmiary większe W reszcie są ok - rzeczywiście na foto w innych też wyglądają na małe Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted January 27, 2008 [quote]To podobnie jak ja, ja robie tylko wobki na pstragi i niektore moge sie przyznac wychodza mi niezle [/quote] Tylko w żuczkach będą potrzebne 2 rozmiary większe W reszcie są ok - rzeczywiście na foto w innych też wyglądają na małe [/quote] chyba cytowałeś złego posta Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted January 27, 2008 ale wiadomo o co chodziło Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted January 27, 2008 ciekiw mnie czy i jak w ogle bedzie chodzil ten z najdluzszym sterem bo cos mi sie wydaje ze kat ustawienia steru moze owocowac tylko dziobaniem wody - ew koziolkowanie - chociaz moge sie oczywiscie myslic... Zuczki rewelacja - az mi slinka pociekla Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted January 27, 2008 Dziś już po testach - wszystkie wobki pięknie pracują. Nawet ten z tym dużym sterem A tutaj wykończona żabka. Pracuje super Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted January 27, 2008 Super zabcia Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted January 27, 2008 wow... zabulec pierwsza klasa Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted January 27, 2008 W realu wygląda 100 razy lepiej Nie umiem jednak dobrych fotek wobkom robić Share this post Link to post Share on other sites
bassy 141 Report post Posted January 27, 2008 Super Frog Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 27, 2008 A oto moje wobki jaziowe Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted January 27, 2008 Wobki I klasa Na pewno jazie będą je zbierały z powierzchni, a może spod powierzchni? Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 27, 2008 kleniowe Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 27, 2008 jazi sie nimi zajadaly zeszlej wiosny znakomicie Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted January 27, 2008 Świetne! Wobki są produkowane z balsy czy piankowce z formy? PS a może sprzedajesz swoje jaziowe wobki ? Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted January 27, 2008 Genialne wobki paluszki lizać Sprzedajesz może swoje wobki ? Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted January 27, 2008 [b]Slider[/b] myślimy podobnie Share this post Link to post Share on other sites
ginel 131 Report post Posted January 27, 2008 Te kleniowe podobają mi sie najbardziej. Piękne różnorodne kolorki. Dobra robota. Share this post Link to post Share on other sites