Sławek 312 Report post Posted January 10, 2011 Prywatnie to poczekaj na następne zdjęcie Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted January 10, 2011 [quote]Ale piękności i ile godzin poświęcenia w nich tkwi Super, takie gromadki pięknie się prezentują![/quote] Masz rację: takie gromadki pięknie się prezentują: [/quote] Haha ale dowalił, nieźle Też pięknie się prezentują Share this post Link to post Share on other sites
Sławek 312 Report post Posted January 10, 2011 Te może nie tak efektownie ale za to gotowe. Ile może ich tu być? Share this post Link to post Share on other sites
szpiegu 1,167 Report post Posted January 10, 2011 260 co wygralem Share this post Link to post Share on other sites
kryst 12 Report post Posted January 10, 2011 Uścisk dłoni prezesa! Share this post Link to post Share on other sites
Mekamil 1,310 Report post Posted January 10, 2011 Ale na kilogramy, czy na sztuki? Share this post Link to post Share on other sites
kryst 12 Report post Posted January 10, 2011 Zależy, ile zamawiasz, i płacisz. Share this post Link to post Share on other sites
woblerwz 1,072 Report post Posted January 10, 2011 [quote] Te może nie tak efektownie ale za to gotowe. Ile może ich tu być? [/quote] Około 450. Ładne stadko. A jak się wytrą......... Share this post Link to post Share on other sites
Sławek 312 Report post Posted January 10, 2011 Kiedyś je rozłożę na płaszczyźnie Wiem, że ciężko ocenić zwłaszcza, że zdjęcie spłaszcza, ale biorąc pod uwagę całą swoją wiedzę stwierdzam, że jest ich około 600 Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted January 10, 2011 można by powiedzieć ze natrafilismy na prawdziwe ZIMOWISKO a w nim ... lawice Share this post Link to post Share on other sites
Sławek 312 Report post Posted January 10, 2011 Oby szarpakowcy się nie dowiedzieli Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted January 10, 2011 [quote]Oby szarpakowcy się nie dowiedzieli [/quote] slawek za pozno. Już Cię zwietrzyli... Chetnych coraz wiecej... pewnie skrzynka prv peka w szwach Share this post Link to post Share on other sites
cezcez 1 Report post Posted January 11, 2011 coby temat nie zszedł tylko na masówkę a te na górze ładnie nie powiem możesz dać większe zdjęcie tych z ostatniego koszyka dolne 2 części Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted January 11, 2011 Też Cię witamy ciepło Share this post Link to post Share on other sites
busz231 165 Report post Posted January 11, 2011 To może i ja coś wstawię.Moje shady w wielkości niedostępnej 12cm.Czekam na dostawę poliwęglanu dlatego jeszcze bez sterów. Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted January 11, 2011 No jestem pełen uznania , wykonanie bardzo super . Jak wstawisz stery to koniecznie wstaw jakiś filmik z ich pracą . Pozdrawiam , Paweł B . Share this post Link to post Share on other sites
Bajzi 281 Report post Posted January 11, 2011 Prawdziwy majstersztyk busz 231. Oklejasz swoje woblerki tkaniną czy jest to może sreberko z papierosów? Share this post Link to post Share on other sites
kryst 12 Report post Posted January 11, 2011 To jest zakazana rybia skóra. Z rekina sinozębego. Sic! Zgadłem? Jeśli tak, to proszę o darmową dostawę do domu! Share this post Link to post Share on other sites
and67 233 Report post Posted January 11, 2011 kryst nie wiesz że na forum wyrazy rybia skóra to tabu Share this post Link to post Share on other sites
busz231 165 Report post Posted January 11, 2011 nie nie to cienki materiał dostępny na aledrogo złoto-seledynowy i złoto żółty.malowane farbami w spreju.filmu raczej nie wstawię bo nie umiem.problemy mam ze wstawieniem zdjęć bo muszę okroić żeby weszły.woby są z balsy utwardzone żywicą epoksydową,pływające sdr.na moje oko powinny zejść 6-8m.mam jeszcze powiększone wersje rapali tail dancer, dt i minnow.jak skończę to wstawię. Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted January 11, 2011 Na boleniówki dobra jest skóra z Matiasa pod nią dajemy folię holo i efekt super. Share this post Link to post Share on other sites
busz231 165 Report post Posted January 11, 2011 a to holenderskie szybowce.drzewo bukowe 15cm 75g.podobno bardzo skuteczne. Share this post Link to post Share on other sites
kryst 12 Report post Posted January 11, 2011 [quote]kryst nie wiesz że na forum wyrazy rybia skóra to tabu [/quote] OKi, od dzisiaj nazywam: ją Fish Skin .... Share this post Link to post Share on other sites
arek_755 0 Report post Posted January 11, 2011 Krzysiek będziemy mieli okazje się o tym przekonać 1.maja Myślę ze będzie ok. tak jak większość przez Ciebie robionych przynęt. Mowa oczywiście o skuteczności Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted January 11, 2011 Dzisiaj testowałem mini wobki Forecasta.Koledzy mamy tu prawdziwy talent te jego pchełki zamiatają przepięknie. Share this post Link to post Share on other sites