Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
TERMOS

Woblerowa wariacja

Recommended Posts

Ja bym to widział inaczej na Bolka.Czereb na maxa ciężki reszta zero,od czereba podobnie jak w uklejce RH drut z kotwą a człony na taśmie.

;) Jerry dla Ciebie będą większe{modele testowe} i ładniejsze w tych kurduplach już więcej detali nie ma szans upakować.Odwdzięczysz się fotkami z amerykańskimi kropami o ile im spasują.
Gugcio będą filmiki mam nadzieje w lutym z kropkami a tym czasem spróbuje w wannie coś nakręcić i wstawię.

Prototyp gotowy.Tego chyba jeszcze nie było :D.Może nie wygląda ale chodzi!!!!masakra.Do złudzenia przypomina trąconą ukleje,płynie łbem do góry wachlując ogonem tak jak by chciał zaczerpnąć powietrza :D.Przy mocnym szarpnięciu wyskakuje z wody.
Bardzo dalekosiężny i będzie wersja wypasiona.

Guest
Nie to żebym się jakoś prosił ale mam nadzieję że robisz od razu kilka sztuk...

[quote]
Nie to żebym się jakoś prosił ale mam nadzieję że robisz od razu kilka sztuk...
[/quote]
Jeden jest :D ale mam wzornik :lol:

Dobra to ja wklejam teraz coś pod Kropka

http://images43.fotosik.pl/516/fda535c9a481ae0dm.jpg <- pełny rozmiar

http://images43.fotosik.pl/516/fda535c9a481ae0dmed.jpg

4,5 cm, wolno tonący (bez kotwiczek już pływający), materiał brokatowy pod spodem, złoty i brązowy spray, kropki robione długopisem żelowym xD ładna równa praca :D

Tomy ,a jak kończą takie trącone ukleje to my wiemy :mellow: Raptory takiej nie przepuszczą :mellow: .

[quote]
Tomy ,a jak kończą takie trącone ukleje to my wiemy :mellow: Raptory takiej nie przepuszczą :mellow: .
[/quote]
No raczej nie :D .Na wiosenne Rapki mini Boleniówki 6cm w różnych kolorkach,a klecę jeszcze 5tki.

Ale piękności i ile godzin poświęcenia w nich tkwi :D Super, takie gromadki pięknie się prezentują!

[quote]
Ale piękności i ile godzin poświęcenia w nich tkwi :D Super, takie gromadki pięknie się prezentują!
[/quote]
Dzienks Wobler,ale piąteczki są fajne takie małolatki filigranowe,no i ślizgacze to oczko w głowie na tą chwilę.Kiełbiki na Brzanę i nie tylko w planie.

Tomy podziwiam te twoje wobki naprawde swietna robota!napisz cos wiecej o przynetach na brzany, poniewaz bylbym zainteresowany kupnem kilku sztuk <_<

[quote title=Tomy napisał(a) dnia nie, 09 styczeń 2011 02:24]
No raczej nie :D .Na wiosenne Rapki mini Boleniówki 6cm w różnych kolorkach,a klecę jeszcze 5tki.

Pisząc o uklei trąconej to miałem na myśli prawdziwe polowania nie na wiosne gdy jest łatwo.

[quote]
[/quote]
Masz rację: takie gromadki pięknie się prezentują:

[quote]
Sławku, czy to jest ta................. zawieszona produkcja :huh: :huh: :huh:
[/quote]
Ano leżą już tak z miesiąc i czekają :D. Wśród nich i flyery pstrążki...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...