Tomy 21,762 Report post Posted January 7, 2011 Ja bym to widział inaczej na Bolka.Czereb na maxa ciężki reszta zero,od czereba podobnie jak w uklejce RH drut z kotwą a człony na taśmie. Share this post Link to post Share on other sites
Pold3k 527 Report post Posted January 8, 2011 Parę nowych zdjęć moich woblerów Share this post Link to post Share on other sites
MariuszK 3 Report post Posted January 8, 2011 Kawał dobrej roboty. Rybki na pewno to docenią Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted January 8, 2011 Strzeble mikro w toku,przed ostatnim zanurzeniem.Praca wężowo,migotliwa. Share this post Link to post Share on other sites
jerry hzs 56 Report post Posted January 8, 2011 polykam je wszystkie Tomy ..jak bolek Share this post Link to post Share on other sites
Predatorhunter 1,813 Report post Posted January 8, 2011 Dajecie czadu panowie. Tomy strzebelka ciekawa. Beda jakies filmiki z praca? Share this post Link to post Share on other sites
jerry hzs 56 Report post Posted January 8, 2011 o sorry ...mialem napisac ...jak Trout Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted January 8, 2011 Jerry dla Ciebie będą większe{modele testowe} i ładniejsze w tych kurduplach już więcej detali nie ma szans upakować.Odwdzięczysz się fotkami z amerykańskimi kropami o ile im spasują. Gugcio będą filmiki mam nadzieje w lutym z kropkami a tym czasem spróbuje w wannie coś nakręcić i wstawię. Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted January 9, 2011 Prototyp gotowy.Tego chyba jeszcze nie było .Może nie wygląda ale chodzi!!!!masakra.Do złudzenia przypomina trąconą ukleje,płynie łbem do góry wachlując ogonem tak jak by chciał zaczerpnąć powietrza .Przy mocnym szarpnięciu wyskakuje z wody. Bardzo dalekosiężny i będzie wersja wypasiona. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted January 9, 2011 Nie to żebym się jakoś prosił ale mam nadzieję że robisz od razu kilka sztuk... Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted January 9, 2011 [quote]Nie to żebym się jakoś prosił ale mam nadzieję że robisz od razu kilka sztuk... [/quote] Jeden jest ale mam wzornik Share this post Link to post Share on other sites
sobol18 154 Report post Posted January 9, 2011 Dobra to ja wklejam teraz coś pod Kropka <- pełny rozmiar 4,5 cm, wolno tonący (bez kotwiczek już pływający), materiał brokatowy pod spodem, złoty i brązowy spray, kropki robione długopisem żelowym xD ładna równa praca Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz K 345 Report post Posted January 9, 2011 Ładne kropeczki, ciekawy kolorek. Share this post Link to post Share on other sites
and67 233 Report post Posted January 9, 2011 Tomy ,a jak kończą takie trącone ukleje to my wiemy Raptory takiej nie przepuszczą . Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted January 9, 2011 [quote]Tomy ,a jak kończą takie trącone ukleje to my wiemy Raptory takiej nie przepuszczą .[/quote] No raczej nie .Na wiosenne Rapki mini Boleniówki 6cm w różnych kolorkach,a klecę jeszcze 5tki. Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted January 9, 2011 Ale piękności i ile godzin poświęcenia w nich tkwi Super, takie gromadki pięknie się prezentują! Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted January 9, 2011 [quote]Ale piękności i ile godzin poświęcenia w nich tkwi Super, takie gromadki pięknie się prezentują![/quote] Dzienks Wobler,ale piąteczki są fajne takie małolatki filigranowe,no i ślizgacze to oczko w głowie na tą chwilę.Kiełbiki na Brzanę i nie tylko w planie. Share this post Link to post Share on other sites
suli102 730 Report post Posted January 9, 2011 Tomy podziwiam te twoje wobki naprawde swietna robota!napisz cos wiecej o przynetach na brzany, poniewaz bylbym zainteresowany kupnem kilku sztuk Share this post Link to post Share on other sites
and67 233 Report post Posted January 9, 2011 [quote title=Tomy napisał(a) dnia nie, 09 styczeń 2011 02:24] No raczej nie .Na wiosenne Rapki mini Boleniówki 6cm w różnych kolorkach,a klecę jeszcze 5tki. Pisząc o uklei trąconej to miałem na myśli prawdziwe polowania nie na wiosne gdy jest łatwo. Share this post Link to post Share on other sites
Sławek 312 Report post Posted January 10, 2011 [quote]Ale piękności i ile godzin poświęcenia w nich tkwi Super, takie gromadki pięknie się prezentują![/quote] Masz rację: takie gromadki pięknie się prezentują: Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted January 10, 2011 Sławku, czy to jest ta................. zawieszona produkcja Share this post Link to post Share on other sites
Sławek 312 Report post Posted January 10, 2011 [quote]Sławku, czy to jest ta................. zawieszona produkcja [/quote] Ano leżą już tak z miesiąc i czekają . Wśród nich i flyery pstrążki... Share this post Link to post Share on other sites
kryst 12 Report post Posted January 10, 2011 Sławku, A no co czekają? Bardzo chętnie nabędę drogą kupna. Nie daj się prosić! Bardzo proszę! Share this post Link to post Share on other sites
Sławek 312 Report post Posted January 10, 2011 Chwilowo nie mam gdzie ich ustawić, ale... Share this post Link to post Share on other sites
kryst 12 Report post Posted January 10, 2011 A prywatnie, kolekcjonersko? (ale zaje....e słowo!) Share this post Link to post Share on other sites