Tomy 21,762 Report post Posted December 15, 2010 Tu już się nic lepszego nie wyduma reszta to malowanie,transparenty itd. Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted December 15, 2010 O kurcze Tomy nieźle kombinujesz No do tej skórki mam nadzieję nikt nie będzie miał zastrzeżeń Powodzenia w pracach 3mam kciuki i cały czas śledzę wątek Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted December 15, 2010 Będzie wypas nie ma innej opcji.Musi wyglądać lepiej niż skóra i też lepsza cena będzie Share this post Link to post Share on other sites
Grego 30 Report post Posted December 15, 2010 [quote]i też lepsza cena będzie [/quote] Tomku, lepsza dla kogo ? Pozdrawiam, Share this post Link to post Share on other sites
Gruzin 48 Report post Posted December 16, 2010 Kurna, Tomy, skóra syntetyczna? Dżoana Krupa byłaby dumna Czego to ludzie nie wymyślą...czekam na foty boleniówek w syntetyku Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted December 16, 2010 A no!Potrzeba matką wynalazków .Boleniówki praktycznie skończone i z nowego malowania jestem zadowolony choć bez szału.Akryl,Oko 3D,dupa 2D Share this post Link to post Share on other sites
nyny 697 Report post Posted December 16, 2010 A ten czerwony kleks to co? Pupa? pozdro Share this post Link to post Share on other sites
hasior 937 Report post Posted December 16, 2010 dupa 2D jest klasa reszta ujdzie Share this post Link to post Share on other sites
Marvin 998 Report post Posted December 16, 2010 [quote]A ten czerwony kleks to co? Pupa? pozdro[/quote] Rybka z krwawiącym odbytem - przynęta nr 1 na bolenia - homofoba! Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted December 16, 2010 [quote]A ten czerwony kleks to co? Pupa? pozdro[/quote] Rybka z krwawiącym odbytem - przynęta nr 1 na bolenia - homofoba![/quote] Tudzież hardcora, co właśnie takie najbardziej lubi Share this post Link to post Share on other sites
Forecast 3,383 Report post Posted December 16, 2010 Ukleje tuż po tarle ... lub kwitnący zarodek komunizmu na ich ciele ... ach ta sowiecka historia ... Share this post Link to post Share on other sites
fishbartek1 317 Report post Posted December 16, 2010 Witam a ja coś pod kropka wrzuce bo już nie długo i sie zacznie Share this post Link to post Share on other sites
Czoper 652 Report post Posted December 17, 2010 Może i ja coś wrzuce...Nigdy nie było odwagi..a co tam robale moje..Dwa moje ulubione kolorki..długość od 0,9cm do 2,5cm. Waga 0,5g do 2g pracują tuż pod powierzchnią, smużą, oraz głębiej, zależy jak poprowadzone.. Narazie sam kolor, jutro malowanie domaluxem nie tak piękne ale rybki je lubią fotki z telefonu wiec średniawka jakość.. Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted December 17, 2010 czoperxp Ty nie pitol robale 1 liga.Przynajmniej ja jestem pod wrażeniem. Share this post Link to post Share on other sites
Czoper 652 Report post Posted December 17, 2010 Wielkie dzięki, tym bardzie słysząc takie słowa od starego wyjadacza mam jeszcze wersje z nogami Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted December 17, 2010 Mi to zawsze cierpliwości brakowało do tych pędraków.No i się powtórzę bomba a nóżki raczej gaszą pracę.Tak samo w moich wobkach nie daje płetw które wystają za obrys może to i dobre co by zbajerować klienta ale niezbyt trwałe.Po Twoich wobkach widzę że są przemyślane a choćby tylne oczko na kotwiczkę i tak coś mi mówi że łowne są Share this post Link to post Share on other sites
Czoper 652 Report post Posted December 17, 2010 Nóżki zapodaję tak sporadycznie, gaszą zdecydowanie akcje...ale za to ładnie wyglądają w pudełeczku robaczki sprawdziły mi się na wielu rybkach od jazia,klenia po szczupaku..który z reguły obcinał Share this post Link to post Share on other sites
golsyl1980 398 Report post Posted December 18, 2010 To ja się pochwalę ,to mój pierwszy jerk ,tonący i około 10 cm długi .Zdążył jeszcze przed mrozami zaliczyć szczupaczego wymiarka . Jest oklejony pazłotkiem ale nie pamiętam z czego . Share this post Link to post Share on other sites
bolo 1 Report post Posted December 18, 2010 Dojrzałem do tego żeby pokazać swoje wypociny. To pierwsze wobki. Wiem że nie grzeszą urodą ale to był pierwszy raz a ten pamieta się do końca życia . Share this post Link to post Share on other sites
bolo 1 Report post Posted December 18, 2010 A to późniejsze, te małe Share this post Link to post Share on other sites
bolo 1 Report post Posted December 18, 2010 I te większe Share this post Link to post Share on other sites