Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
TERMOS

Woblerowa wariacja

Recommended Posts

O kurcze Tomy nieźle kombinujesz :lol: No do tej skórki mam nadzieję nikt nie będzie miał zastrzeżeń <_< <_< <_< Powodzenia w pracach 3mam kciuki i cały czas śledzę wątek :D

Kurna, Tomy, skóra syntetyczna?

Dżoana Krupa byłaby dumna :lol:

Czego to ludzie nie wymyślą...czekam na foty boleniówek w syntetyku :D

A no!Potrzeba matką wynalazków :D .Boleniówki praktycznie skończone i z nowego malowania jestem zadowolony choć bez szału.Akryl,Oko 3D,dupa 2D

[quote]
A ten czerwony kleks to co?

Pupa?

pozdro
[/quote]

Rybka z krwawiącym odbytem - przynęta nr 1 na bolenia - homofoba!

[quote]
A ten czerwony kleks to co?

Pupa?

pozdro
[/quote]

Rybka z krwawiącym odbytem - przynęta nr 1 na bolenia - homofoba!
[/quote]
Tudzież hardcora, co właśnie takie najbardziej lubi :mellow:

Ukleje tuż po tarle ... lub kwitnący zarodek komunizmu na ich ciele ... ach ta sowiecka historia ...

Może i ja coś wrzuce...Nigdy nie było odwagi..a co tam ;) robale moje..Dwa moje ulubione kolorki..długość od 0,9cm do 2,5cm. Waga 0,5g do 2g pracują tuż pod powierzchnią, smużą, oraz głębiej, zależy jak poprowadzone.. Narazie sam kolor, jutro malowanie domaluxem :D nie tak piękne ale rybki je lubią ;) fotki z telefonu wiec średniawka jakość..

Mi to zawsze cierpliwości brakowało do tych pędraków.No i się powtórzę bomba a nóżki raczej gaszą pracę.Tak samo w moich wobkach nie daje płetw które wystają za obrys może to i dobre co by zbajerować klienta ale niezbyt trwałe.Po Twoich wobkach widzę że są przemyślane a choćby tylne oczko na kotwiczkę i tak coś mi mówi że łowne są :D

Nóżki zapodaję tak sporadycznie, gaszą zdecydowanie akcje...ale za to ładnie wyglądają w pudełeczku :mellow: robaczki sprawdziły mi się na wielu rybkach od jazia,klenia po szczupaku..który z reguły obcinał :mellow:

To ja się pochwalę ,to mój pierwszy jerk ,tonący i około 10 cm długi .Zdążył jeszcze przed mrozami zaliczyć szczupaczego wymiarka .
Jest oklejony pazłotkiem ale nie pamiętam z czego :unsure: .

Dojrzałem do tego żeby pokazać swoje wypociny.
To pierwsze wobki. Wiem że nie grzeszą urodą ale to był pierwszy raz a ten pamieta się do końca życia B).

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...