WOBLER-W1 661 Report post Posted February 18, 2008 [quote]No i jest dociążony i także pracuje dobrze: [b]FILMIK[/b][/quote] JEST SUPER - aj ak dasz kolorki to będzie jeszcze lepiej i większa satysfakcja . Moje filmiki widziałeś ? ŁAMANIEC CIĄGNIĘTY JEDNOSTAJNIE ŁAMANIEC CIĄGNIĘTY Z POSZARPYWANIEM Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted February 18, 2008 [b]WOBLER-W1[/b] widziałem te filmiki Także super pracuje. Ja pomaluję swoje na styl np. pooperka - z efektem łuski Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted February 18, 2008 fajnie pracuje on będzie schodził głębiej czy pracował pod samą powierzchnią tak jak na filmiku? Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted February 18, 2008 Będzie pracował głębiej - tak akurat poprowadziłem go na filmie Share this post Link to post Share on other sites
lukexio 1 Report post Posted February 18, 2008 [quote]No i jest dociążony i także pracuje dobrze: [b]FILMIK[/b][/quote] JEST SUPER - aj ak dasz kolorki to będzie jeszcze lepiej i większa satysfakcja . Moje filmiki widziałeś ? ŁAMANIEC CIĄGNIĘTY JEDNOSTAJNIE ŁAMANIEC CIĄGNIĘTY Z POSZARPYWANIEM[/quote] fajnie filmki!przyniety dobry dla szczupaka Share this post Link to post Share on other sites
bagi_glogow 1 Report post Posted February 19, 2008 Witam wszystkich serdecznie No to i ja pochwale sie moim pierwszym łamańcem. Nie jest może perfekcyjny ale zobaczę może coś sie na niego skusi. Niestety test przeprowadzany w wannie. Filmik Pozdrawiam wszystkich bagi_glogow Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted February 19, 2008 w wodzie to ten wobler sie czuje jak ryba ale mam nadzieje że będzie trafiał na swojej drodze ryby z krótkowzrocznością Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted February 19, 2008 Witaj bagi na forum - wobołam jest super.Kolorki maskujące , ale powiedz mi która ryba stara się być widoczna ? Nie ma takiej - wszystkie się maskują . Praca Twojego łamańca jest nienaganna i o to właśnie chodzi. Kolorki zawsze możesz podretuszować. Zawsze trzeba pamiętać,że następny będzie lepszy bo wzrasta nasze doświadczenie. Ja w moim arsenale wobków mam niektóre killery które po pierwszej próbie chciałem wyrzucić, ale przyjąłem zasadę którą usłyszałem od mojego Brata. Jak nic nie bierze na te poprawne to ten wydziwniony przynosi efekty.Czasami sam się śmieję na co łapię rybki ! Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted February 19, 2008 [quote]w wodzie to ten wobler sie czuje jak ryba ale mam nadzieje że będzie trafiał na swojej drodze ryby z krótkowzrocznością [/quote] Hi - PaNeK - a Ty masz coś dla długowzrocznych? Podziel się z nami ! Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted February 19, 2008 no tak tylko powiedziałem rybka chodzi pięknie a wygląd przecież się dopracuje z czasem ja osobiście z swoich wyrobów to miałem tylko pocięte palce... i to dość dotkliwie ale wtedy to i przerwa od rybek była, a jak trafiam na rybki dalekowidzące to jedyne na czym się skupiają jestem ja... - a kto to? - a po co? - chodu!! i tyle ich widziano Share this post Link to post Share on other sites
bagi_glogow 1 Report post Posted February 19, 2008 Cześć No nie ma problemu . Nie jestem jakimś tam fachowcem w struganiu. Wystrugałem może kilkanaście woblerów, ale jak zobaczyłem tak pięknie pracujące łamańce to od razu musiałem takiego zrobić . A czy na niego będę łapał to inna sprawa. Nie lubię łapać na woblery , wolę gumy i blachy . Szanse dam mu na pewno a jak sie sprawdzi to może dorobię mu braci i polubię woblery. Pozdrawiam bagi_glogow Share this post Link to post Share on other sites
lukexio 1 Report post Posted February 19, 2008 Witaj na forum i milego zabawka bagi glogow!! Share this post Link to post Share on other sites
lukexio 1 Report post Posted February 19, 2008 [quote]Witam wszystkich serdecznie No to i ja pochwale sie moim pierwszym łamańcem. Nie jest może perfekcyjny ale zobaczę może coś sie na niego skusi. Niestety test przeprowadzany w wannie. Filmik Pozdrawiam wszystkich bagi_glogow[/quote] super filmki!mam nadzieje ze przyszli ogromny zębaty Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted February 20, 2008 [quote]mam nadzieje ze przyszli ogromny zębaty [/quote] Sorki, że się uczepię, ale któryś raz już widzę coś takiego. Jesteś z Polski? Share this post Link to post Share on other sites
Grego 30 Report post Posted February 20, 2008 [quote]mam nadzieje ze przyszli ogromny zębaty [/quote] Sorki, że się uczepię, ale któryś raz już widzę coś takiego. Jesteś z Polski? [/quote] @wobler129 przeczytaj podpis pod kreską w poście @lukexio Pozdrawiam, Share this post Link to post Share on other sites
bassy 141 Report post Posted February 20, 2008 Ok pewnie juz doczytał wobler129 i jest ok - nie offtopujmy już Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted February 20, 2008 TERAZ WSTAWIAM KOLEJNE DWA MOJE WOB-ŁAMAŃCE Jeszcze dzisiaj pojadę na testy . Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted February 20, 2008 chyle czoła wyglądają naprawde fachowo praca w wodzie rozumiem też fachowa Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted February 20, 2008 piekne Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted February 20, 2008 Ok wszystko jasne Ja swojego dokończyłem - teraz tylko klej schnie Wykombinowałem także takie coś - ukleja 7cm ciężka SDR: Share this post Link to post Share on other sites
benito 8 Report post Posted February 20, 2008 A to mój nowy wymysł piankowy na szczupaka Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted February 20, 2008 Jaki to drut bo na zdjęciu wygląda jak miedziany. Pozdrawiam Slider Share this post Link to post Share on other sites
benito 8 Report post Posted February 20, 2008 [quote]Jaki to drut bo na zdjęciu wygląda jak miedziany. Pozdrawiam Slider [/quote] Stalowy miedziowany inaczej spawalniczy Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted February 20, 2008 widze chłopcy, że się rozkręcacie... i tak trzymać piekne wabiki... Share this post Link to post Share on other sites