TERMOS 374 Report post Posted January 28, 2007 Nadchniony chwila a jednoczesnie ciekawy ,temat ten pragne poswiecic POLSKIEMU REKODZIELU.W labiryncie warjacji woblerowej mozna sie niejednokrotnie zagobic.Majac w skrzynce wyroby mistrzow dziela, mamy nadzieje na wyloskanie tych najlepszych perelek.Czy ktos jednak wie ilu wlasciwie mamy mistrzow dziela i ktore wyroby to te naj,naj.... ? Share this post Link to post Share on other sites
Trout 12 Report post Posted January 28, 2007 Oj @TERMOS13 odpowiedż na to pytanie moim zdaniem będzie bardzo trudna.Bardzo wielu rekodzielników jeszcze się nieujawnilo a wykonują piękne wobki tylko sobie i swoim znajomym Także z tymi naj,naj niema tak latwo jeden bedzie naj na rzekę a na jeziorze się niesprawdzi i tak naokrąglo.Ale pomysl bardzo ciekawy i chcialbym by wszyscy pokazywali w tym wątk swoje rękodziela i się ujawniali No to ja ujawniam sie jako pierwszy ,choć moje dlubanki to żadna rewelacja Niebawem zdjęcia Share this post Link to post Share on other sites
Trout 12 Report post Posted January 28, 2007 Takie coś udalo się mi zdzialać Share this post Link to post Share on other sites
Trout 12 Report post Posted January 28, 2007 i to jeszcze Share this post Link to post Share on other sites
Roch 39 Report post Posted January 28, 2007 Trout napisał: [quote]No to ja ujawniam sie jako pierwszy ,choć moje dlubanki to żadna rewelacja[/quote] Nieee nooo! Fałszywa skromność! Twoje [i]dłubanki[/i] są bardzo, bardzo ciekawe! Dla mnie bomba! Share this post Link to post Share on other sites
TERMOS 374 Report post Posted January 28, 2007 @Trout ty sie gleboko zastanow czy aby napewno chcesz na nie lowic.Juz sobie wyobrazam reakcje wyglodnialych szczubelkow na widok twoich slicznotek.Jak dlamnie to super. Share this post Link to post Share on other sites
rognis_oko 14 Report post Posted January 28, 2007 @Trout, dobre! Szczególnie podoba mi się szczupak z tym drapieżnym pyskiem Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted January 28, 2007 kurde no prawdziwe cudeńka! ehhhh, trzeba bedzie sie spotkac razem na jakiejs szczupakowej wodize (nawet chyba wiemna jakiej) i porzucac nimi Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted January 28, 2007 Gdybym miał ocenić w skali do 5, to daję 6; za własny styl, to cenię najbardziej. Poza tym naprawdę świetne. Share this post Link to post Share on other sites
cezorator 2 Report post Posted January 29, 2007 @ Trout Super śliczne te woblery. Mają niepowtarzalny styl. Najbardziej podobają mi się zęby u szczupaków, które przypominają mi uzębienie wilka z bajki o Czerwonym Kapturku. Oraz to krwawe wnętrze paszczy tych szczupaczków jest niesamowite. Super !!!! Share this post Link to post Share on other sites
Gromit 0 Report post Posted January 29, 2007 Trout,fajne cudeńka.Podoba mi się ten uśmiechnięty szczupaczek(przypomina mi moją 121 ). Pozdrawiam Gromit Share this post Link to post Share on other sites
szpiegu 1,167 Report post Posted January 29, 2007 trout fajna robota widze ze boleniowe tez zrobiles ile ci zajelo malowanie jednego i czym to robiles ?? Share this post Link to post Share on other sites
wujek 7,497 Report post Posted January 29, 2007 Widzę że boleniowce stylizowane na thrilla, szkoda że aparat mi siadł, ale jak kupię nowy sprzęt wstawię swoje uncle thrille pozdrawiam Wujek Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted January 29, 2007 @wujek zawsze możesz mi je wysłać a ja zrobię im kilka fotek... i oczywiście zaopiekuje sie nimi Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted January 29, 2007 @wujek - rozumiem,że się zgadzasz to miłe z Twojej strony Share this post Link to post Share on other sites
wujek 7,497 Report post Posted January 29, 2007 @mifek, to miło z Twojej strony że chcesz być moim testerem i to za darmo , ale zdolności produkcyjne mojej firmy są mocno ograniczone. Jak zwiększę produkcję dam znać Poza tym byłoby nieprofesjonalne z mojej strony gdybym dał do testowania produkt nieprzetestowany przeze mnie, choć pierwsze próby są obiecujące pozdrawiam Wujek Share this post Link to post Share on other sites
TERMOS 374 Report post Posted January 29, 2007 Ja tez sie pisze na te testy .Ale do boleniwych to to tu nic po Mnie .W zyciu bolenia w reku niemialem. Czekam jednak na dalsze zdjatka araz adresy .I jak kazdy z Was sam mam pare mistrzowsko wykonanych woblererow .Kilka lat temu nabylem wobki z inicjalami L.D. -Rewelka .Ostnio od kolegi dostalem pare wyrobow J.MEYERA [nie jestem pewien czy nazwisko poprawnie] Sliczna loska i specyficzne zwezenie od spodu .Ten wobler sam wpada w oko [rybki].Nastepny i ten w ktory ster podobno[nigdy Mi jeszcze nie odpadl a jak odpadnie od czego kleje] -Rega -Jak dotej pory killer a bynajmniej wybrane modele.***** dal J.P. Aby do wiosny. Share this post Link to post Share on other sites
Trout 12 Report post Posted January 29, 2007 [quote]trout fajna robota widze ze boleniowe tez zrobiles ile ci zajelo malowanie jednego i czym to robiles ??[/quote] @Szpiegu niestety trudno podać mi jakiekolwiek czasy przy dlubaniu wobków,od poprostu mialem jakąś chwile to siadalem do roboty.Malowanie to chwila podklad bialy akryl pózniej spray samochodowy na grzbiet na boki srebrny dól bialy.Reszta roboty to pędzelek i plakatówki,nato bezbarwny akryl w sprayu aby plakatówka niezplynela.Ot i cala robota z malowaniem. Share this post Link to post Share on other sites
szpiegu 1,167 Report post Posted January 30, 2007 trout dobrze wiedziec moze tez sie pobawie tak ze swoimi akryl w sprayu mam wiec moze sprubuje obecnie kusi mnie oklejenie materialem ale to sladowe ilosci okolo 20 sztuk Share this post Link to post Share on other sites
lesiewicz 950 Report post Posted January 30, 2007 Trout napisał pomysl bardzo ciekawy i chcialbym by wszyscy pokazywali w tym wątk swoje rękodziela i się ujawniali. To ja też ujawnie okoń-40g płoć-35g karaś-30g Share this post Link to post Share on other sites
lesiewicz 950 Report post Posted January 30, 2007 sory coś niechcą wejsć temoje pliki Share this post Link to post Share on other sites
lesiewicz 950 Report post Posted January 30, 2007 Teraz chyba się uda Share this post Link to post Share on other sites
Trout 12 Report post Posted January 30, 2007 @Szpiegu to dzialaj a jak poobklejasz to się pochwal,mi ten wątek z oklejaniem niewyszedl raz oklejalem jednego woblera materialem z kiecki sylwestrowej a jak zanurzylem w lakierze to tkanina odeszla i tak skończylem z tą technologią ale chyba pomyśle bo material ladny i jeszcze leży niewykorzystany.Czas pokaże Share this post Link to post Share on other sites
Trout 12 Report post Posted January 30, 2007 Ta rybia luseczka w jaki sposób powstaje,jakaś kalkomnia,malowanie,czy oklejane rybią skórą Ciekawe ksztalty Twoich wobków malo spotykane Share this post Link to post Share on other sites