Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
TERMOS

Woblerowa wariacja

Recommended Posts

Guest
Koledzy... Na żarciki skórkowe weźcie sobie jakiś inny temat żeby nie było szkoda jak zamkną.

Zresztą nawet JA sobie już w tym temacie takie uwagi odpuściłem choć momentami bywało ciężko się nie odzywać...

Młoda gniewna Strzebla 3,5cm waga ok.2,5-3g.Akcja wężowa,migotliwa i myszkująca.Malowana-ukończona.

Guest
Ogonek na kamieniach wygląda niesamowicie, nie widać dokładnie gdzie się kończy tak jak by tam była przeźroczysta płetewka ogonowa (ostatnia fotka)...

Jak będą większe, minimum 6-7 g. to myślę że mnie skusisz.

Mi zawsze czegoś brak i zawsze chce żeby były jeszcze ładniejsze,zawsze jestem nie zadowolony.Bez aerografu już chyba nic więcej nie wyczaruje trzeba zakupić :D
Prototyp Ślizgacza gotowy.

Mam na myśli to, że (przynajmniej z wyglądu) ster jest zupełnie zbytecznym dodatkiem. No chyba, że ma przypominać o lądowaniu w Normandii :D

[quote]
Mam na myśli to, że (przynajmniej z wyglądu) ster jest zupełnie zbytecznym dodatkiem. No chyba, że ma przypominać o lądowaniu w Normandii :D
[/quote]
Ster jest nieunikniony w konstrukcji o takiej wadze=lotność która ma chodzić przy powierzchni i być stabilna.Z resztą Maj pokaże :D

Guest
Popperku, ster w założeniu ma przy szarpnięciu spowodować wyskoczenie przynęty nad wodę. Jeśli zadziała tak jak sądzę może świetnie symulować drobnicę uciekającą przed atakiem. W sam efekt nie wątpię tylko pytanie jak to będzie się zachowywać w locie. Wyważenie może spowodować na przykład koziołkowanie i tym sdamym plątanie zestawu.

Jak ja oglądam wobki Tomyego albo Piotrka Mołdocha to oczopląsów dostaje, żeby mnie tak na nie wszystkie było stać to bym je zbierał jak znaczki do kolekcji a jeszcze doi tego mają potwierdzoną łowność. Bajka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...