Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Guest Wędkarstwo U Zbyszka

Demonstracja pod PZW, 26 Kwietnia 2016, godz. 11.30!

Recommended Posts

Czy nie mogłaby powstać fundacja OPP która zajmuje się zarybianiem wód? 

Wtedy ci co chcą wędkować wpłacają 1% i wędkują. A ci co nie mają PITu płacą jakąś kwotę na dane konto. 

MS zarybia w rejonie zamieszkania wędkarza we wspópracy ze stowarzyszeniem/fundacją

Nie znam ustawy także to tylko taki pomysł ... 

W normalnych społeczeństwach przepływy czy też interakcje pomiędzy górą a dołem są stałe, naturalne i mają formę normalnego współdziałania - co zdecydowanie różni się od dymienia i buczenia przy krawężniku. To co uważasz i dopuszczasz jako cywilizowaną formę wpływu albo partnerstwa "drążącego skałę" jest niestety patologią wyrastającą wprost z mentalnego prostactwa. Raczej już ZG ma moralne prawo leniwych członków wygwizdać :)

"Zarząd Główny PZW nie dostosował statutu do ustawy o sporcie. Tym samym członkowie nie mają wpływu na istotne problemy związku."

To z interpelacji poselskiej. 

Edited by Jan76

Tak. Koniecznie idźcie na manifę, przydacie się chociaż do czegokolwiek albo komukolwiek do potrzymania czegoś..

Tak już jest, że jedni mają kompetencje predysponujące ich do ciskania kamulcami i machania dyktą - gdzie nawet rutynowa ortografia jest zbędna, inni zaś nieliczni, zresztą, umiejętność kształtowania rzeczywistości przy pomocy wiedzy i rozumu :)

Aha, zapomniałbym - jest jeszcze trzecie wyjście - można nadal groźnie kiwać palcem w bucie.. :)

Friko  :D  :D 

Zauważam - bo trudno nie zauważyć, czym skorupka Pawłowi za młodu nasiąkła.. Nie mam najmniejszych pretensji, a nawet rozumiem - choć nie popieram. W naszej wiosce wszystkie takie..

I to jest problem :)   

Polecam dalej szuwary. Przerost własne ego może doprowadzić do dużo gorszych rzeczy niż błędy ortograficzne czy literówki   ;) 

Poza tym doskonała forma nie zawsze koreluje z treścią. Szczególnie gdy głównym jej celem jest upodlić oponenta lub wszystkich "gorszych". 

Jeśli ktoś lubuje się w środowisku rybaków to nic prostszego jak zacząć pisać peany na takowym forum.

Znajdzie tam właściwe zrozumienie, doskonałość formy i treści zarówno swojej, co nie ulega wątpliwości jak i kolegów „po sieci"” 

Edited by Jan76

Zauważyłem dopireo co banery.. Magnifique! :)

Wynikałoby z ich treści , że mamy niekwestionowaną wyłączność na dobro wspólne jakim są ryby, oraz przenajświętszy monopol . Normalnie dyktaturą spod dyktą zawiewa..Zajebiste hasła :rockon:         

...
Podobnie jak ciekawi mnie fakt jak @Sławek mając pewien warsztat stara się zaciemnić dość chyba proste sprawy.
Za starego systemu mówiono "nowomowa" . Teraz to nie wiem jak by to nazwać.

[emoji12]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...