remek 10,499 Report post Posted April 11, 2016 Cześć,Właśnie zakończyliśmy Etap I naszej Szkoły Wiązania Much. Gratulacje dla osób, które systematycznie oddawały swe prace! Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni ilością uczestników, którzy wzięli udział w naszej szkole. Gratulacje i kontynuujemy dalej tą niezwykłą przygodę. Szczególne wyróżnienie dla poniższej listy uczestników za komplet prac! GRATULACJE!!!michaaaalSebodaniel25marckussdd_jbkPiotr123pisarzmilupallargBuszmenekprzemek1976dryzdmarcin1741Aktualna lista zaliczonych zadań?LISTA WYKONANYCH ZADAŃ DOMOWYCHCo jeśli nie wykonałem jakiejś muchy?Proponujemy byś mimo zakończenia Etapu I wykonał zaległe zadania. Przedłużyliśmy możliwość oddania do 24.04.2016. Zachęcamy do ostrego finiszu i uzupełnienia braków. Następne muchy będą zdecydowanie trudniejsze więc wiemy z doświadczenia, że powrót będzie trudniejszy - może zabraknąć czasu na odrabianie. Co dalej?- Przygotowaliśmy dla Was kolejne dwa etapy - po 5 stepów - po zakończeniu będziecie potrafili wykonać praktycznie większość much (pozyskacie szerokie umiejętności związane z tworzeniem much)- Za chwilę pojawi się lista materiałów do w/w stepów. Mirek ze Sztuki Łowienia właśnie ją przygotowuje.- Etap II rozpoczynamy 18.04.2016. Dyplom Sztuki Łowienia, salar.pl oraz jerkbait.pl - etap IZa dwa tygodnie zamkniemy definitywnie I etap. Dla uczestników naszej szkoły przewidujemy dyplomy zakończenia Etapu I.Do imadeł Panie i Panowie ... jedziemy dalej! Gratulacje!!! PozdrawiamRemek P.S.Przy okazji - prosimy nie wrzucać zdjęć swoich much za pomocą serwerów z opcją udostępniania zdjęć. Bardzo często serwery te usuwają zdjęcia. Prosimy o umieszczanie ich za pomocą naszego forum (opcja "Dodaj pliki"). Share this post Link to post Share on other sites
Dryzd 152 Report post Posted April 11, 2016 (edited) Ale fajnie. Wielkie brawa i podziękowania dla organizatorów tej super inicjatywy! Naprawę jest to coś ekstra i gdyby nie szkoła to pewnie bym się za to nie zabrał, a tak to już plany są na przyszłość. Joanna, Remek, Mirek brawo Wy. Edited April 11, 2016 by dryzd Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted April 11, 2016 Czyli można jeszcze nadrobić i dołączyć do etapu I? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted April 11, 2016 Czyli można jeszcze nadrobić i dołączyć do etapu I? Tak jest Marcin. Zapraszamy! Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted April 11, 2016 Muszę nadrobić, ostatnio mało czasu na forum Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 13, 2016 Koleżanki i Koledzy, uzupełniajcie nie zawiązane muchy ze szkółki. Te pierwsze pięć stepów to takie wprowadzenie. Umiejętności potrzebne przy ich wiązaniu przydadzą się w II etapie, a start tuż tuż. Wielu z Was brakuje do kompletu raptem jednej, czy dwóch much - warto znaleźć na nie chwilę i wrzucić zdjęcia. Za niespełna tydzień kończymy pierwszy etap i startujemy z drugim już w poniedziałek! Do imadeł! Share this post Link to post Share on other sites
Nag 33 Report post Posted April 19, 2016 Dzięki za trochę czasu dla spóźnialskich, uratowało mnie to :) Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 21, 2016 Spokojnie - wszystko można nadrobić w zaciszu domowym. Share this post Link to post Share on other sites
sucharfishing 68 Report post Posted April 22, 2016 Siemka a powiedzcie mi czy osoby które doszły ostatnio będą dodane tu do listy ? Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 24, 2016 będą, będą. Remek ogarnie sprawę. Kręć muchy, lista to tylko formalność. Share this post Link to post Share on other sites
sucharfishing 68 Report post Posted April 24, 2016 Kręcę już are jigow zrobione ale jeszcze nie do pokazania a niestety jestem w trakcie przeprowadzki i gdzieś to wszystko jest jeszcze nie wie gdzie. I nie wiem rzedewszystkim gdzie jest aparat :) Share this post Link to post Share on other sites
Archanioł 606 Report post Posted April 29, 2016 Qrde, nie doczytałem ze to 24 a nie 26.04 :/ Chyba ze złości powyrywam wszystkie pióra z kapki :) Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 29, 2016 Archanioł - Nie wyrywaj piór tylko muchy dokręcaj! Wiesz, że jak czasu nie można oszukać to nauczyciela można (oszukać albo przekupić) :P Share this post Link to post Share on other sites