joker 5,503 Report post Posted April 5, 2016 Aż oczy bolą patrzeć, jakby to powiedział Wacław Jarząbek :D Rewelacyjna rzecz taki straganik ze sprzętem z poprzednich wieków. Czy ja bym stamtąd wyszedł przed zamknięciem lokalu, mam wątpliwości :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 5, 2016 I my wychodziliśmy z ostatnimi wystawcami a na finiszu robiliśmy ostatnie zakupy ;) :D (ja kupiłem np. spakowany już system "Krokodyl" House of Hardy :) ) Share this post Link to post Share on other sites
Radbraw 224 Report post Posted April 5, 2016 Bardzo przyjazny artykuł, literatura w moim stylu, mało literek dużo obrazków ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dokuś 2,848 Report post Posted April 5, 2016 Super wyjazd i super relacja! Z mojej karty płatniczej, to dym by szedł taki, że na tej giełdzie byłoby trzeba po omacku chodzić! :) Dziękujemy @BOB1! ;) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 5, 2016 Ojjj polubili by cię Holendrzy ... bo bardzo lubią lokale, w których mało co widać z powodu dymu (źródłem wcale nie jest karta płatnicza) :blink: :D Share this post Link to post Share on other sites
Dokuś 2,848 Report post Posted April 5, 2016 Ojjj polubili by cię Holendrzy ... bo bardzo lubią lokale, w których mało co widać z powodu dymu (źródłem wcale nie jest karta płatnicza) :blink: :D ...To może to nie dym, tylko mgła od tych źródeł, czy kanałów!.... ;) Share this post Link to post Share on other sites
deejaybialy 277 Report post Posted April 5, 2016 Ojjj polubili by cię Holendrzy ... bo bardzo lubią lokale, w których mało co widać z powodu dymu (źródłem wcale nie jest karta płatnicza) :blink: :D nom, za to da się zapłacić kartą ;-) w "tych lokalach" haha Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 5, 2016 Nie zgłębiajmy tematu bo i tak nie napiszę "uzupełnienia" artykułu ;) :D Share this post Link to post Share on other sites
Castpol 33 Report post Posted April 5, 2016 @BOB super relacja Dziękuję :) Share this post Link to post Share on other sites
deejaybialy 277 Report post Posted April 5, 2016 Nie zgłębiajmy tematu bo i tak nie napiszę "uzupełnienia" artykułu ;) :D Nie drążę dalej, kto zechce to sam sprawdzi [emoji3] "jak to jest" [emoji3] Share this post Link to post Share on other sites
Roberto70 93 Report post Posted August 15, 2016 Holandia - piekny kraj , pełen kanałów ale i tez dostep do morza . W latach 90-tych mieszkałem troche w Holandii i do dziś załuje że nie łowiłem ryb na holenderskich wodach , szczególnie widząc zdjęcia i tak fajny reportaż . Ale przynajmniej zostały wspomnienia pieknego kraju i fajnych ludzi których poznałem podczas pobytu w Nl. Łąki kwiatów na wiosnę - jak wracałem z pracy a kwitły hiacynty wystarczyło otworzyć szybę i nie potrzeba było odświeżacza , cudowny zapach . Bajkowy kraj , załuję że nie zostałem na stałe . Pozdrawiam autora reportażu .Dzięki. Share this post Link to post Share on other sites