Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
BOB

[Artykuł] Weekend w Hertogenbosch

Recommended Posts

Aż oczy bolą patrzeć, jakby to powiedział Wacław Jarząbek :D Rewelacyjna rzecz taki straganik ze sprzętem z poprzednich wieków. Czy ja bym stamtąd wyszedł przed zamknięciem lokalu, mam wątpliwości :)

I my wychodziliśmy z ostatnimi wystawcami a na finiszu robiliśmy ostatnie zakupy ;)  :D

(ja kupiłem np. spakowany już system "Krokodyl" House of Hardy :) ) 

Super wyjazd i super relacja! Z mojej karty płatniczej, to dym by szedł taki, że na tej giełdzie byłoby trzeba po omacku chodzić! :) Dziękujemy @BOB1! ;)

Ojjj polubili by cię Holendrzy ... bo bardzo lubią lokale, w których mało co widać z powodu dymu (źródłem wcale nie jest karta płatnicza)  :blink:   :D

Ojjj polubili by cię Holendrzy ... bo bardzo lubią lokale, w których mało co widać z powodu dymu (źródłem wcale nie jest karta płatnicza)  :blink:   :D

...To może to nie dym, tylko mgła od tych źródeł, czy kanałów!.... ;)

nom, za to da się zapłacić kartą ;-) w "tych lokalach" haha

Nie zgłębiajmy tematu bo i tak nie napiszę "uzupełnienia" artykułu ;)  :D

Nie zgłębiajmy tematu bo i tak nie napiszę "uzupełnienia" artykułu ;) :D

Nie drążę dalej, kto zechce to sam sprawdzi [emoji3] "jak to jest" [emoji3]

Holandia - piekny kraj , pełen kanałów ale i tez dostep do morza . W latach 90-tych mieszkałem troche w Holandii i do dziś załuje że nie łowiłem ryb na holenderskich wodach , szczególnie widząc zdjęcia i tak fajny reportaż . Ale przynajmniej zostały wspomnienia  pieknego kraju i fajnych ludzi których poznałem podczas pobytu w Nl. Łąki kwiatów na wiosnę - jak wracałem z pracy a kwitły hiacynty wystarczyło otworzyć szybę i nie potrzeba było odświeżacza , cudowny zapach . Bajkowy kraj , załuję że nie zostałem na stałe .

Pozdrawiam autora reportażu .Dzięki.

Sign in to follow this  

• Create New...