Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sebo

Ankieta rozstrzygająca konkurs "WYGRAJ WYPRAWĘ WĘDKARSKĄ DO SZWECJI !!!"

286 members have voted

1. 1. Moim zdaniem najlepsze Hasło Reklamowe to.....

Recommended Posts

Mój post już znikł, ale został w cytacie Twoim Darku.

Także Friko - jak widzisz komentowanie pod takim konkursem powinno być wyłączone.

Nadążysz kasować wszystkie takie posty jak mój poprzednio?

Edited by Pietruk

Pietruk, Twój post został usunięty ponieważ publiczny lobbing jest zakazany - tak jak napisał Ci @lesiewicz.

A jak będzie trzeba to nadążę kasować, albo poradzę sobie w jeszcze inny sposób - spokojna głowa ;)

Tak się teraz zastanawiam: czy konkurs jest na hasło promujące wędkarstwo tak w ogóle czy hasło promujące sponsora tego wyjazdu wędkarskiego? (którego po za wszystkim bardzo cenię i kilka razy korzystałem z jego oferty)

Edited by BOB1

Tak się teraz zastanawiam: czy konkurs jest na hasło promujące wędkarstwo tak w ogóle czy hasło promujące sponsora tego wyjazdu wędkarskiego? (którego po za wszystkim bardzo cenię i kilka razy korzystałem z jego oferty)

Jedno nie wyklucza drugiego..
Ponadto gdzieś było ze sponsor lub redakcja może wykorzystać hasło w celach prezentacyjnych, promocyjnych i reklamowych.

Pozostaje kwestia praw do haseł, grafik, zdjeć itp biorących udział w konkursie! Edited by lukson

Koledzy,

O parlamentarnych mówiło się :

Nieważne kto jak głosował, ważne kto liczył głosy...

U nas całkiem odwrotnie...

@Bob - kolega @lukson udzielił odpowiedzi na Twoje pytanie:

Jedno nie wyklucza drugiego..

@Gadda - dokładnie.  Głosowanie jest jawne, wyszyscy widzą kto na kogo głosuje - trudno mi sobie wyobrazić bardziej przejrzystą forme glosowania, wszystko się dzieje przy otwartej kurtynie.  Swoją droga, to już widze te komentarze gdyby zwycięzców typowała komisja redkacyjna he he ;)

Głosowanie trwa, różnice głosów są minimalne, każdy głos się liczy !  Zachęcam wszystkich do oddania głosu w ankiecie

Pozdrawiam

No Panowie, 4 godziny do końca, dorzućcie jeszcze trochę głosów, żeby podkręcić emocje ;)

fajna zabawa, na 3 poprzednie edycje nie było tylu chętnych (ze 20 osób na 6 miejsc), a teraz widać rywalizację, głosować i bawić się :D

W uzgodnieniu z Zewem Przygody podjęliśmy decyzje o przedłużeniu głosowania o 1 dzień - mamy nadzieję że dzieki temu więcej Forumowiczów będzie mogło wziąć udział w głosowaniu. Zachęcamy do oddawania głosów :)

Liderzy już ni do złapania ;)

To jak dzisiejsza pogoń Kwiatkowskiego i Cancellary za Saganem w Tour des Flandres. Nie da rady ;)

W świecie handlowym/codziennym bardzo niealeganckie jest gdy wcześniej ustalone zasady/warunki zostają zmienione w trakcie.

Taki podmiot później nie jest traktowany jako .... poważny.

Świat realny a on-line to całkowicie inne rzeczywistości...

Edited by deichkind

Witam,

Jeśli mogę dodać swoje 2 grosze to lepiej jest gdy wyniki są widoczne dopiero po zagłosowaniu. Głosujący często sugerują się wynikami i jeśli im się jakieś hasło podoba, a widzą, że ma mało głosów to często zagłosują na to co jest w czołówce.

Na przyszłość bardziej czytelnie mogłyby być również podpisane propozycje, bo przy tej ilości nie wiadomo czy numerek do danego zdjęcia jest na dole czy na górze, ale jak ktoś chce to da sobie radę ;)

Tak czy inaczej świetna robota i świetne konkursy. Z góry gratuluje zwycięzcom.

Edited by johnson

Witam,

Jeśli mogę dodać swoje 2 grosze to lepiej jest gdy wyniki są widoczne dopiero po zagłosowaniu. Głosujący często sugerują się wynikami i jeśli im się jakieś hasło podoba, a widzą, że ma mało głosów to często zagłosują na to co jest w czołówce.

Słuszna uwaga!

W świecie handlowym/codziennym bardzo niealeganckie jest gdy wcześniej ustalone zasady/warunki zostają zmienione w trakcie.

Taki podmiot później nie jest traktowany jako .... poważny.

Świat realny a on-line to całkowicie inne rzeczywistości...

Właściciel może wszystko :)

Wychodzimy z prostego założenia, że czym więcej osób weźmie udział w głosowaniu w ankiecie - tym bardziej obiektywny będzie wynik głosowania. Myślę że na tym powinno zaleźeć wszystkim, również tym którzy w tym głosowaniu zwyciężą. 

Zachęcamy zatem do oddawania głosów :)

Niech wygra najlepiej lobbujący. Tak naprawdę nie ma sposobu na tego typu głosowanie które nie dawały by możliwości naciągania regulaminu. Widzę tu kilka prac gdzie koledzy podeszli do tematu mega kreatywnie (pytanie czy to są jeszcze hasła?), ale i tak nie mają szans w głosowaniu bo nie wysłali 100PW "hej, zagłosuj na mnie". No takie są już internetowe realia i może jestem pesymistą, ale uważam, że taki czynnik mimo deklaracji fair Play istnieje zawsze.

Przypominam o zakazie publicznego lobbingu... prosze nie oceniac ani nie porownywac prac w komentarzach.

Ja proponuje zamknąć biorących udział w konkursie w pokojach bez klamek , telefonów i jakiej kolwiek możliwości porozumiewania sie ze światem zewnętrznym .
A tak poważnie panowie choć często nie zgadzam sie z decyzjami moderatorów to tutaj niestety mogą tylko prosić i wymagać uczciwości ze strony forumowiczów . Ja swój głos oddałem choć na forum osobiście nie znam nikogo lecz chciałbym aby osoba z najciekawszym pomysłem mogła cieszyć sie wygrana . Dlatego zachęcam wszystkich do oddania głosu a nie szukania dziury w całym i wymyślania 1000 sposobów poprawy stanu rzeczy.

Głosowanie zakończone, mam nadzieję że przedłużony termin umożliwił wszystkim zainteresowanym Forumowiczom oddanie głosów. W sumie w ankiecie głosowało blisko 300 osób - dziękujemy !

Gratuluję również zwycięzcom: na hasło nr 13 oraz hasło nr 25 oddano w sumie 95 głosów.

Pora poznać zwycięskich Autorów:

hasło nr 13: @Franc

hasło nr 25: @Slawek_2348

Gratuluję wygranej w zaciętej rywalizacji i zapraszam na priv w celu omówienia szczegółów wyprawy do Szwecji - która już za miesiąc !!!

pozdrwiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...