Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  

Recommended Posts

może ja nie żyję (bo nie mam konta na fejsie), może jestem starej daty, może zacofany....ale staram się a nawet mocno się staram chociaż trochę nadążać za elektronicznym stylem życia a szczególnie komunikacji i formułowania wypowiedzi/odpowiedzi......

pomimo moich starań i świadomości swojej ułomności w powyższym temacie nie jestem w stanie ogarnąć o co chodzi z wpisywaniem odpowiedzi w jakimkolwiek temacie/wątku w postaci kropki lub kilku kropek: "." lub "...".

co to wnosi? co to daje? po ki uj z przeproszeniem to jest??

często przeglądam wątki pod kątem nowej zawartości i oglądanie bo nie można tego nazwać czytaniem jednej czy kilku kropek zaczyna mnie... teraz już fascynować....jak trzeba mieć dużo do powiedzenia żeby wpierdzielić jedną kropeczkę w dowolny pierwszy lepszy temat z brzegu........ niedługo nie będzie w ogóle sensu otwierania nowej zawartości forum bo będą same kropeczki....

może mi ktoś to wyjaśnić bo może jest w tym głębszy sens którego w swoim nieprzystającym do wirtualnej rzeczywistości świecie nie odnajduję........

prośba do moderatorów:

jeżeli moje pytanie jest zbyt oczywiste - proszę o usunięcie.

czasami jest tak, że się coś napisze a potem z tego się wycofuje, a posta nie można cofnąć stąd zostawia się pusty post np z kropką

pal licho kropeczkę... inni wpadają, zostawią kleksa i...chyżo śmigają do kolejnego wątku :lol:

Prawdopodobnie chodzi o zmianę wypowiedzi lub o zdublowanie posta. Użytkownik wysyła odpowiedź, po chwili orientuje się, że jednak nie chciał się w temacie wypowiadać, albo ktoś odpowiedział to samo chwilę przed nim i usuwa zawartość wypowiedzi. Pustej wiadomości nie można wysłać, więc wstawia kropkę aby post przeszedł. 

Proszę o zgłaszanie takich wiadomości poprzez przycisk ZGŁOŚ znajdujący się w prawym dolnym rogu posta. Jako moderatorzy będziemy takie wypowiedzi usuwać. Myślę, że temat został wyczerpany, jeśli są jeszcze jakieś pytania to zapraszam na priv. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...