millku 45 Report post Posted April 17, 2016 Oto i mój, trochę późno ale jest :P Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted April 17, 2016 Na jakiś czas koniec przygody z futrem , od jutra nowa tura i nowe kłopoty ;) . Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 18, 2016 Tylko na chwilę spuścić Was z oczu i co ??? Na ryby człowiek nie może pojechać ??? Wracam, a tu... Wysyp zonkerów! - który mnie bardzo cieszy. A teraz po kolei: Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 18, 2016 sucharfishing - całkiem udany, fajne kolory. Taki oliwkowy zonker ze złotą lub pomarańczową główką robi czasem świetną robotę na OS Dunajec. Zawsze warto mieć w pudełku. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 18, 2016 pisarz - no ten flagowiec bardziej przypadł mi do gustu, rybom pewnie też się spodoba. Oliwkowy również ładny. Co tu dużo pisać - "masz talent" ! Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 18, 2016 sdd_ - piękne! Precyzyjnie zawiązane, dobre kolory. Sam chętnie bym przytulił kilka takich do pudełka! Tak trzymaj. Nie wiem czy lipienie do nich nie będą chciały wychodzić... A klenie i okonie z pewnością. Brawo. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 18, 2016 Łagodny Bizon - bardzo ładne, udane zonkery. Ryby nie będą wdzięczne. Mogą Cię znienawidzić :). Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 18, 2016 daniel25 - świetny kudłacz. Lubię takie na końcu przyponu. Pstrągi też za nimi przepadają. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 18, 2016 maqu77 - jak dla mnie, faktycznie ciut za długi. Ale nie ma problemu żeby przyciąć. Nawet nad wodą możesz go skrócić o centymetr. Będzie ładnie falował w wodzie. Udana mucha. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 18, 2016 millku - brawo, świetna mucha. Wrzuć go "pod strażnicę", a powinien skusić się jakiś kropkowaniec. Często sprawdzał się tam perłowy kolor brzucha, taki jak w Twoim zonkerze. Nawet głowatki i szczupaki lubiały się nim zainteresować. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 18, 2016 pisarz - ten ostatni z oczami jakiś taki nastroszono-zasępiony. Jak dla mnie ma "filozoficzny wyraz twarzy". Pewnie zastanawia się co będzie trzeba kręcić następnego...lub w czyjej paszczy wyląduje. Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted April 18, 2016 od jutra nowa tura i nowe kłopoty ;) . pisarz - ten ostatni z oczami jakiś taki nastroszono-zasępiony. Jak dla mnie ma "filozoficzny wyraz twarzy". Pewnie zastanawia się co będzie trzeba kręcić następnego Mirek , bo to miał być autoportret :D . Share this post Link to post Share on other sites
addim 32 Report post Posted April 19, 2016 Cześć Lepiej późno niż wcale...Zonker gotowy Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Nag 33 Report post Posted April 20, 2016 Pierwszy zonker :) widzę sporo problemów ale padam już na pysk, jednak zdecydowanie łatwiejszy od cdc suchara. Jutro popróbuję pozamykać obie muszki... Zobaczymy :) Delektujcie się swoimi przy mojej Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 21, 2016 pisarz - toż to prawdziwa SZTUKA. Autoportret muchowy...cholera, że też wcześniej na to nie wpadłem! Ale myślę, że nic straconego. Zacznę kręcić autoportrety i portrety innych wędkarzy (np. dama ze szczurem). Bomba! Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 21, 2016 addim - zonker piękny, tylko tło za muchą trochę pstrokate. Ładnie zawiązany i uczesany. Jak z fabryki. :) Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 21, 2016 Nag - mucha całkiem udana. Nie musisz mieć kompleksów. Zobaczysz, że każdy kolejny zonker będzie prostszy. Share this post Link to post Share on other sites
siatkaz 752 Report post Posted April 24, 2016 Co prawda mój zonker nie ma nic wspólnego z white ale wstawiam bo dziś ostatni dzień co by zaliczyć I etap. Takie materiały miałem ale obiecuje, że jak ogarnę zamówienie na następne stepy to zrobię oryginała. Share this post Link to post Share on other sites
Licus 239 Report post Posted April 24, 2016 [attachment=316812:20160423_065741.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 24, 2016 siatkaz - step zaliczony. Mucha bardzo udana i fajna kolorystycznie. Białe nakręcisz sobie kiedyś do pudełka bo warto. Ale wiesz już jak. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 24, 2016 Licus - całkiem niezły, choć osobiście dałbym trochę krótszy z tyłu. Zawsze można lekko dociąć pasek skóry, nawet już po skończeniu muchy i trochę skrócić. Share this post Link to post Share on other sites
Białek 560 Report post Posted April 24, 2016 Wstawiam swojego, zrobionego jakiś czas temu i niestety na razie jedynego :( Dopiero majówka pozwoli na większą ilość treningu :) [attachment=316931:Zonker1.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
millku 45 Report post Posted April 25, 2016 (edited) Wzór ze stepa oddany to pomyślałem ,że coś jeszcze pokombinuje z królikiem :P co myślicie? Edited April 25, 2016 by millku Share this post Link to post Share on other sites
Archanioł 606 Report post Posted April 26, 2016 Moje warianty kręcone w delegacji :) Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 29, 2016 millku - fajne szaraki. Podoba mi się zwłaszcza ten z kudłatym tułowiem z rudego dubbingu. Będą robić robotę. Share this post Link to post Share on other sites