remek 10,499 Report post Posted March 21, 2016 Tym razem prezentujemy kolejny step (CDC Bron Dun) z naszej szkoły w wersji video. Zapraszamy do kina naszej Szkoły.https://www.youtube.com/watch?v=kwsY4E-HczU&feature=youtu.be Share this post Link to post Share on other sites
siatkaz 752 Report post Posted March 22, 2016 Po porażce przy pierwszej próbie po filmiku w końcu mam motywację aby usiąść jeszcze raz do tego suchara. Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted March 22, 2016 Jak zobaczyłem tę sterówkę bażanta , to aż się uśmiechnąłem :) . Dobry materiał to podstawa <_< .Ja żeby dokręcić do CDC muszę używać szczypiec , a dokręcenie za CDC graniczy z cudem ekwilibrystyki :D . Wasza sterówka jest z koguta bażanta , a moja z bidnego kogucika :lol: . Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted March 23, 2016 pisarz, jeśli masz krótkie promienie, musisz wiązać tułów w dwóch ratach. Z pierwszego pasma do połowy tułowia, potem zawiązać następny pęczek promieni i do końca, do skrzydełka dochodzisz drugim pasmem. Czasami, zwłaszcza przy wiązaniu dużych nimf, brązek z bażanta, trzeba to robić nawet na trzy pasma. Głowa do góry, dasz radę! Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted March 26, 2016 pisarz, jeśli masz krótkie promienie, musisz wiązać tułów w dwóch ratach. Głowa do góry, dasz radę! Umiesz zmotywować , dałem radę :) . Share this post Link to post Share on other sites
orvis123 61 Report post Posted April 18, 2017 Kiedyś też coś wykonałem :) tylko zamiast cdc dałem syntetyk [attachment=407847:DSC03692.JPG] Share this post Link to post Share on other sites