remek 10,499 Report post Posted March 8, 2016 Wszystkich pasjonatów muszkarstwa i wiązania sztucznych much namawiamy i zachęcamy do prenumeraty Sztuki Łowienia - dwumiesięcznika o wędkarstwie muchowym. Sztuka Łowienia To czasopismo to przedsięwzięcie non profit -tworzone przez muszkarzy dla muszkarzy. Na 84 stronach znajdziecie dużo ciekawych artykułów o łowieniu i wiązaniu much (w każdym numerze step-by-step), wydanych na świetnym papierze z bogatą szatą graficzną. Opłacenie prenumeraty w kwocie 129zł jest cennym wsparciem redakcji, a w zamian otrzymacie 6 kolejnych wydań gazety (od dowolnego numeru) wraz z drobnymi upominkami z każdym numerem. Uczestnicy szkółki JB otrzymują jeszcze z prenumeratą do końca marca 4 opakowania haczyków FD (100 haczyków!) gratis! Aby niezdecydowani mogli zapoznać się z tym wydawnictwem, redakcja przygotowała darmowe egzemplarze dla uczestników szkółki (o wartości 25zł/szt). Wystarczy przesłać w wiadomości "na priv" do Mirka Pieślaka swój adres wysyłkowy z dopiskiem Sztuka Łowienia. Zapraszamy i polecamy! Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted March 22, 2016 Wróciłem z pracy w paskudnym humorze :angry: , a tu miła niespodzianka :o . Dotarł do mnie prezent , egzemplarz pisma "Sztuka Łowienia" :) . DZIĘKUJE. A teraz idę poczytać. :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
daniel. 335 Report post Posted March 22, 2016 Właśnie studiuję egzemplarz, który dziś do mnie dotarł. Bardzo dziękuję. Share this post Link to post Share on other sites
siatkaz 752 Report post Posted March 22, 2016 Właśnie studiuję egzemplarz, który dziś do mnie dotarł. Bardzo dziękuję. Ja również. Dzięki. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 22, 2016 Pochwalcie się jakie macie. Nie mam wszystkich ... można powiedzieć, że mam niewielką część .... i to nie było dobre :) Share this post Link to post Share on other sites
daniel. 335 Report post Posted March 23, 2016 Pochwalcie się jakie macie. Nie mam wszystkich ... można powiedzieć, że mam niewielką część .... i to nie było dobre :) Ja mam nr5 2014 Share this post Link to post Share on other sites
llarg 36 Report post Posted March 23, 2016 Własnie listonosz przyniósł nr. 5/2014 . Dzięki! Po przejrzeniu zrobiłem przelew na rok 2016 :D Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted March 23, 2016 Koledzy, serdecznie dziękuję za opłacone prenumeraty. Ponad sześć lat temu zacząłem wydawać "Sztukę" wraz ze znanym na Jerku Kubą Standerą. Zarówno wtedy, jak i teraz było i jest to przedsięwzięcie non profit, a każda sprzedana prenumerata pozwala nam robić lepszą i ciekawszą gazetę. Życzę miłej lektury, a w najbliższym numerze, który właśnie trafił do drukarni - Jerkbaitowa niespodzianka! Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted March 30, 2016 Uwaga - promocyjne zestawy 4 paczek haczyków wraz z prenumeratą dla uczestników Szkółki, aktualne tylko do 31.03.2016! Spieszcie się bo warto! Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted March 31, 2016 Prenumerata zamówiona :) Share this post Link to post Share on other sites
Dryzd 152 Report post Posted March 31, 2016 Ja odebrałem swój numer wczoraj☺ Dziękuję bardzo za prezenty i fajnie, że mogę wesprzeć ludzi co tworzą ten dwumiesięcznik. Sporo w nim wiedzy i fajne artykuły a jedyny minus to to, że za szybko się go czyta ☺ Tak trzymać. Share this post Link to post Share on other sites
michaaaal 152 Report post Posted April 2, 2016 Może Macie opcję kupienia zestawu "kolekcjonerskiego" wszystkich wydań za jakąś fajną cenę? Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 3, 2016 Mamy. Promocyjna cena na zestaw 25 dostępnych numerów z lat 2010-2014 to 499zł, a 30 numerów z lat 2010-2015 to 599zł. Są też kompletne oprawione roczniki (czarna skóra, złocenia, twarda oprawa) w cenie 199zł sztuka, lub 999zł komplet 6 roczników. Share this post Link to post Share on other sites
sucharfishing 68 Report post Posted April 12, 2016 kurcze jak zwykle spóźniony :( a promocja już skończona :( no co tam trzeba chyba zamówić i tak prenumeratę :) Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted April 13, 2016 sucharfishing - jest nowa promocja. Teraz kultowy film "Mayfly madness" gratis w prezencie z prenumeratą! Share this post Link to post Share on other sites
pafek 252 Report post Posted April 18, 2016 a majówka tuż tuż ... Film jak najbardziej polecam, chyba nawet była recenzja tego "obłędu" w Sztuce. Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted July 10, 2016 A ja mam pytanie jak jest z tą prenumerata i kiedy i co ile wychodzą te czasopisma . Mamy lipiec a ja otrzymałem na ten moment tylko jeden ten na początku zamówienia. Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus Share this post Link to post Share on other sites
pafek 252 Report post Posted July 10, 2016 Sebo napisz na mejla redakcyjnego redakcja@sztukalowienia.pl swoje dane (kiedy rozpocząłeś prenumeratę), zobaczymy czy wszystko ok czy coś ominęliśmy z wysyłkami. Nowy numer z tematem przewodnim kleń/jaź już w drukarni. Chyba jutro Mirek odbierze świeżutki magazyn. Pierwsze paczki jak zawsze lecą do prenumeratorów. Potem do Empików. Pozdrawiam. Paweł Fiedorczuk Share this post Link to post Share on other sites
darek1972 34 Report post Posted July 11, 2016 Zapowiada się ciekawy numer,czekamy :) Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted July 11, 2016 Paweł dostałem 1 i 2 numer jednocześnie :) i na tym koniec. Mirek ma w PW wszelkie info. Share this post Link to post Share on other sites