przemek1976 69 Report post Posted January 15, 2017 To co jutro kręcimy? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted January 15, 2017 To co jutro kręcimy? ;) Podobno tak :) , ale na dłuższy czas po raz ostatni :( . Szkoda -_- , ale trzeba to zrozumieć i przyjąć do wiadomości. Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted January 15, 2017 Bez szkółki też się da, tyle jest "stepów" na YT i ogólnie w necie ... :) Damy radę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted January 15, 2017 Bez szkółki też się da, tyle jest "stepów" na YT i ogólnie w necie ... :) Damy radę ;) Janusz , tobie łatwiej bo masz super wyszukiwarkę ;) i z tego co się zorientowałem , to języki obce nie są Ci obce :D . Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted January 15, 2017 Piotrze, wyszukiwarkę mam taką jak wszyscy, faktem jest, że internet jest moim środowiskiem pracy ale to żaden handicap ;) Co do języków, jak się od roku prawie, na okrągło ogląda to samo, to nawet małpa by się nauczyła ... :D Share this post Link to post Share on other sites
salmon1977 950 Report post Posted February 3, 2017 Witam serdecznie.Prosze mi podpowiedziec jak osdzic gotowa główke typu głowacz na streamera aby to bylo ładnie i schludnie wyglądało.Z góry dziękuję :) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted February 4, 2017 Witam serdecznie.Prosze mi podpowiedziec jak osdzic gotowa główke typu głowacz na streamera aby to bylo ładnie i schludnie wyglądało.Z góry dziękuję :) To jest bardzo dobre miejsce , żeby zdać takie pytanie :) . Jednak jeśli zależy ci na szybkiej odpowiedzi , to spróbuj tutaj. http://jerkbait.pl/topic/5375-nasze-muchy/page-115 Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted February 9, 2017 salmon1977 - zwykle trzeba nawinąć trochę nici na haczyk, aby główka się nie ślizgała, a potem zakleić całość klejem, zwykle stosujemy żywicę epoxy. Share this post Link to post Share on other sites
jacob1993 117 Report post Posted March 5, 2017 Czy uzycie brazowego piora koguta do czarnego wolly buggera bedzie naduzyciem ? , a moze calkowiecie zrezygnowac z piorka i tulow zamiast z marabuta nwinac z cactu chenille ? Jaki kolor piorka dobrac do fioletowego wolly buggera bialy grizzly bedzie ok ? wiem ze glupie pytania ale dla mnie bardzo wazne Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted March 6, 2017 jacob1993 - co do zestawień kolorystycznych ograniczać może Cię przy imadle tylko fantazja. Ryby zweryfikują twoje zestawienia, biorąc lub ignorując muchy. Generalnie w streamerach jeżynka jest albo w kolorystyce muchy (najczęściej), albo wprowadza jaskrawy akcent. Niektóre zestawienia choć początkowo abstrakcyjne weszły do kanonu. Np. różowa lub czerwona jeżynka w Polar Shrimpie. Tułów możesz nawinąć albo z chenille albo z marabuta. Wg uznania. Osobiście do fioletowego Woolly Buggera nie zawiązałbym białej jeżynki, ale fioletową, różową, pomarańczową lub czerwoną tak. Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted December 13, 2018 Czy jest rozważana reaktywacja-EDYCJA III ? :) Share this post Link to post Share on other sites
Snow_Ball 5 Report post Posted September 3, 2019 Podpinam się pod pytanie o III edycję ;-) Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Ejdiem 54 Report post Posted September 27, 2019 Chętnie bym się dołączył do gry :) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted September 27, 2019 Podpinam się pod pytanie o III edycję ;-) Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Chętnie bym się dołączył do gry :) Napiszcie do Mirka lub Remka na priv , bo tu raczej nie zagadają . Mi Mirek odpisał że chwilowo natłok zajęć jego i Remka wstrzymują reaktywację szkółki , ale to było ponad pól roku temu . Teraz idzie zima i jest nadzieja . Share this post Link to post Share on other sites