Wienio34 58 Report post Posted July 23, 2018 Witam. Zakupiłem kijek na forumowej gieldzie, jest to MHX MB842-2 z uchwytem Gelfin i systemie delta. Mam pytanie odnośnie prawidłowego uzbrojenia kija. Pierwsza przelotka w tunelu (pierwsza na części szczytowej) jest bliżej w stosunku do drugiej na dolniku co widać na zamieszczonych foto. Czy tak powinno być czy też błąd w sztuce. Zrobiłem tez zdjęcie ugięcia do oceny prawidłowości. Mam nadzieje ze szeroki kąt z Gopro nie przekłamuje ugięcia. Share this post Link to post Share on other sites
Kacper Kniaź 448 Report post Posted July 23, 2018 (edited) Delta to system zbrojenia, który często wymusza takie nietypowe(dla klasycznych spacingow) rozłożenie przelotek. Nie masz czym się martwić [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited July 23, 2018 by JuniorFishing Share this post Link to post Share on other sites
Wienio34 58 Report post Posted July 23, 2018 Patrząc na ugięcie kija tez mi sie wydaje ze jest Ok i płynne ale wolałem podpytać. Share this post Link to post Share on other sites