remek 10,499 Report post Posted February 14, 2016 Publikujemy zestawienie, w którym umieściliśmy podsumowanie wykonanych przez Was zadań domowych. Aktualizacja będzie wykonywana raz na dwa tygodnie - zgodnie z terminarzem (po upłynięciu terminu zadania domowego). Każdorazowo będziemy Was o tym informować. LISTA WYKONANYCH ZADAŃ DOMOWYCH Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 14, 2016 Aktualne na dzień 14.02.2016, godz. 22:00. Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted February 15, 2016 Koleżanki i koledzy, jest jeszcze tydzień na dokończenie zadania z Red Tagiem. Najwyższa pora zabrać się do pracy! Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 21, 2016 Podsumowanie red taga wykonane. Ponieważ to pierwszy step to nadal czekamy na Wasze propozycje. Świetna frekwencja jak na pierwsze zadanie bo 42 osób oddało zadanie w terminie. Czekamy na pozostałych uczestników. Share this post Link to post Share on other sites
fasadakarpik 17 Report post Posted February 21, 2016 YYYY pytanie , co oznacza x po lewej stronie zaliczenia stepa? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 21, 2016 YYYY pytanie , co oznacza x po lewej stronie zaliczenia stepa? Zaprezentowałeś muchę w danym wątku. Share this post Link to post Share on other sites
fasadakarpik 17 Report post Posted February 21, 2016 Czyli zaliczone ? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 22, 2016 Czyli zaliczone ?Tak Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 7, 2016 Zrobiona aktualizacja. Zachęcamy do nadgonienia stepu #2 Black Marabou.Osoby, które nie wykonały red taga ... też zapraszamy do wykonania i działania.LISTA WYKONANYCH ZADAŃ DOMOWYCH Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted April 11, 2016 Zrobiona aktualizacja.LISTA WYKONANYCH ZADAŃ DOMOWYCH Share this post Link to post Share on other sites
sucharfishing 68 Report post Posted October 30, 2016 Można by zaktualizować? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 5, 2016 Można by zaktualizować? Tak, w tym tygodniu nareszcie będę miał trochę wolnego czasu bo zamykam sezon z SFP więc przełączę się na szkółkę. Share this post Link to post Share on other sites
siatkaz 752 Report post Posted November 6, 2016 O to trzeba brać się do roboty i zaległości nadrobić. Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted November 7, 2016 O to trzeba brać się do roboty i zaległości nadrobić. Oj trzeba :( Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted November 26, 2016 Tak, w tym tygodniu nareszcie będę miał trochę wolnego czasu bo zamykam sezon z SFP więc przełączę się na szkółkę. O to trzeba brać się do roboty i zaległości nadrobić. Oj trzeba :( Festina lente :D . Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted December 19, 2016 Widzisz to nie takie proste.ale postaram się tym razem :) Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted January 26, 2017 W dniu dzisiejszym opublikowałem dziesiąty step szkółki wiązania much. Jest to zarazem ostatni step z naszego cyklu. Ze swojej strony przepraszam za brak regularności w publikacji i kontynuacji tematu. Niestety ze względów służbowych i rodzinnych nie mogłem poświęcić czasu na kontynuację szkółki i takie zaangażowanie jak na początku projektu. Wszelkie próby motywowania mojej osoby przez Mirka (Sztuka Łowienia) niestety nie odniosły skutku. Oczywiście trudno to nazwać usprawiedliwieniem (mogłem to napisać wcześniej). Mam jednak nadzieję, że choć trochę skorzystaliście i nauczyliście się podstaw wiązania much bo to było celem naszej szkółki. W kolejnym tygodniu zrobię podsumowanie wszystkich stepów. Dla najwierniejszych i najbardziej cierpliwych uczestników naszej szkółki Sztuka Łowienia i Salar.pl przewidzieli upominki. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted January 26, 2017 Wykonałem aktualizację. Proszę sprawdzić czy macie wszystkie zadania zaliczone bo było tego sporo i mogłem czegoś nie zauważyć, pominąć ... choć starałem się to zrobić dokładnie. LISTA WYKONANYCH ZADAŃ DOMOWYCHKomplet wykonanych zadań na ten moment (9 stepów):- michaaaal- maqu77- sdd_- jbk- pisarzKolejne miejsca 8 stepów:- Łagodny Bizon- Piotr123- elefant68- przemek1976- dryzd Share this post Link to post Share on other sites
siatkaz 752 Report post Posted January 27, 2017 No dobra - jest motywacja to i ja biorę się do roboty. Share this post Link to post Share on other sites
Licus 239 Report post Posted January 27, 2017 step #4 mam oddany a i nawet pozytywnie zaopiniowany przez prowadzącego p. Mirosława Pieślaka, a nie zaliczony... Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted January 27, 2017 step #4 mam oddany a i nawet pozytywnie zaopiniowany przez prowadzącego p. Mirosława Pieślaka, a nie zaliczony... Już wprowadzona poprawka. Share this post Link to post Share on other sites
daniel. 335 Report post Posted January 27, 2017 Remku oddałem wszystkie zadania do wglądu oprócz Hucho Fly, bo a to nie mam materiału, nie wiem tylko dlaczego zdjęcia, które wstawiłem poznikały. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted January 27, 2017 Remku oddałem wszystkie zadania do wglądu oprócz Hucho Fly, bo a to nie mam materiału, nie wiem tylko dlaczego zdjęcia, które wstawiłem poznikały. Dwa pytania: 1. Zawsze byłeś pod nickiem daniel. ? Bo właśnie miałem zagwozdkę czy jesteś nowy, czy zmieniłeś nick, czy powinienem zrobić przegląd poprzednich stepów. 2. No tak bo wstawiłeś przez jakiegoś dostawcę hostingu obrazków. Nic z tym nie zrobimy ... oni co jakiś czas usuwają zdjęcia. Share this post Link to post Share on other sites
daniel. 335 Report post Posted January 27, 2017 No tak zgadza się zmieniłem nick, było dopisane 25 wcześniej, mój błąd przepraszam. A z tymi zdjęciami to jakiego dostawcę najlepiej wybrać? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted January 28, 2017 Najlepiej wrzucać na nasz serwer za pomocą funkcjonalności forum. Z nickami to już widzę. Poprawię. Dzięki! Share this post Link to post Share on other sites