remek 10,499 Report post Posted February 13, 2016 Mocowanie haczyka w imadle to podstawa. Na początku jednak może sprawić nie lada problem. Źle zamocowany może znacznie utrudnić wiązanie much. Zapraszamy do kolejnego odcinka Szkoły Wiązania Much a w nim jak prawidłowo zamocować haczyk w imadle.https://www.youtube.com/watch?v=siF6s0ZDH8U Share this post Link to post Share on other sites
Rodu 723 Report post Posted February 13, 2016 To lubię - jak uczyć , to od podstaw. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 13, 2016 Kolejny będzie o finiszerkach czyli jak kończyć :) bo zaczynać już potraficie. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted February 13, 2016 A ... może jednak wcześniej wrzucimy coś innego :) Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted February 13, 2016 A ja sobie fajnie porozmawiałem z Joasią i Mirkiem na targach. Super było was poznać osobiście :) Share this post Link to post Share on other sites
maqu77 64 Report post Posted February 13, 2016 Ja również miałem okazję wczoraj poznać Mirka i Joanne Share this post Link to post Share on other sites
Mirosław Pieślak 728 Report post Posted February 15, 2016 Nam też było bardzo miło - fajnie, że wpadliście na nasze stoisko. Lubię poznać osobiście osoby znane tylko z sieci. W niedzielę nasze stoisko odwiedził nawet sławny Jakub Vagner. O równie sławnym, a może nawet sławniejszym Remku ( w piątek) nie wspominając :) Ogólnie sporo się działo, ale wróciliśmy do Krakowa padnięci. Czas na regenerację. Share this post Link to post Share on other sites